Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

Σκόπια: Ταξιδιωτική οδηγία κατά της Ελλάδας


  • Γίναμε ρεζίλι των... Σκοπιανών, αφού "παίζουν" με την τουριστική εικόνα της Ελλάδας, ενώ γνωρίζουν πως οι ίδιοι όχι μόνο εξαρτώνται οικονομικά από ελληνικές επενδύσεις και την εν γένει ελληνική οικονομία, αλλά βρίσκονται σε θέση πολύ χειρότερη και θα είχαν διαλυθεί ως κράτος (προ καιρού) εάν κάποιοι δεν περνούσαν από τα Σκόπια τα ναρκωτικά τους, τα όπλα τους, εάν κάποιοι άλλοι δεν έθαβαν εκεί τα επικίνδυνα απόβλητά τους...
Tο Υπουργείο Εξωτερικών της πΓΔΜ συμβουλεύει τους πολίτες της χώρας, οι οποίοι προγραμματίζουν να ταξιδέψουν στην Ελλάδα με επιβατηγά αυτοκίνητα, να εισέρχονται στη χώρα με γεμάτα .......ρεζερβουάρ και να προσέχουν να έχουν την ποσότητα βενζίνης που τους χρειάζεται ώστε να επιστρέψουν στην πΓΔΜ.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση Τύπου του ΥΠΕΞ της πΓΔΜ, η κατάσταση έχει επιδεινωθεί στα παραθαλάσσια θέρετρα της Ελλάδας, όπου σημειώνεται πλήρης έλλειψη καυσίμων, ενώ συχνά ξένοι τουρίστες ξεμένουν από βενζίνη στο δρόμο. Το ΥΠΕΞ της πΓΔΜ προειδοποιεί τους πολίτες της χώρας να παρακολουθούν ανά τακτά χρονικά διαστήματα την κατάσταση στην Ελλάδα και να επικοινωνούν με το Υπουργείο και τα διπλωματικά γραφεία της πΓΔΜ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Όπως ανέφερεται σε τηλεγράφημα του ειδησεογραφικού ΜΙΑ στο οποίο αναπαράγεται η ανακοίνωση του ΥΠΕΞ της πΓΔΜ, η σύσταση του ΥΠΕΞ της πΓΔΜ είναι αποτέλεσμα του αδιεξόδου που έχει δημιουργηθεί στην κυκλοφορία των οχημάτων στην Ελλάδα εξαιτίας της κρίσης στη διανομή καυσίμων στα πρατήρια, που έχει δημιουργηθεί από την απεργία των ιδιοκτητών βυτιοφόρων και φορτηγών, οι οποίοι έχουν κλείσει τις εξόδους των διυλιστηρίων και των αποθηκών καυσίμων.


http://kostasxan.blogspot.com/2010/07/blog-post_7931.html