Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Οριστικά με Πάνο Καμμένο ο Γιάννης Μανώλης.


Παρά το ότι στην Συγγρού θα ήταν το “πρώτο βιολί” της λαϊκής δεξιάς, ο Μανώλης επέλεξε να ακολουθήσει την οδό της …ανεξαρτησίας και να συνταχθεί με την προσπάθεια του Πάνου Καμμένου.


“Ο κος Καμμένος είχε πάρει απόφαση να κάνει ένα κόμμα, τώρα υπάρχουν άλλα δεδομένα, θα συμμετέχουν πολλά από τα στελέχη που διαγράφηκαν, ως απλός στρατιώτης θα στηρίξω αυτή την προσπάθεια, δεν έχω δικαίωμα να πάω σπίτι.»

Προφανώς κάτι θα ξέρει αφού μιλούσε με τους βουλευτές εως

την τελευταία στιγμή.
πηγη

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καλα αμα ειναι ετσι να κανει κι ο καθενας μας απο ενα κομμα. Γιατι ρε συ πανο παιρνεις μαζι σου τα ρεταλια, ΚΙ αυτοι ειναι ο λογος που δεν παμε να ψηφισουμε Ν.Δ.
που ηταν ολοι αυτοι οταν φωναζες? ακουγαν εκκωφαντικα ? μην τρελαθουμε κιολας.
κοιτα να συνεννοηθεις με νοημονες ανθρωπους απο ολους τους χωρους, να ξεχασετε τι σημαινει αριστερα-δεξια γιατι μονο ετσι θα αλλαξει κατι σ αυτο τον τοπο.... ειδαλλως μια απο τα ιδια( τι να σε κανω αμα παρεις μαζι σου πρωην κομματοσκυλα) αμα δεν πειθεσαι ζητα να δεις τι εχουν δηλωσει ολοι αυτοι κατα καιρους(τι να λεμε τωρα)

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι και λίγο να υπάρχει αντιμνημονιακή δεξιά. Αρκεί να μην είναι παραμύθια αυτά που λένε. Ελπίζω πως όχι. Την κρίσιμη στιγμή πάντως, πρέπει και αυτοί να ενωθούν (προσωρινά έστω) με όποιον θέλει να διώξουμε τους ξένους και τους ντόπιους λακέδες τους.

Ανώνυμος είπε...

6.56
θα συμφωνησω ΑΠΟΛΥΤΑ μαζι σου!!!
Πανο Καμμενε μην μας μαζεψεις ολΟΥς ΤΟΥς ΔΕΙΝΟΣΑΟΥΡΟΥς....
ΓΙΑΤΙ ΧΑΜΕΝΟΣ ΚΟΠΟΣ........

Ανώνυμος είπε...

Πάνο μην τους Δεχθείς είναι δούρειοι Ίπποι και καιροσκόποι. Μύρισαν καρέκλα.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ

Ανώνυμος είπε...

Α Ε Ρ Α Α Α Α Α Α Α Α Α Α !!!!!!!!!!
Τα σκυλια που γαυγιζουν δεν δαγκωνουν.....

Ανώνυμος είπε...

κ.Καμένε ΜΗ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ και μαζέψετε τη σαβούρα της Βουλής...ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ που αλλιώς θα σας υποστήριζε και θα κινδυνέψετε επι πλέον να πληρώσετε την συσσωρευμένη οργή του λαού είς πολλαπλούν. Εκτός και άν είστε στο κόλπο και προχωράτε με τη σκέψη ΄΄ δεν έχουν και άλλες επιλογές΄΄. Βάλτε ακέραιες βάσεις για να πετύχει η απελευθέρωση της Ελλάδος...αν είναι αυτός ο σκοπός σας βέβαια...

Ανώνυμος είπε...

Πάνο Καμμένε, αν θέλεις την ψήφο μας μην πάρεις μαζί σου τέτοιους καραγκιόζηδες..