Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Θράκη: Μπάτε σκύλοι, αλέστε...!


  • Τούρκοι πολιτικοί, μαζί με πράκτορες και εκπροσώπους κεμαλοθωμανικών αλυτρωτικών οργανώσεων, μπαινοβγαίνουν καθημερινά στη Θράκη και ξεσαλώνουν μαζί με τους ντόπιους… κολαούζους τους!

Είναι γνωστό ότι μία από τις υψηλές παρουσίες που είχαμε την… τεράστια τιμή να δούμε στα μέρη μας επ’ ευκαιρία του μνημοσύνου του αλήστου μνήμης φασιστοειδούς (πράκτορα της ΜΙΤ, μπλεγμένου με Γκρίζους Λύκους, κλπ) Αχμέτ Σαδήκ, ήταν ο υπουργός Επικρατείας (και αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης) Μπουλέντ Αρίντς, ο οποίος βέβαια εννοείται ότι δεν έχασε την ευκαιρία (απλή αφορμή ήτανε άλλωστε το μνημόσυνο) να επισκεφθεί........ και να επιθεωρήσει διάφορους… υπηκόους του εδώ στην ελληνική (ακόμη) Θράκη. Ένα πολύ χαρακτηριστικό τέτοιο συμβάν, που θα σας δώσει να καταλάβετε τι ακριβώς εννοούμε, ήταν ασφαλώς και η επίσκεψή του μαζί με τον τουρκοπρόξενο Κομοτηνής Μουσταφά Σάρνιτς και ετέρους κολαούζους στην διαβόητη ΤΕΞ, ήτοι την «Τουρκική Ένωση Ξάνθης» (25/7/2010). Σεσημασμένη φωλιά κεμαλισμού και τουρκισμού και φυσικά ο Αρίντς και η συνοδεία του έγιναν δεκτοί με ενθουσιασμό από τους διοικούντες της.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, υπήρξαν βεβαίως δηλώσεις στο… γνωστό κλίμα, όπως π.χ. από τον πρόεδρο της ΤΕΞ Αχμέτ Καρά πως παρόμοιες επισκέψεις σαν κι αυτήν του Αρίντς «αποτελούν ένεση ηθικού για την Τουρκική Μειονότητα της Δυτικής Θράκης», ενώ ο Τούρκος αντιπρόεδρος στη δική του ομιλία είπε πως το τουρκικό κράτος «είναι πάντοτε δίπλα στην Τουρκική Μειονότητα της Δυτικής Θράκης», και τόνισε ακόμη την ανάγκη ενότητας και ομοψυχίας μεταξύ των μελών της μειονότητας.
Μετά τις ομιλίες ήρθε και η… ανταλλαγή δώρων μεταξύ Αρίντς, Καρά, Σάρνιτς και Ραμαδάν Ντουμπάν (πρώην προέδρου της ΤΕΞ), ενώ στη συνέχεια ο Αρίντς αποχώρησε από την «Τουρκική Ένωση Ξάνθης», για να πάει – όπως κάθε Τούρκος άλλωστε που… σέβεται τον εαυτό του – στον Εχίνο (το εν λόγω εκτουρκισμένο πομακοχώρι κοντεύει πλέον να καταντήσει ένα πράμα σαν την εν Ελλάδι… Μέκκα του τουρκοφασιστοκεμαλισμού)!
Στην εκδήλωση της Ξάνθης μετείχαν βεβαίως πολλά και γνωστά… καλά παιδιά όλης αυτής της απροκάλυπτης πεμπτοφαλαγγίτικης παρέας, που ελέω κάθε απουσίας στοιχειώδους ελληνικού κράτους, ελέγχει – εκφοβίζει – ποδηγετεί (ως κανονικός μεγαλονταβατζής) το μεγαλύτερο κομμάτι της μειονότητας και θέτει συνεχώς θέμα συνδιοίκησης (στην…καλύτερη των περιπτώσεων) της Θράκης. Τι εννοούμε; Και ο ψευτομουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μέτε ήταν ασφαλώς εκεί και ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ξάνθης Τσετίν Μάντατζη και ο πρόεδρος του κόμματος του Σαδήκ Μουσταφά Τσαβούς και οι πρώην βουλευτές Αχμέτ Φαΐκογλου και Μπιρόλ Ακίφογλου και ο αντινομάρχης Ξάνθης Τουρκές Χατζημεμίς και ο δήμαρχος Μύκης Μουσταφά Αγκά και ο δήμαρχος Σέλερου Μπιρόλ Ιντζεμεχμέτ και πολλοί εκπρόσωποι άλλων τοπικών προξενοτουρκοσυλλόγων και διάφοροι μειονοτικοί δημοσιογράφοι.
Σαν να μην έφτανε όμως αυτό, στους… επισκέπτες συγκαταλέγονταν (και πάλι) μέλη του «Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης», του γνωστού BTTDD, που δεν χάνει φυσικά την ευκαιρία να κατηγορεί τη χώρα μας για έλλειμμα δημοκρατίας και παραβίαση μειονοτικών δικαιωμάτων, αλλά κυρίως να προπαγανδίζει την αυτονομία της Δυτικής Θράκης! Μιλάμε για τον γραμματέα του «Συλλόγου» Σινάν Τουρκμέν, αλλά και για κάποιον Σαμπρί Μουτλού, πρόεδρο ενός από τα πολλά εν Τουρκία παραρτήματα του BTTDD. Θα υπενθυμίσουμε ότι τον τελευταίο καιρό ηγετικά στελέχη τόσο του BTTDD, όσο και της ABTTF, δηλαδή της «Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τούρκων Δυτικής Θράκης» κυκλοφορούν στη Θράκη, πάνε σε πανηγύρια και άλλες θρησκευτικές ή «πολιτιστικές» εκδηλώσεις και προβαίνουν συχνά και σε προκλητικότατες δηλώσεις τουρκισμού, χωρίς φυσικά καμμία αντίδραση. Δεν μας φτάνανε δηλαδή όλες οι τοπικές ανθυποπρακτοράντζες, έχουμε τώρα και… ξενόφερτους επισκέπτες – εκπροσώπους μάλιστα καθαρά αποσχιστικών οργανώσεων, που μπαινοβγαίνουν ελεύθερα και πραγματοποιούν ανενόχλητοι κηρύγματα αλυτρωτισμού. Ένα κανονικό ξέφραγο αμπέλι δηλαδή. Και φυσικά μια κατάσταση απολύτως αντάξια της πλέον γελοίας (πολιτικά) περιοχής του πιο γελοίου ψευδοκρατικού μορφώματος του Σύμπαντος…