Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

Σας περνούμε τα φορτηγά για να …ενισχύσουμε την ανάπτυξη. ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΕ ΧΩΡΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΜΕ 25% ΦΠΑ, ΓΙΝΕΤΑΙ;


Anti-ntp:Τα συμπαθή τετράποδα... ρε παιδιά προσβάλετε τα πιο μυαλωμένα όντα μετά τους πολιτικούς της Ελλάδας...

Έχει καταντήσει πλέον γραφικό να μιλούμε για τις ασυναρτησίες της Νέας Διακυβέρνησης, αφού πλέον ο ρόλος ύπαρξης τους είναι ξεκάθαρος.
Για να κρατούμε όμως τα προσχήματα.....
. εποικοδομητικής κριτικής, υποκρινόμενοι πως οι άνθρωποι καταστρέφουν την Ελλάδα λόγω ηλιθιότητας και όχι σκοπιμότητας, θα πούμε το εξής:
1. Τώρα που θα γίνουν μεγάλες εταιρείες – κονσόρτσιουμ μεταφορών με εκατοντάδες φορτηγά, αυτό θα λειτουργήσει υπέρ του ανταγωνισμού; ΟΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΖΩΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ή του γάλακτος; Ε ΖΩΑ;
2. Ποιά χώρα στον πλανήτη θα προσελκύσει επενδύσεις όταν το ΦΠΑ είναι ΤΟ 1/4 ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ; Ε ζώα; Τετράποδα;
Καταλαβαίνετε γιατί δε μπορούμε να κάνουμε σοβαρή συζήτηση με ΠΑΣΟΚτζήδες σε κανένα επίπεδο; Ξεκινούμε με όλη την καλή διάθεση και καταλήγουμε να κοροϊδεύουμε τους εαυτούς μας.
ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΑΓΑΖΑΚΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ 10% ΦΠΑ… Εσείς μας τσαμπουνάτε για ανάπτυξη μέσω της… απελευθέρωσης των φορτηγών;
Εμείς βέβαια γνωρίζουμε γιατί το κάνετε. Διότι έχετε την ψευδαίσθηση οτι θα πάρετε το κομμάτι των μεταφορών τώρα που θα γίνει χρυσοφόρο λόγω της COSCO. Την ίδια μεθόδευση που κάνετε με τον ΟΣΕ.
…κάτι όμως δεν έχετε υπολογίσει, κουτοπόνηρα λαμόγια.

2 σχόλια:

Λίνδιος είπε...

Αντί άλλου σχολίου, δείτε το βιντεάκι εδώ.

Είναι πράγματι πρακτικώς αδύνατον να μιλήσεις με ΠαΣοΚο πλέον, ειδικά όταν είσαι σαν κι εμένα που αντί καλημέρας λέω "Λεφτά υπάρχουν"

pateraBu8isaxwra είπε...

Μου αρέσε το ΚΕΙΜΕΝΟ....
Μπράβο ΜΛΓΚΕΣ..ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ..
ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Η ΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ...