Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

ΜΕΘΟΔΟΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΕΝΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ



egypt_deesΓια να καταργήσεις την εξουσία της ηγεσίας ενός κράτους και να εγκαταστήσεις μια μέθοδο ελεγχόμενης εξουσίας, δηλαδή κοιονοβουλευτισμό, στον οποίο μπορείς σε χρόνο μηδέν να προωθήσεις πρόσωπα που τα ελέγχεις, μέσα από τα ΜΜΕ, που εκ των προτέρων έχεις εξαγοράσει, ακολουθείς τα εξής απλά βήματα.
1. Αγοράζεις το πλειοψηφικό πακέτο των μεγάλων τηλεοπτικών καναλιών μιάς χώρας, χρηματοδοτόντας κάποιους "πλούσιους" της χώρας αυτής.
2. Ωθείς τους "πλούσιους" της χώρας αυτής σε διάφορες παράνομες μεθόδους πλουτισμού, ώστε μετά να....
μπορείς να τους ελέγχεις ακόμη παραπάνω, έχοντας όλα τα στοιχεία στα χέρια σου. Έτσι έχεις εξασφαλίσει τον απόλυτο έλεγχο των δελτίων ειδήσεων και των ενημερωτικών εκπομπών από ένα και μόνο κέντρο ελέγχου, από όπου προωθείς την προπαγάνδα.
3. Εξασφαλίζεις το πλειοψηφικό πακέτο στις εταιρείες ιδιωτικής τηλεφωνίας, ώστε να ελέγχεις τις παρακολουθήσεις μέσω του δικτύου κεραιών.
4. Γεμίζεις τη χώρα με απόλυτα ελεγχόμενους επαγγελματίες πεμπτοφαλαγγίτες, δήθεν  λαθρομετανάστες, καθώς και με ανεξέλεγκτο αριθμό εξαθλιωμένων πραγματικών λαθρομεταναστών  αυξάνοντας έτσι την μάζα των μη εχόντων στον ήλιο μοίρα. Ηκρίσιμη μάζα των εξαθλιωμένων που απαιτούνται για να υπάρξει πραγματκή λαϊκή έκρηξη οργής είναι το 20% του πληθυσμού των ανδρών σε ηλικίες 15 έως 45 ετών.
5. Βγάζεις στο δρόμο τους πεμπτοφαλαγγίτες, και βάζεις τα κανάλια των ΜΜΕ να κουρντίζουν την λαϊκή μάζα και να την αγχώνουν μέχρι  να την βγάλουν στο δρόμο.
6. Με μαζικά SMS καθοδηγείς αυτούς που είναι έξω στους δρόμους εκεί που θέλεις, δίνοντάς τους τις ψεύτικες πληροφορίες που θέλεις, αφού ξέρεις ποιοί είναι στους δρόμους "αυθορμήτως εξεγερμένοι", από την ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ της θέσης των κινητών τους από τις κεραίες της τηλεφωνίας.
7. Διαλύονται τα πάντα και ο έχων την εξουσία του κράτους χρησιμοποιεί τους μηχανισμούς αμύνης, αστυνομία, ίσως και στρατό για να ελέγξει την κατάσταση.
8. Βάζεις τους πεμπτοφαλαγγίτες, που είναι επαγγελματίες μισθοφόροι να σκοτώσουν όσους πολίτες χρειαστεί για να κριθεί από την "διεθνή κοινότητα", την κοινότητα δηλαδή που ήδη ελέγχεται από τα λαμόγια, ο έχων την εξουσία του κράτους εγκληματίας πολέμου.
9. Τον ωθείς για να "γλυτώσει" να προχωρήσει σε "δημοκρατικές παραχωρήσεις", λέγοντάς του ότι έτσι θα σώσει το τομάρι του.
10. Τα κόμματα της αντιπολίτευσης, που θα έχουν στις τάξεις τους όλα τα απιτούμενα άτομα με όλα τα απαιτούμενα προσόντα παίρνουν τον έλεγχο και εγκαθιδρύουν τον "ΥΓΙΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟ".
11. Αμέσως η "διεθνής κοινότης", αναγνωρίζει ότι επιτέλους κυβερνούν κάποιοι με "κύρος" και αυτό προβάλλεται από τα ΜΜΕ.
12. Τα απαιτούμενα προσόντα των πολιτικών που θα χρησιμοποιήσεις είναι:
α. Να μην έχουν δουλέψει ποτέ, ή οι δουλειές που κάνανε να είναι συστηματικές απάτες και λαμογιές.
β. Να μη τους ξέρει ούτε η μάνα τους και να έχουν γίνει γνωστοί μέσω των ΜΜΕ.
γ. Να έχουν  IQ  ραδικιού.
δ. Να έχουν "αποκλίνουσα" σεξουαλική συμπεριφορά
ε. Πάνω από όλα να έχουν οικολογική συνείδηση και να γνωρίζουν τους "κινδύνους" από την δήθεν υπερθέρμανση του                πλανήτη.
στ. Να είναι της άποψης ότι η ιστορία όλων των λαών πρέπει να ξαναγραφεί.
13. Μετά από όλα αυτά τα ΜΜΕ φροντίζουν μέσα από το σύνολο σχεδόν του προγράμματός τους να κρατούν τον κόσμο ανήσυχο για το αύριο, ώστε να είνα απόλυτα ελεγχόμενος. Και λίγος ψεκασμός κατασταλτικών ουσιών μέσω chemtrails δεν βλάπτει.
Εφόσον δεν απαιτείται, κάποια από τα παραπάνω βήματα δεν εκτέλούνται.
Κάθε ομοιότητα με γεγονότα των οποίων έχετε την προσωπική εμπειρία, ή  έχετε ακούσει ότι έχουν συμβεί δεν είναι καθόλου συμπτωματική.
Μετά την Αίγυπτο, χαμός και στη Λιβύη. Χιλιάδες πλέον οι νεκροί. Ήρθε η ώρα για "πλέρια δημοκρατία" και στη χώρα αυτή, όπως και στις υπόλοιπες της περιφέρειας της Μεσογείου. Ήρθε η ώρα της   "Μεσογειακής Ένωσης".
Διαδώστε το άρθρο σε όλα τα blogs.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2000 ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΜΥΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΦΙΛΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΧΙΛΙΕΤΙΑΣ.ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙ.

Ανώνυμος είπε...

12.50, είσαι απαράδεκτος!
Αυτά ακριβώς ψέγει το άρθρο.
Φτάνει με τη μασονική προπαγάνδα...
Αλήθεια, ποιος υπονόμευε τον Ι Καποδίστρια;;;;;;;;
Με Τη βοήθεια Του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού, θα σωθεί η πατρίδα μας, ΜΟΝΟ!
Όπως πάντα, άλλωστε!

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ Η ΕΣΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΛΛΑ ΡΙΧΝΩ ΣΠΟΡΟ. ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΛΟ 2000 ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΩ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΕΡΓΙΑ ; ΜΥΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΡΑ .ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙ.

Ανώνυμος είπε...

Καλα κανουν και εξεγυρονται στην Λιβυη, οχι σαν εμας που εχουμε 40 χρονια κοινοβουλευτικη χουντα και καθομαστε στους καναπεδες...

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟΝ 12.54 ΕΑΝ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΓΝΩΡΙΖΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ. Ο ΕΧΘΡΟΣ ΘΑ ΕΝΙΚΑ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ.

Ανώνυμος είπε...

Στο ξαναλέω, το ίντερνετ υπάρχει για να εκφράζουμε τις απόψεις μας και μην τρομοκρατείς, γιατί ειδικά σε αυτό το blog εκφραζόμαστε, διαφωνούμε, μαλώνουμε, αλλά ούτε υπόδικοι είμαστε ούτε συμμορίτες.
Εδώ και 2000 χρόνια είμαστε ελεύθεροι, δε ξέρω για τον σπόρο που έριξες αλλά έχω τη συνείδησή μου καθαρή.
αν όμως υπάρχει θέμα, ας απαντήσουν οι διαχειριστές του blog.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟΝ 1.27 ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 2000ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΟΥΛΟΙ ΕΑΝ ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΜΑΣ ΚΑΘΑΡΗ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ 0ΣΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ ΝΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

Ρε φίλε, εγώ λέω κάτι άλλο τώρα για να τελειώνουμε:
Πιστεύεις ότι κάποιος μας εντοπίζει μέσω ιντερνετ...
ΚΑΙ;;;;
Πουλάμε ναρκωτικά, έχουμε συστήσει εγκληματική οργάνωση, τι σκ@τ@ κάνουμε και μας καταδιώκουν, όπως λες;;;
Κάνε μας τη χάρη, μια αντιπαράθεση έχουμε, κούλαρε, δεν είμαστε ούτε υπουργοί, ούτε υψηλά πρόσωπα.
take it easy boy...

opelc20xe είπε...

να δεις χαρες που κανουνε οι εχθροι του κρατους που διαβαζουν τετοια σχολια του τυπου ο θεος θα μας σωσει, καλα κανουν και εξηγηρονται και για προφητιες που θα βγουν αληθινες.
για οσους δεν το εχουν καταλαβει το παραπανω αρθρο εφαρμοζεται και στην ελλαδα αρα οσο και να αντιδρουμε εμεις και αυριο να ριξουμε την κυβερνηση παλι καποιος πρακτορας θα μας κυβερναει.ακομα και αν βρεθει καποιος ηγετης που θα ειναι αδιαφθορος και που δεν θα περνει εντολες απο ξενους πρακτορες την αλλη μερα θα εχουμε πολεμο γιατι ξερουν πως η ελλαδα ειναι πολυ πλουσια και πως αμα την αφησουν θα γινει ισως και η μεγαλυτερη δυναμη στον πλανητη.
η επανασταση πρεπει να ξεκινησει απο αλλου εμεις ειμαστε πολυ μικροι και πολυ μακρια απο την εδρα του συστηματος για να αλαξουμε κατι

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΟΣΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΣ. ΠΑΝΤΟΣ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΣΑΤΙΣΕ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΗ ΜΥΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΕΡΙΞΑ. ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙ.