Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Ένταση στην Βουλή


Αντιπαραθέσεις πυροδότησε στην ολομέλεια της Βουλής η συμφωνία στο Eurogroup για το νέο δανειακό πρόγραμμα της χώρας. Στη διάρκεια συζήτησης επί των άρθρων του νομοσχεδίου για την απελευθέρωση της ταχυδρομικής αγοράς, η Νέα Δημοκρατία εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή και την επιστολή Τσίπρα στους ευρωπαίους ηγέτες.



Παράλληλα, ο ΛΑΟΣ εξέφρασε την αντίθεσή του στη συμφωνία των Βρυξελλών, με τον κοινοβουλευτικό του εκπρόσωπο, Αλ. Χρυσανθακόπουλο να δηλώνει πως «αυτό που ενέχει σοβαρούς κινδύνους για τη χώρα, δεν είναι η Αριστερά, αλλά ο άκρατος νεοφιλελευθερισμός».



Σε παράλληλο επίπεδο κινήθηκε και η αντιπαράθεση του υπουργού Μεταφορών -και μέλους πλέον της ΝΔ- Μάκη Βορίδη, με την παλιά του κοινοβουλευτική ομάδα του ΛΑΟΣ.


Από την πλευρά του, αναφερόμενος στη συμφωνία ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Πρωτόπαπας απέφυγε τους θριαμβευτικούς τόνους που είχε χρησιμοποιήσει μετά το πρώτο Μνημόνιο εκτιμώντας, ωστόσο, ότι «παρατείνει την ελπίδα, βασισμένη στις οδύνες του ελληνικού λαού».

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Κώστας Μουσουρούλης υπογράμμισε με την σειρά του: «Δεν δικαιολογούνται πανηγυρισμοί, έστω επειδή αποφύγαμε μιαν άτακτη χρεωκοπία. Το μόνο θετικό, είναι η ελπίδα με την διαγραφή των 100 δισ. ευρώ».


Πηγή: ΑΠΕ

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Προδοτες .........Το Γουδι ερχεται

Ανώνυμος είπε...

AN TO PAPAΔΗΜΟ ΤΟΝ ΛΙΤΖΑΡΙ Ο ΛΑΟΣ//ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΤΟΥΦΕΚΙΣΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ.....

Ανώνυμος είπε...

ποτε ρε παιδια θα ερθει αυτο το γουδι..... καθομαστε και τους κοιταμε μονο.... ας μου απαντηση αν ξερει καποιος ποτε και πως

ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΣ

ChrisPaoki είπε...

τι ΔΝΤ, μνημονια, συμβασεις και psi ειναι η μονη λυση?? Ολα ειναι παραμυθια.. 1% φορο αν βαζανε στις τραπεζες, στις πολυεθνικες και στις ξενες εταιριες θα ειχαμε ξεχρεωσει 10 φορες και οι Ελληνες θα τρωγανε με χρυσα κουταλια... πανω απο 700 δις κερδη το χρονο βγαζουν ολοι αυτοι... ΑΛΛΆ φοβουνται οι πολιτικοι μας να τους πειραξουν αυτους... το φτωχο λαο μονο ξεζουμιζουν..

Οσοι απο δω και περα προτιμησετε τους καναπεδες σας και δεν βγειτε να επαναστατησετε 1 εχω να σας πω:
Για τα επομενα ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 10 χρονια: 1 εκατομυριο εγγεγραμενοι ανεργοι τωρα (παραπανω ειναι στην πραγματικοτητα) και καθε χρονο θα αυξανονται. Οι υπολοιποι δουλευουν ολη μερα (ημιαπαχοληση) για 400 ευρω και θα μειωθει κι αλλο ο μισθος σας και οι θεσεις εργασιας.. Θα δουλευετε 16 ωρες τη μερα οχι για να ζησετε αλλά για να πληρωνετε λογαριασμους, ρευμα, χαρατσι, νερο, νοικι κ.τ.λ., πετρελαιο θερμανσης, βενζινη (1.74 το λιτρο και ανεβαινει καθε χρονο) και δανεια..
Επισης θα φτασετε σε σημειο να ξεπουλατε σπιτια, χωραφια, οικοπεδα και ακινητα για να ζησετε... Επισης καθε χρονο αυξησεις στα τροφημα και σε ολη την αγορα και οι φοροι δεν θα σταματησουν να αυξανονται.. Και για να σπουδασετε τα παιδια σας απο δω και περα ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

ΒΓΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΤΕ γιατι αν μεινετε στους καναπεδες σας θα 'στε εσεις αξιοι της μοιρας σας και των παιδιων σας... Τα ιδια τα παιδια σας αργοτερα θα σας φτησουν καταμουτρα. Ολοι στους δρομους ή τωρα ή ποτε...

Ανώνυμος είπε...

Τελικα ο λαος ξυπνησε και εχει καταλαβει οτι ΝΔ,ΠΑΣΟΚ,ΛΑΟΣ,Μπακογιαννη, Κουβελης και Οικολογοι ειναι ολοι τους ενα... Το ιδιο πραμα... Ολοι τους υπερ της Ευρωπαικης Ενωσης (αρα και των μετρων που μας επιβαλουν, αρα και τις μιζες, ζιμενς, προμηθειες κ.τ.λ. που τους δινουν τοσα χρονια οι ευρωπαιοι), υπερ του ευρω, υπερ του ΝΑΤΟ, υπερ του να ξεπουλαμε στους ξενους οτι δημοσιο πλουτο εχουμε και ολοι τους ειναι υπερ στο να πληρωθει ΟΛΟ το χρεος της Ελλαδος..

Ανώνυμος είπε...

1:20 Με κάλυψες πλήρως εκτος απο το οτι μερικοί κοιμούνται ακόμα και δεν ξυπνούν με τίποτα ρε φίλε.

THEMA είπε...

Aν θυμαμαι καλα, καποια εφημεριδα προ καιρου ειχε γραψει...'σε τετοιες καταστασεις, δεν επιτρεπεται ο Στρατος να μενει αδιαφορος...'

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ
ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ. ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΞΥΛΟ
ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΡΧΕΤΑΙ.
ΑΓΓΕΛΑ