Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Aποκαλυπτική συνέντευξη της αρχαιολόγου κ.Λιάνας Σουβαλτζή για τον τάφο του Μ.Αλεξάνδρου



-
Συνέντευξη με μεγάλες αποκαλύψεις από την αρχαιολόγο κ.Λιάνα Σουβαλτζή.

 
(..Την στιγμή που είμαστε έτοιμοι να κατεβούμε κάτω,και αφού ανακοινώθηκε επίσημα στην Αίγυπτο ότι βρέθηκε ο τάφος του Αλεξάνδρου,τότε επενέβει η Ελληνική κυβέρνηση και μας..... δημιούργησε το πρόβλημα..)

Μην την χάσετε: 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://www.tdpapazois.gr/ Δείτε αυτό

Ανώνυμος είπε...

Ένα μεγάλο μπράβο στην κ. Σουλβαντζή για το έργο και το θάρρος της να τα βάζει με τους προδότες και τα ανδρείκελα που εμείς ψηφίζουμε μες την τύφλα μας κάθε φορά αλλά και τους Σιωνιστές που δεν διστάζουν να απειλούν κιόλας.

Τέτοιους ανθρώπους και φωνές θέλουμε να ακούμε πιο συχνά μπας και ξεστραβωθούμε κάποτε.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΤΟΝ ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΟ ΤΟΝ ΑΛΕΚΟ ΠΡΙΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΖΩΞΗ (ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ), Ο ΑΡΧΗΓΟΣ (Ο ΜΕΓΑΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ) ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΣΚΗΝΩΜΑ ΜΟΥΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΣΤ' ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΔΥΝΑΜΗ. ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ. ΣΤΗΝ ΑΓΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΥ ΣΤ΄ ΚΑΙ ΕΔΩΣΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗΣ ΑΡΧΗΣ. ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕ Ο "ΦΟΝ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ" ΤΟΥ ΥΠ.ΕΞ.. ΚΑΤΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΗ ΜΕΓΑΛΗ Η ΜΑΖΩΞΗ, ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ.