Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Πρώτος με διαφορά ο Π.Καμμένος στην διαδικτυακή δημοσκόπηση του anti-ntp.net


anti-ntp.net
Όπως ήταν αναμενόμενο ο Π.Καμμένος και οι ανεξάρτητοι Έλληνες δείχνουν οτι είναι υπολογίσιμη δύναμη και θα εισέλθει σίγουρα στην βουλή. Στους 8559 αναγνώστες που ψήφισαν λέμε ευχαριστώ για την συμμετοχή και τους προτρέπουμε να συμμετάσχουν και στην καινούρια ψηφοφορία.

Στο ερώτημα "ΑΝ ΓΙΝΌΝΤΟΥΣΑΝ ΕΚΛΟΓΈΣ ΤΗΝ ΕΠΌΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΉ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΊΖΑΤΕ;"
Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ(Καμμένος) 4570 (53%)
Ε.ΠΑ.Μ. 1312 (15%)
Χρυσή αυγή 1003 (11%)
Σύριζα 290 (3%)
Πασοκ 280 (3%)
ΚΚΕ 268 (3%)
ΝΔ 162 (1%)
ΛΑΟΣ 94 (1%)
Άλλο 580 (6%)

Η Πρωτιά λίγο πολύ ήταν αναμενόμενη. Εντύπωση κάνουν πολλά πράγματα όμως μερικά απο αυτά είναι: Η δυναμικότητα του Π.Καμμένου, η 2η θέση  του Ε.ΠΑ.Μ. καθότι δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα σαν κόμμα, η 3η θέση της Χρυσής Αυγής που πολλοί κατηγορούν ως κόμμα των φασιστών νεοναζί και η κατρακύλα του ΛΑΟΣ -  ΝΔ... Η δεξιά τρέμει τους Ανεξάρτητους Έλληνες...
πηγη


13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΑΑΧΑΧΧ Τραγικοι!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ε.ΠΑ.Μ και Καμμενος να τα βρουν και να ενωθουν.
Δεν υπαρχουν περιθωρια για διαφοροποιησεις.
Στις εκλογες (αν γινουν ποτε)θα κανουν νοθεία σε τετοιο βαθμο που το βραδυ της καταμετρησης θα τριβουμε τα ματια μας.
Μονο ενωμενοι θα τους διωξουμε γιατι αν νομιζετε οτι τα λαμογια θα ριξουν ετσι απλα λευκη πετσετα και θα φυγουν ειστε πολυ γελασμενοι.

Ανώνυμος είπε...

To EΠΑΜ είναι ενάντια στην νέα τάξη πραγμάτων της ΕΕ.-ΝΑΤΟ και ΟΝΕ.

Το ΕΠΑΜ είναι ενάντια στην καπιταλιστική ιδοκτησία και του τοκογλύφους.


Ο Καμμένος είναι ΔΕΞΙΟΣ χρόνια στα υπουργία και τα φαγοπότια. Με το ΝΑΤΟ, με την ΟΝΕ, με την ΕΕ, με την "ελεύθερη αγορά".

Ανώνυμος είπε...

Πάντως θα πρέπει να ληφθεί υπ'όψιν ότι το στατιστικό δείγμα δεν είναι αξιόπιστο, γιατί για να είναι κάποιος αναγνώστης του αντί ντπ έχει εκ των προτέρων συγκεκριμένες απόψεις.

θα παρακαλούσα το μπλογκ να μας ενημερώσει για την άποψή του σχετικά με τους "Ανεξάρτητους Έλληνες", γιατί από τις αναρτήσεις του δεν μπορώ να καταλήξω σε συμπέρασμα, αν είναι υπέρ ή κατά.

Ανώνυμος είπε...

Πασοκ 280 (3%)
Υπαρχουν ακομα 280 μαλακες αναμεσα μας !!!
ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ....

Ανώνυμος είπε...

απο το στομα μου το πηρες,280 μαλακες αναμεσα μας!!!

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΙΧΑΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ 536 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΨΗΦΗΣΑΝ ΝΔ,ΠΑΣΟΚ,ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ...

Ανώνυμος είπε...

Το 11% της χρυσής αυγής με τρομάζει περισσότερο...

Ανώνυμος είπε...

oli exoun dikeoma kai apo australia tha erthoume na psifisoume PANO KAMENO

Ανώνυμος είπε...

οι 280 ειναι οι νεοι του πασοκ η νεα κλικα

Ανώνυμος είπε...

και εγω με καμμενο ειμαι δαγκωτο αλλα φοβαμαι για νωθια

Ανώνυμος είπε...

Οι μαλάκες είναι όσοι πιστεύουν σε Καμμένο και Καζάκη.
Τα μεγαλύτερα λαμόγια της πολιτικής.
Και σε αυτούς τους απατεώνες εδώ μέσα που παριστάνουν τους αντινεοταξίτες και έχουν παρασύρει τους μισούς αντινεοταξίτες στην Ελλάδα.
Ντροπή σας ρε ξεφτιλισμένοι/.
ΘΙα την πηδήξουμε και τη Νέα Τάξη Πραγμάτων και εσάς μαζί.

Ανώνυμος είπε...

"Το 11% της χρυσής αυγής με τρομάζει περισσότερο..."

ειχα παει να πληρωσω το ρευμα στο κεντρο επειδη ειχε ληξει,κραταγα τα τα λεφτα σφιχτα μεσα στην τσεπη οταν διαπιστωσα οτι τεσσερα ατομα με ακολουθουσαν,απλα κανουν την ιδια διδρομη με μενα σκεφτηκα,μα ποσο λαθος εκανα...

χωρις να το καταλαβω βρεθηκα στην ποιο δυσμενη θεση προσπαθωντας να διαφυλαξω τα δανεικα για το ρευμα αλλα και την ζωη μου,οι τεσσερις εγχρωμοι μου ζητουσαν σε σπαστα αγγλικα οτι ειχα επανω μου λεφτα ,το μπουφαν ,ακομα και τα παπουτσια,ενιωσα διατεθειμενος για ολα εκτος απο το να παραδοσω σε αυτους την αξιοπρεπεια μου και την ελευθερια μου.

οταν ορμηξα πανω τους ηταν για μενα για σενα για ολους μας,ηταν θες ο φοβος ηταν η απελπισια δεν ξερω αλλα δεν σκεφτωμουν τιποτα αλλο απο το να τους απωθησω η ακομα και να τους τρομαξω...
Εβγαλαν μαχαιρια και αυτοματα εγινε αννισο,τρεις χαρακιες και μια μαχαιρια ηταν οτι εισεπραξα...μα ολα σταματησαν οταν περασαν κατι μηχανες καποιοι κατεβηκαν κατι ειπαν αλλα και εκαναν...

χρωσταω την ζωη μου σε αυτους και ευχομαι ο θεος να τους δινει την δυναμη να βοηθουν και αλλους οσους εχουν την αναγκη τους,υπεθεσα πως ηταν της χρυσης αυγης διχως να αναφερουν απο την μερια τους τιποτα,με βοηθησαν και αυτο ειχε σημασια και το γεγονος οτι δεν νιωθω πια μονος και απροστατευτος το οφειλω σε αυτα τα παιδια,τωρα τρεις μηνες μετα το συμβαν,ξερω οτι εχω δυο επιλογες αυτην του Πανου Καμμενου ή αυτην της χρυσης αυγης.

Το πολυ καλο στην ολη ιστορια ηταν και ειναι οτι ημουν φιλλανθρωπος με αριστερες θεσεις πανω στα θεματα της μεταναστευσης και τα λοιπα.

Αν με ρωτας τωρα τι ειμαι,θα σου απαντησω ξερα κοφτα ΕΛΛΗΝΑΣ,και δυστυχως και κατι ακομα ενας ηλιθιος που δεν εβλεπε την αληθεια καταματα και πιστευε ολα τα ωραια που του σερβιραν...

για φιλε μου μην σε τρομαζει το 11%,γιατι μπορει καλλιστα να γινει 20 και 30,μονο οσοι ζουν στον φοβο αν θα ξημερωσουν την αλλη μερα τρομαζουν για το τι τους ξημερωνει.

Καμμενος ή χρυση αυγη ειναι πλεον τα αποκουμπια μας κανεις αλλος...