Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

ΤΟ ΧΟΥΝΤΟΠΑΣΟΚ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΑΚΑΘΕΚΤΟ!ΦΙΜΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΜΕ ΠΡΟΦΑΣΗ ΤΗΝ ΜΕΤΑΡΥΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΧΑΡΤΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ! ΣΕΙΡΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ BLOGS! EXOYME ΠΟΛΕΜΟ


Επιχείρηση φίμωσης των ιδιωτικών ραδιοφωνικών σταθμών του λεκανοπεδίου της Αττικής σχεδιάζει η κυβέρνηση, καθώς προωθεί χάρτη συχνοτήτων μέσω του οποίου μειώνεται η ισχύς εκπομπής των ιδιωτικών ραδιοφωνικών σταθμών στην Αττική.

Υιοθετώντας το χάρτη συχνοτήτων που συνέταξε.....
.. η κυβέρνηση Καραμανλή , επί υπουργίας Θόδωρου Ρουσόπουλου, η ισχύς των ιδιωτικών σταθμών μειώνεται στα 3 Κιλοβάτ, την ίδια ώρα που η ΕΡΑ θα εκπέμπει με ισχύ που θα μπορεί να φθάνει στα 100 Κιλοβάτ. Ο ίδιος χάρτης διαθέτει συχνότητα και για την Βουλή παρά το γεγονός ότι δεν διαθέτει άδεια γιαραδιόφωνο και παρά την εκφρασμένη πρόθεση του προέδρου της Βουλής να μην δημιουργηθεί ραδιοφωνικός σταθμός.

Οι ιδιωτικοί σταθμοί έχουν ακόμη έναν περιορισμό μείωσης της ισχύς τους προς το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», δηλαδή η εκπομπή τους προς τα ανατολικά είναι μειωμένη κατά 10 φορές. Αντίθετα η ΕΡΤ δεν έχει κανέναν περιορισμό στην εκπομπή προς το αεροδρόμιο.

Να σημειωθεί ότι η ΕΡΑ καλύπτει με 5 σταθμούς 385 συχνότητες και η Βουλή ολόκληρη την Επικράτεια, ακόμη και σε σημεία που δεν έχει εγκαταστάσεις, με πολύ μεγάλο βαθμό αλληλοκάλυψης, γεγονός που αυξάνει το κόστος σε δυσθεώρητα ύψη.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ο νέος χάρτης συχνοτήτων λειτουργεί ενισχυτικά για την ΕΡΤ την ώρα που το ανταποδοτικό τέλος που εισπράττει υποχρεωτικά από τους καταναλωτές ανέρχεται σε 302 εκ. ευρώ ετησίως και την ώρα που η ΕΡΤ παραμένει στην διαφημιστική αγορά. 

ΕΛΛΗΝΕΣ !!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!! Ο ΓΑΠ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΦΑΣΙΣΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ ΠΟΤΕ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!
ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΤΙΜΗ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌ ΤΟΝ ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ !!!!
Ο ΓΑΠ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΦΕΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ "ΣΚΟΤΑΔΙ"!!!
ΦΑΣΙΣΤΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΚΙΝΑΙΔΟΙ ΚΑΙ ΑΡΣΕΝΟΚΟΙΤΕΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Read more: http://tolimeri.blogspot.com/#ixzz0v2NVMlU0