Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Επιασαν συνδικαλιστή για μίζα και... παραμένει πρόεδρος ΑΚΟΜΑ! Μέρος 2ο


Εδώ το 1ο μέρος
Όπως σας είπαμε συνεχίζουμε τις αποκαλύψεις σχετικά με το σκάνδαλο που συμβαίνει στην λέσχη εργαζομένων του ΗΛΠΑΠ με χιλιάδες ευρώ δημοσίου χρήματος να χάνονται σε τσέπες ιδιωτών.
Η λέσχη εργαζομένων του ΗΛΠΑΠ έχει...
παραχωρηθεί ως χρησιδάνειο στην ένωση εργαζομένων (ΟΔΗΓΟΙ) για να έχει κάποια έσοδα το σωματείο. Για σειρά ετών το λειτουργούσαν υπάλληλοι κομμένοι από το τιμόνι, λόγω προβλημάτων
υγείας. Κάποια στιγμή δόθηκε σε ιδιώτη χωρίς διαγωνισμό με απευθείας ανάθεση, όπου το λειτούργησε για κάποια χρόνια και των οποίο αφαίμαξαν οικονομικά, οι κύριοι του σωματείου ή κάποια από τα άτομα που διοικούσαν το σωματείο όλα τα χρόνια. Το 2008 "η παρέα" χόντρυνε τις δουλείες της, όπου αντί να βγει σε ανοιχτό διαγωνισμό μέσα από το γραφείο προμηθειών της εταιρίας ΗΛΠΑΠ το έβγαλαν μεταξύ τους σαν Δ.Σ.


Στον ψευτοδιαγωνισμό, παρουσιάστηκαν κάποιοι μεταξύ των οποίων και ο σημερινός ενοικιαστής που το λειτουργεί, ο οποίος όλως τυχαίως, ήταν γνωστός του τότε προέδρου του σωματείου Κ. Τσιάντου.


Ποιος ξέρει με τι εχέγγυα έγινε ο διαγωνισμός; 


Πώς λειτουργεί η λέσχη
Ο ενοικιαστής παρέλαβε το κλειδί μπήκε στη λέσχη και τα βρήκε όλα έτοιμα χωρίς να βάλει ούτε ευρώ. Ψυγεία κουζίνες κλπ όλα πληρωμένα από τον ΗΛΠΑΠ. Το ενοίκιο συνολικά 4000 ευρώ. Επάνω σε αυτό το ενοίκιο οι μάγκες έπαιξαν με το ότι θα το χαμηλώσουν στα 2000 άρχισαν να ζητάνε μίζα για να μειωθεί το ενοίκιο, όπου έγινε και πράξη. Η διαδικασία αυτή καταγγέλθηκε και ίσως σταμάτησε όπως αναφέραμε στο προηγούμενο δημοσίευμα λόγο διαγραφής του Κώστα Νικολακόπουλου.


Ο Νικολακόπουλος ήταν γραμματέας στο σωματείο και μετείχε στην διαδικασία του δήθεν διαγωνισμού. Σήμερα είναι πρόεδρος του σωματείου που φουσκώνει της τιμές και τα τιμολόγια ώστε να περνει την μίζα. Την όλη διαδικασία του ψευτοδιαγωνισμού την έκανε ο ίδιος. Ο  κ.Τσιάντος ήταν αδαής και μη γνωρίζων για τα θέματα.




Η λέσχη λοιπόν υπό τον νέο ενοικιαστή από την 1η μέρα έπαψε να λειτουργεί σαν λέσχη εργαζομένων. Από όταν ήρθε ο ενοικιαστής έγινε ταβέρνα.  4 χρόνια τώρα ο καθένας μπαίνει μέσα όλων των ειδών αλλοδαποί Ρομά, υπόκοσμος(καθώς λειτουργεί όλη τη νύχτα) άρρωστοι και επιπλέον γίνονται χώροι, γάμοι, βαφτίσια πολλές κυριακές σαν να είναι κέντρο διασκεδάσεως μέχρι και σήμερα.






Ότι βλάβη γίνεται στα μηχανήματα της λέσχης τα πληρώνει το ταμείο του σωματείου. Όχι ο ενοικιαστής όπως κανονικά ορίζει το συμβόλαιο με αποτέλεσμα να γίνεται σπέκουλα εις βάρος του ταμείου του σωμάτιου φουσκώνοντας όλα τα τιμολόγια των επισκευών βγάζοντας και άλλα λεφτά πέραν της μίζας του ενοικίου.

Οι τιμές μέσα στο συμβόλαιο είναι καθορισμένες χαμηλά για τους εργαζόμενους. Αυτό δεν τηρήθηκε ποτέ ειδικά στα φαγητά οπου είναι τιμές ταβέρνας στην Πλατεία Αττικής.





Βέβαια κανένας δεν τολμάει να πει τίποτα από τον φόβο της μαφίας αυτής που ελέγχει τα πάντα και τρομοκρατεί τους εργαζόμενους.




Στο προηγούμενο δημοσίευμα φάνηκε ότι είναι έργο του Νικολακόπουλου, δεν είναι όμως! Το συμβούλιο της ένωσης είναι διαπαραταξιακό και αρκετές φορές έγινε προσπάθεια τουλάχιστον μετά την διαγραφή και το δημοσίευμα να αλλάξει το προεδρείο όμως αυτό δεν έγινε δυνατό ,γιατι αντιστέκονται σθεναρά οι εκλεγμένοι με το ψηφοδέλτιο της ΔΑΣ. Στους οποίους πολλές φορές έχει γίνει επίπληξη και προτροπή στο να γίνει κάτι, αλλα η απάντηση τους είναι ότι δεν τους ενδιαφέρει τι κάνουν και το μόνο που τους αφορά είναι τα συνδικαλίστηκα.


Καταγγέλουμε τον Νικολακόπουλο και όσους τον στηρίζουν λόγω συμφερόντων και ΟΧΙ τον ενοικιαστή. Ο ενοικιαστής δουλειά του κάνει, καλά κάνει αφού του το επιτρέπουν.


Είναι νομότυπο - σκάνδαλο τι είναι; Με ένα χώρο δημόσιο;


Ερώτημα προς την διοίκηση!


Πως ανέχεστε αυτή την κατάσταση; Μα καλά αν δεν τα ξέρετε τα μαθαίνετε τώρα, τι θα κάνετε; 


Υπάρχει διοίκηση στον πρώην ΗΛΠΑΠ σήμερα ΟΣΥ;Για ποιο λόγο δεν ασχολείστε; 


Το γεγονός καταγγέλθηκε στην προηγούμενη διοίκηση των τρόλευ, η οποία απάντησε: «δεν ασχολούμαστε με το παρελθόν».


Πως επιτρέπεται άτομα με αρρώστιες να κυκλοφορούν ανάμεσα στους εργαζόμενους με κίνδυνο για την δημόσια υγεία καθώς οι οδηγοί έρχονται σε επαφή με τόσους πολίτες καθημερινά;


Γι όλα αυτά υπάρχουν αποδείξεις...
Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα σύντομα...


ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
http://anti-ntp.blogspot.com/2007/02/2.html

5 σχόλια:

SKOPELOSNEWS είπε...

Δεν Υπάρχει διοίκηση στον πρώην ΗΛΠΑΠ σήμερα οπως δεν υπαρχει κρατος δυστιχως

ΟΔΗΓΟΣ ΣΤΑ ΤΡΟΛΛΕΥ είπε...

Ο Νικολακόπουλος έχει το τουπέ χιλίων καρδιναλίων ενώ για όσους τον ξέρουν είναι:ΨΕΥΤΗΣ-ΑΝΙΚΑΝΟΣ-ΛΙΓΟΣ-ΕΠΙΖΗΜΙΟΣ-ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ.
Τα συντρόφια του τον γνωρίζουν καλά,διαβάστε εδώ

Ανώνυμος είπε...

Aυτοι οι συνδικαλιστες ειναι το καρκινωμα του κρατους...Τα γαμησαν ολα στην κυριολεξια...Μην κατηγορουμε το ΔΝΤ λοιπον..Θελαμε και τα παθαμε..Μας εκδικουνται γιατι ξερουν πολυ καλα οτι ημαστε ανικανοι για την καταπολεμηση της διαφθορας..Ακομα και τωρα που μιλαμε οι Οικονομικη Αστυνομια ανοιγει υποπτους λογαριασμους εκ. ευρω..

maria είπε...

ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΗ

Ανώνυμος είπε...

ΤΥΧΑΙΟ ΑΡΑΓΕ ? ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΟΠΩΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ !! ΤΟΝ ΕΦΤΙΑΞΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ........