Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Η Χρυσή Αυγή μήνυσε τον Γ. Μπουτάρη


Η Χρυσή Αυγή μήνυσε τον Γ. ΜπουτάρηΑφορμή είναι η δήλωση που έκανε ο κ. Μπουτάρης στις 9 Μαΐου. «Είναι πέρα από κάθε λογική μέσα στο κοινοβούλιο να έχουμε ναζιστικό κόμμα. Είναι σημεία των καιρών, γιατί σε όλη την Ευρώπη έχουμε τέτοια ναζιστικά φαινόμενα και πιστεύω βαθύτατα ότι, όπως στη Γερμανία είναι παράνομο το ναζιστικό κόμμα, έτσι και στην Ελλάδα πρέπει κάποια στιγμή να κηρυχθεί παράνομο το ναζιστικό κόμμα».
Το «κόκκινο πανί» για τη Χρυσή Αυγή έγινε ο χαρακτηρισμός «ναζιστικό κόμμα». Σύμφωνα με ανακοίνωσή της, η μήνυση που κατέθεσε ο υποψήφιος βουλευτής κ. Αντώνιος Γρέγος αφορά τα αδικήματα της συκοφαντικής δυσφήμισης, της διατάραξης κοινής ειρήνης και διέγερση πολιτών σε διχόνοια καθώς και εξύβριση.



newsbomb

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Η Χ.Α ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΟΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.ΑΝ ΕΙΧΕ ΓΙΑ ΣΗΜΑ ΤΟ ΣΦΥΡΟΔΡΕΠΑΝΟ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΑΓΑΝ.

Ανώνυμος είπε...

Ρε σεις θα ισχυριστεί οτι ήταν πιωμένος όταν το είπε!Δύσκολα θα του το αρνηθούν!

Ανώνυμος είπε...

Οντως ο βρωμομπουτάρης δεν δικαιουται να μιλαει για ναζισμο. Αντιθετα αυτος ειναι ανθελληνας και διεστραμενος γιατι αγκαλιαζει τους τουρκους στην Θρακη, και τις "αδερφες". Προτεινε ονομασια κεντρικης λεωφορου να μετονομασθει σε Κεμαλ Ατατουρκ, ειναι μεθυσος και βλάσφημος, αθεος και επικινδυνος για την χωρα.
Επανειλημενα οι χρυσαυγιτες εχουν δηλωσει οτι ειναι εθνικιστεες και τιποτα παραπανω. Αλλωστε σε μια δημοκρατια μπορουν να υπαρχουν ολες οι τασεις χωρις ομως η μια να διαπραττει βιαιοτητες κατα της αλλης. Με ποιο δικαιωμα ο μπουταρης και πολλοι ευρωπαιοι πολιτικαντηδες ζητουν την φιμωση της χρυσης αυγης; Αυτο ειναι ΦΑΣΙΣΜΟΣ και ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΜΗΝΥΣΗ ΑΛΛΑ ΒΡΩΜΟΞΥΛΑ ΠΟΛΛΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΧΑΦΙΕΣ..........

Ανώνυμος είπε...

Ποιος ειναι ο μπουταρης που θα πει οτι το κομμα που δεν του αρεσει ειναι ναζιστικο?Μηπως πιστευει οτι θ αναστηθει ο χιτλερ?Ενα δημοκρατικα εκλεγμενο κομμα που εκπροσωπει τους ελληνες στη βουλη ειναι υποχρεωμενος τουλαχιστον να το σεβεται.Ας φαει λοιπον τη μηνυση μηπως και συνελθει.Καλο θα ηταν η χρυση αυγη να μοιρασει μηνυσεις και σε αλλους για να τελειωνει η πλακα.Τετοιες παρομοιες"δημοκρατικες" αποψεις ειχε και ο κ.Μαργαριτης της ΔΗΜΑΡ μονο που ξεχασε να πει οτι αυτος πηρε στην α αθηνα 2500 ψηφους και δε βγηκε βουλευτης ενω ο κασιδιαρης πηρε στο υπολοιπο αττικης 14500 ψηφους και φυσικα βουλευτης!