Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Βροχή τα δακρυγόνα στο Σύνταγμα



Συνεργασία της αστυνομίας

με ξενόγλωσσους κουκουλοφόρους;
 

Η αστυνομία έχει αρχίσει μερική επίθεση, με ρίψη μεγάλου αριθμού δακρυγόνων και ετοιμάζονται τα ΜΑΤ να επιτεθούν σε ΑΟΠΛΟΥΣ πολίτες που διαδηλώνουν την αντίθεσή τους στον φασισμό του Παπανδρέου.
Οι παραμένοντες στο Σύνταγμα κάνουν.... έκκληση για να προσέλθουν και άλλοι πολίτες εκεί.
Οι κυβερνώντες ξέρουν ότι αυτό που βλέπουν είναι η αρχή του τέλους τους.
Η δημοκρατία δεν υπάρχει οριστικά στη χώρα και το εκτρωματικό πολίτευμα Παπανδρέου - ΔΝΤ στηρίζεται πλέον μόνο στη βία κατά των πολιτών.
Σήμερα, τώρα, όλοι οι Αθηναίοι πρέπει να κατεβούνε στο Σύνταγμα και να τελειώσουν οριστικά και αμετάκλητα την φασίζουσα διακυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου, στενού φίλου του Καντάφι και του Μουμπάρακ.

Χωρίς να τηρούνται ούτε τα προσχήματα, 
ξενόγλωσσοι με κουκούλες, αλλά και χωρίς, κάνουν γιουρούσια και διαλύουν μεμονομένες ομάδες διαδηλωτών που καυευθύνονται προς Σύνταγμα!
Τελευταία ενημέρωσή μας, μιλά για οργανωμένες επιθέσεις 15.20 και 15.30 σε Σταδίου & Χαρ. Τρικούπη και Πανεπιστημίου στο ύψος της Χαρ. Τρικούπη, ξανά!



5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

AN ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΜΜΑΤΑ,ΑΣ ΑΠΟΣΥΡΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΛΛΑ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

TA YPOLOIPA KOMATA PANE STIN TRAPEZA KE PERNOUN TIS MIZES TOUS KE TIS ENTOLES TOUS APO TO IDIO AFENTIKO... KSIPNAAAAAAAATEEEEEEEEEEEE REEEEEEE

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΝΟΓΛΩΣΣΟΙ ΚΟΣΟΒΑΡΟΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ?

Ανώνυμος είπε...

Ξενογλωσσοι με κουκουλες? Πως βγηκε αυτο το συμπερασμα?

Ανώνυμος είπε...

From HEIL GAP

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ/// ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΠΡΩΤΟΥ ΤΟΥ ΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΛΟΤΩΦ

http://lalipouli.blogspot.com/2011/02/blog-post_4203.html