Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

ΒΟΜΒΑ! Ο ηρωϊκός εισαγγελέας Ορνεράκης κινεί ποινική δίωξη In Rem για το σχέδιο “Πυθία” και την απόπειρα δολοφονίας του Κώστα Καραμανλή


Άλλος ένας εισαγγελέας έρχεται να γράψει ιστορία μετά τον εισαγγελέα Πεπόνη, την ίδια στιγμή που η δυσωδία από την απόπειρα συγκάλυψης των μεγάλων σκανδάλων της πολιτικής ηγεσίας έχει σπάσει την μύτη της κοινωνίας! Παρά τις πολιτικές πιέσεις και τις επικοινωνιακές αθλιότητες εκδοτικών συγκροτημάτων και δημοσιογραφίσκων του ...έσχατου είδους, οι οποίοι τον τελευταίο καιρό έδωσαν κρεσέντο προπαγάνδας παρουσιάζοντας τις αποκαλύψεις – φωτιά ως “γραφικότητες”, ο εισαγγελέας Ορνεράκης ανοίγει την καταπακτή του οχετού που έπνιξε την πατρίδα.

Δεν είνα καθόλου τυχαίο ότι τα καθάρματα του μνημονίου πρωτοστάτησαν στις απειλές και την απαξίωση της υπόθεσης. Οι ίδιοι που παρουσίαζαν ως πανάκεια το μνημόνιο της υποδούλωσης, οι ίδιοι που απαξίωναν τις καταγγελίες για τα CDS, για την ΕΛΣΤΑΤ, τα ίδια βδελύγματα που ετοιμάζονται να κομματιάσουν την πατρίδα προσπάθησαν να “υποβαθμίσουν” την υπόθεση με την κλασσική μέθοδο γελοιοποίησης.

Με μία σύντομη έρευνα όμως, είδαμε και κοινά στοιχεία με αυτούς που απαξίωναν τις καταγγελίες Καμμένου για τα υποβρύχια το 1999. Ναι, τις καταγγελίες που επιβεβαιώθηκαν το 2011 από ξένη έρευνα βεβαίως. Εδώ πάλι ο Καμμένος χαρακτηριζόταν από τα ίδια καθάρματα ως “γραφικός”.

Θα ήταν αστείοι, θα ήταν κωμικοί εάν δεν ήταν τόσο επικίνδυνοι. Κάποιος πρέπει να τους ξεριζώσει από το κορμί της Ελλάδας, που φαίνεται ότι το απομυζούν εδώ και 70 χρόνια.

Μπράβο στον ηρωϊκό εισαγγελέα που δεν γονάτισε. Και αναγκαστικά θα ρίξει τις μάσκες πολλών υποκριτών.

olympia

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τη βόμβα μωρέ....
Μπράβο στον εισαγγελέα αλλά τόσο καιρό που είναι οι εισαγγελείς και οι δικηγόροι;;;

Τα λαμόγια οι πολιτικοί έχουν ριμάξει τη χώρα,έχουν κλέψει,το σύνταγμα το περασαν για κόμικ.Συνεχίζουν να καταστρέφουν ότι υπάρχει γύρω τους και αυτοί που μπορούν,νομοθετικά,να κάνουν κάτι,δεν υπάρχουν.

A.V

Ανώνυμος είπε...

Δεν μπορω να φανταστω, εως που μπορει να φθασει,
σε αυτη τη φαση, ενας γενναιος εισαγγελεας.
Ομως, σε μελλοντα χρονο, ολοι οι ενοχοι, και ο τελευταιος, θα "πληρωθουν", οπως τους αξιζει.
Ειμαστε λιγοι, οι παροικουντες, και γνωριζομαστε
αρκουντως, ουτως ωστε να μην ξεφυγει ΚΑΝΕΝΑΣ.
Εχει ο καιρος γυρισματα, και οταν δεν εχει, θα
εξει, γιατι θα το επιδιωξουμε εμεις οι πολλοι.

Ανώνυμος είπε...

Μην ελπίζετε και οι δικαστικοί έχουν γίνει σαν τους πολιτικούς εδώ και χρόνια ίσως ειναι και πιο διεφθαρμένοι. Αν βασιζομαστε σε αυτούς για να γλιτώσουμε είμαστε χαμένοι. Ειναι όλο το σύστημα τόσο σάπιο που δεν έχουμε καμία ελπίδα.

Ανώνυμος είπε...

Και κάτι άλλο μην αρχίσουμε να ηρωποιουμρ τον μπουχεσα τον οποίο και ψήφισμα δις γιατι έχει και αυτός μεγάλο μερίδιο ευθύνης για ότι έγινε στην χώρα . Εντάξει δεν πιστεύω ότι ειναι τόσο δοσιλογος όσο ο ΓΑΠ και ο σφουγγαρακης ΑΛΛΑ όχι να τον βγάλουμε και λάδι .......

Ανώνυμος είπε...

Εγω ηθελα να ηξερα ποιος θα τους δικασει ολους τους προδωτες απο τους κυβερνωντες εως και τους προδωτες δημοσιογραφους...για την ψυχολογικη βια που διαπρατουν καθημερινα εις βαρος μας και στις αθωες ψυχες των παιδιων μας.Μας κοιτουν καθε μερα στα ματια και ανρωτιουνται ...γιατι να μην παρω να φαω δημητριακα γιατι να μην παρω τσιχλα γιατι γιατι γιατι γιατι.Τα κοιτας και δεν μπορεις να τους εξηγησεις............

Ανώνυμος είπε...

paidia prepei na katalaboun oloi h ellnes oti oloi aytoi kai h trakosoi enai mia omada pou exoun aploui se kaue gonia tis patridas mas me diaforetika onomata gia na pinoun tou ellina to ema stagona stagona alos ligo kai alos poly

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΠΟΝΗΣ ΚΑΙ ΟΡΝΕΡΑΚΗΣ ΒΑΛΘΗΚΑΝ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΑΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ ΠΟΥ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥΣ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ,ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ,Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ,ΞΥΠΝΗΣΤΕ΄, ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙΡΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΥΓΕΙΕΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΣΤΕ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ.ΟΙΚΤΟΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ.