Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Ρωσία: Βρήκαν το ελιξίριο της μακροζωίας;


Anti-ntp:Αν όντως βρήκαν το ελιξήριο δεν φαντάζεστε τι πραγματικά είναι αυτή η ανακάλυψη..... άλλο ένα σχέδιο της νέας τάξης προχωράει... μείνετε συντονισμένοι...

Η είδηση είναι με ερωτηματικό γιατί εφαρμόστηκε με επιτυχία, προς το παρόν, στα ποντίκια.

Ρώσοι επιστήμονες έχουν βρει ένα βακτηρίδιο στον πάτο της Σακά (Σιβηρία), το οποίο μπορεί να είναι το ελιξίριο της μακροζωίας . Η ίδια η ανθρώπινη ζωή μπορεί να παραταθεί άλλα 140 χρόνια.

Η διευθύντρια της ερευνητικής .......ομάδας, Ανατολή Μπρούσκοβα, του Ρωσικού Ινστιτούτου Χημικής Βιολογίας του Νοβοσιμπίρσκτ, δήλωσε πως αυτή και οι συνεργάτες της έμειναν έκπληκτοι από τα αποτελέσματα της έρευνάς τους.

«Η έρευνα βρίσκεται ακόμη σε πρώιμο στάδιο, προς το παρόν εφαρμόστηκε σε ποντίκια και μύγες και δεν βλέπω κανέναν λόγο γιατί να μην ενεργήσει το βακτήριο αυτό και σε άλλα ζώα, ακόμη και στον άνθρωπο» είπε η Μπρούσκοβα.

Εφαρμόζοντας οι ερευνητές τη μέθοδο αυτή σε ποντίκια τα οποία έχουν διάρκεια ζωής κατά μέσο όρο τις 589 ημέρες, μετά την ένεση και κυκλοφορία στο αίμα τους το νέο βακτήριο, η ζωή τους παρατάθηκε για 380 ημέρες ακόμη.

Το πείραμα έδειξε ότι τα ζώα ήταν σε όλη τη διάρκεια της ζωής τους, υγιή, δυνατά και ενεργά.

Η ρωσίδα ερευνήτρια πρόσθεσε ότι θα συνεχίσει την έρευνά της για τη δημιουργία ενός φαρμάκου από τα βακτήρια αυτά.
ΠΗΓΗ

Διαβάστε περισσότερα: http://mystikos-planitis.blogspot.com/2010/07/blog-post_8563.html#ixzz0v8BPSC43