Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

ΣΥΡΙΖΑ: Ωμή παρέμβαση το δημοσίευμα της γερμανικής έκδοσης των FT


“Ωμή παρέμβαση” και “χωρίς προηγούμενο” χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ το σημερινό δημοσίευμα της FT Deutschland. Το άρθρο εδώ.
Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ:..


Η χωρίς προηγούμενο ωμή παρέμβαση της γερμανικής έκδοσης των FT αποτελεί πράξη προσβολής της εθνικής αξιοπρέπειας και υπονόμευσης της δημοκρατίας στη χώρα μας.

Αν νομίζει το γερμανικό κατεστημένο και οι εγχώριοι σύμμαχοί του, που όλες αυτές τις μέρες απειλούν εργαζόμενους σε επιχειρήσεις, σπέρνουν με εγκληματικά ανεύθυνο τρόπο τον τρόμο της επιστροφής στη δραχμή, ότι θα κάμψουν το φρόνημα του ελληνικού λαού, είναι γελασμένοι.

Ο αγώνας για εθνική αξιοπρέπεια, δημοκρατία, κοινωνική δικαιοσύνη, ο αγώνας κατά της διαφθοράς και της διαπλοκής θα νικήσει το φόβο και την υποταγή.

Να χαίρονται ο κ. Σαμαράς και ο κ. Βενιζέλος τους προστάτες τους.
olympia.gr

1 σχόλια:

koursaros είπε...

Η ΛΕΣΧΗ Bilderberg ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΣΤΗΘΕΙ Η ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΑΝ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΜΕΝΟΙ ΤΑ ΑΞΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ Η ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ (ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ Η ΠΑΣΟΚΤΣΟΥ ΑΝΗΣΥΧΗΣΕ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ) Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ Η ΑΛΕΚΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ……..ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΦΑΝΕ ΖΩΝΤΑΝΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΙΝΟΥΝ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΞΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΥΤΕ ΖΩΓΡΑΦΙΣΤΟ ΤΟ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,