Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Αυτό το αρχιλαμόγιο μήπως το είδε κανείς να κυκλοφορεί;



Αυτό το "πράμα" ζει??
Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ......
200.000 ΤΑ ΦΑΝΕΡΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ..ΜΙΣΘΟΙ.

Αυτός έκανε ασταμάτητες διαδηλώσεις και ξεσήκωνε τους πάντες κατά τη θητεία της προηγούμενης κυβέρνησης και καταστρέφονταν τα καταστήματα του κόσμου στο κέντρο της Αθήνας....όταν η τότε κυβέρνηση έλεγε να χαλαρώσουν και να μειώσουν τις πορείες για να ηρεμήσουν τα πράγματα για να σταματήσουν οι λεηλασίες και οι ζημίες στις περιουσίες του κόσμου, αυτός ο κύριος έλεγε.....




Συνεχίστε τις πορείες...κι άλλο κι άλλο!!!Τώρα που μας ξεσκίζουν οι βρωμοπασοκοι και η παρέα τους στο ψέμα και στο ξεπούλημα που κρύβεται????
ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΕ!!!!!
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ MEGA ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ?????
ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΚΟΒΕΙΣ ΒΟΛΤΕΣ?????


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


http://epanastasi-gr.blogspot.com/

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

δεν φταιει αυτος.καλα σας κανει!!!!!!
εσεις οι μ@λ@κες που τον αψηφισατε να παιρνει 200.000 !!!!!!!!
τα φανερα και δεν τον εχετε στειλη ακομα στο νοσοκομειο να κατσει διακοπες οσο εκατσε και ο ζαχοπουλος
ΜΟΚΟ ΤΩΡΑ

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδη τι ωραια που περναγαμε με την ΝΔ. Αυτο θελεις να μας πεις? Το οτι ο συνδικαλισμος ειναι πουλημενος και κομματικος αυτο ειναι γεγονος. .Αλλα καποιοι τον ψηφιζουν,....και ειμαστε εμεις ,που τωρα φωναζουμε.

Ανώνυμος είπε...

μονο την φατσα του να δεις καταλαβαινεις οτι προκειτο για ΑΡΧΙΓΛΕΙΦΤΑΡΟ ΡΟΥΦΙΑΝΟ...ΣΠΙΟΥΝΟΣ ΜΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά, όταν το πετάξανε πριν από κάτι μήνες, βγήκαν κάποιοι και είπαν πως δεν έπρεπε και τα γνωστά παπαγαλάκια του πρόσφεραν κάλυψη τηλεοπτική.
Σήμερα το λαμόγιο που πούλησε την εργατιά, κυκλοφορεί ελεύθερο χωρίς να τον έχει ακόμη πλακώσει στα μπουνίδια κανένας!!!!
Καλά να πάθουμε λοιπόν, αλά την επόμενη φορά που θα τον δούμε σε κάποια εκδήλωση στο μικρόφωνο, αντί για γιούρτια, αρχίστε τον στα μπουνίδια και στις μπούφλες.

Ανώνυμος είπε...

AYTOS THA KREMASTEI PROTOS KAI EMEIS O LAOS THA GELAME ME TO KATOURIMENO PANTELONI TOU APO TO TROMO.META SEIRA EXEI JEFREY KAI OI YPOLOIPOI MASONOI

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΠΑΔΟΙ ΕΝΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΟΜΜΑΤΩΝ,ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΛΑΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ....ΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑΥΤΗΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ....ΘΑ ΘΥΣΙΑΣΤΟΥΝ ΖΩΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΖΩΗ ΣΑΝ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΚΑΡΩΝΟΥΝ ΤΙ ΑΞΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ?

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΜΟΓΙΟ.ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΧΟΝΤΡΑ

Modestus είπε...

Έτσι αυτό το λαμόγιο όπως το λέτε είναι ο "δημοκρατικά" εκλεγμένος πρόεδρος της ΓΣΕΕ, άρα οι πλειοψηφία των εργατών των ψήφισε, λουστείτε την δημοκρατία σας τώρα. Είναι άραγε τυχαίο ότι ο κάθε πρόεδρος της ΓΣΕΕ μετά την θητεία του γίνεται βουλευτής του ΠΑΣΟΚ; Άρα κάποιοι συνεχίζουν να τον ψηφίζουν. Συνεχίστε έτσι θα πάμε καλά.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕ ΑΥΤΟΝ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΓΡΑΤΗΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΩ ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΟΤΕ!!!!!!!!!!!!ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ?????????????

Modestus είπε...

Τον ψηφίζουν μεγάλε οι εκπρόσωποι των σωματείων των εργαζομένων άλλα κομματόσκυλα δηλαδή που φυσικά ψηφίζονται από τους εργάτες ή βγαίνουν επειδή αδιαφορούν οι περισσότεροι και ρίχνουν λευκό. Άμα πάρει την ψήφο του συν 5-6 άλλων που ταίζει βγήκε. Πιέστε τα σωματεία σας και πετάξτε τα λαμόγια μη τρώτε παραμύθι.

Ανώνυμος είπε...

Ρε πουτάνας γιε...καριόλη πουλημένε...καρκίνο να βγάλεις σε όλο σου το σώμα εσύ και τα παιδιά σου.Μπορεί εδώ να είσαι εξουσία αλλά θα σαπίσεις στην κόλαση υπάνθρωπε.