Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Πρώην συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ και νυν Βουλευτής της Ν.Δ ...Yπέρ των Λαθρομεταναστών



...Kαι εναντίον της Χρυσής Αυγής βεβαίως ,βεβαίως 
Αφού ώς Πρόεδρος επι σειρά ετών και υπεύθυνος για τα χάλια της ΕΛ.ΑΣ όπως όλοι οι συνδικαλιστές ...κ.κ. Κυριαζίδης Δημήτρης Αφού βγήκε βουλευτής της Ν.Δ για ....αυτό έτρεχε άλλωστε, εγκαλεί τη ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ ξεχνώντας βέβαια οτι για τα χάλια που παρουσιάζουν σήμερα οι υπηρεσίες είναι και  ό ίδιος άμεσα υπεύθυνος ...
“Η ηγεσία της αστυνομίας θα πρέπει να λάβει άμεσα μέτρα έναντι των φαινομένων αυτοδικίας που παρατηρούνται σε όλη τη χώρα σε βάρος μεταναστών. Δεν μπορεί η ηγεσία της αστυνομίας να κάνει τα στραβά μάτια στις ακροδεξιές ομάδες που πρόσκεινται στη Χρυσή Αυγή, οι οποίες αλωνίζουν σε όλη τη χώρα”.

Αυτά αναφέρει ο επι σειρά ετών πρόεδρος της Ομοσπονδίας αστυνομικών και νεοεκλεγείς βουλευτής Δράμας της ΝΔ Δημήτρης Κυριαζίδης.

Σε συνέντευξή του στο pheme.gr ο κ. Κυριαζίδης προτείνει “να θεσπισθεί ως ιδιώνυμο το αδίκημα της αυτοδικίας ατόμων και ομάδων που υποκαθιστούν τα όργανα που είναι εντεταλμένα με την προάσπιση του δημόσιου αγαθού της ασφάλειας”.



Ο πρώην πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) δηλώνει "ανήσυχος" για τα αυξημένα κρούσματα αυτοδικίας ακροδεξιών ομάδων που επιτίθενται σε βάρος μεταναστών και τονίζει: “Τέτοια φαινόμενα εγκληματικών επιθέσεων σε βάρος αλλοδαπών, θα πρέπει άμεσα να αντιμετωπίζονται. Η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο, η αστυνομία πρέπει να αφεθεί να επιτελέσει το έργο της”.



“Το δημόσιο αγαθό της ασφάλειας, το οποίο η πολιτεία έχει αναθέσει στην Ελληνική Αστυνομία, θα πρέπει να πάψει να αποτελεί αντικείμενο εκμετάλλευσης διαφόρων ομάδων ή πολιτικών οργανώσεων. Αυτές οι ομάδες που επιχειρούν να επιβάλλουν το νόμο, θέτουν σε πρωτοφανή δοκιμασία τους δημοκρατικούς θεσμούς, λειτουργούν κατά της Δημοκρατίας”,

Σχόλιο :Το θέμα ειναι κ. Κυριαζίδη η Αστυνομία να κάνει την δουλειά της και εσείς οι συνδικαλιστές δουλέψατε αρκετά για την διάλυση της Ιεραρχίας της Αστυνομίας ,για ποια ηγεσία μιλάτε όταν η κάθε ηγεσία ήταν έρμαιο των Πολιτικών και των Συνδικαλιστών ; ...Λίγη τσίπα καλό θα σας έκανε ..Για την ασφάλεια των λαθρομεταναστών καλά κάνετε και ανησυχείτε κ Βουλευτά ...για την ασφάλεια των Ελλήνων όμως  (30 νεκρούς μετράμε απο τις αρχές του έτους) δεν σας είδαμε να ανησυχείτε ...Τυχαίο ;

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ.ΚΑΙ ΡΩΤΩ:ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΦΤΑΙΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ? ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ ΔΗΛΑΔΗ ΜΠΑΙΝΟΥΝ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ?ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΟΡΦΗ ΒΙΑΣ?ΑΝ ΕΓΩ ΧΕΙΡΟΔΙΚΗΣΩ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΟΥ ΜΠΟΥΚΑΡΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΕΛΑ ΜΟΥ ?ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΤΟ ΠΑΝΕΛ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΑΚΗ?

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΤΙΟΥΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΔΙΑΛΕΞΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΣ, ΔΕΝ ΕΡΡΓΑΣΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΤΟΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΔΡΑΣΗΣ,Η ΟΠΟΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣ - ΒΕΒΑΙΩΣ, ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΗΛΘΕ ΣΕ ΡΙΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ COLUM SMIGOL KAI ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥ. ΑΧ ΡΕ ΠΡΟΣΤΥΧΕ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΕ,ΑΝΘΕΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ Ε ΨΗΦΙΣΑΝ ΑΛΗΤΑΡΑ!!!