Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Ευχαριστούσε τον Μπόμπολα ο Δήμαρχος Καλαμάτας... χειροκροτούσαν Σαμαράς - Βορίδης!


Η διαπλοκή σε όλο το μεγαλείο της!
Στα σημερινά εγκαίνια – φιάσκο Σαμαρά - Βορίδη, στη Καλαμάτα ο δήμαρχος Π.Νίκας ευχαρίστησε δημοσίως τον Μπόμπολα για τον δρόμο. Μάλιστα ο Σαμαράς με τον Βορίδη χειροκρότησαν τον δήμαρχο...
μετά το τέλος της ομιλίας του. Η...
διαπλοκή σε όλο της το μεγαλείο. Μετά την είσοδο υιού Ψυχάρη στην ΝΔ ώρα είναι να δούμε και τον Μπόμπολα!
Είχε δίκιο τελικά ο γαλάζιος βουλευτής Γ.Λαμπρόπουλος που στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ κατήγγειλε των Σαμαρά ως άνθρωπο των μεγάλων συμφερόντων.... Δικαιώθηκε σήμερα πλήρως!
Δείτε τι έγινε πιο πριν...
Έξαλλος ο Σαμαράς ακύρωσε την επισκεψή του στο Δημαρχείο της Καλαμάτας [VIDEO]
http://dimotikosafari.blogspot.com

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αφρικανολάγνοι - κτηνοβάτες - προδότες - λακέδες του πολυ-πολιτισμού!

Στην κρεμάλα!!!!

Ανώνυμος είπε...

Τωρα αντωνη οπως εστρωσες θα πλαγιασεις.Οταν ερχοταν στη βουλη το μνημονιο πιστευα οτι η ΝΔ θα το καταψηφιζε.Πιστευα οτι μονο κατι βουλευτες νεοφιλελευθεροι και διεθνιστες τυπου Χατζηδακη η Μητσοτακη θα το ψηφιζαν και συ επιτελους θα τους εβγαζες εκτος οπως εκανες με Μπακογιαννη.Αφου λοιπον δεν καταλαβες για ποιο λογο βγηκες προεδρος της ΝΔ το απογευμα των εκλογων θα το καταλαβεις.

Ανώνυμος είπε...

Οι προδοτες δεν εχουν,Θρησκεια,Πατριδα,Φιλοτιμο,Τυψις,Φιλους,Σινηδισι.Ειναι φυλοτομαρισται,και προσκηνιμενη σε αυτο που νομιζουν πιο δυνατο.ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΤΕ?????????

Ανώνυμος είπε...

pou ton idate ton kosmo re paidia tris kai okoukos itan

Ανώνυμος είπε...

o antonakis tha pathi plaka me ta pososta tou stin KALAMATA THA PAEI PATO mexri 12 tou dino to poli

Ανώνυμος είπε...

Χόρτασε η Ελλάδα από δαύτους.Τους είδαμε τόσα χρόνια που μας κατέληξαν...Δεν θέλουμε άλλους εθνοσωτήρες ρε παιδιά.Θέλουμε αληθινούς πατριώτες οπως ο Ι.Καποδίστριας.Μακάρι να φανερώσει ο Θεος εργάτες ικανούς...

Ανώνυμος είπε...

Ο ΒΟΡΙΔΗΣ ΤΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ,ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΤΟΥ 2011,ΟΙ ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΤΟ 50% ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΠΟΙΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΜΑΚΑΚΑΣ.