Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Δεν τους πτοεί ο Εισαγγελέας!


Τα λαμόγια της energa που εισέπραξαν το χαράτζι και βάρεσαν κανόνι, διασκεδάζουν με τα κλεμένα στα μπουζούκια!



Διώκονται για κακούργημα οι υπεύθυνοι Energa και Hellas Power, αλλά…


Το ένα βράδυ τα «έσπαγε» στα μπουζούκια και δυο μέρες μετά παρουσιαζόταν ενώπιον της εισαγγελέως Πρωτοδικών κ. Πόπης Παπανδρέου προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για το μεγάλο σκάνδαλο με τα φέσια της τάξης των 300 εκατ. ευρώ που έβαλαν στο δημόσιο οι ιδιωτικές εταιρείες παροχής ρεύματος Energa και Hellas Power.

Το σκάνδαλο που συγκλόνισε την αγορά ηλεκτρισμού της χώρας λαμβάνει πλέον ακόμη πιο σοβαρές διαστάσεις έπειτα και από την ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος που άσκησε η εισαγγελέας εις βάρος των εκπροσώπων των δυο εταιριών για υπεξαίρεση σε βάρος του Δημοσίου από κοινού, απιστίας στην υπηρεσία, κατηγορίες σε συνδυασμό με τις επιβαρυντικές περιστάσεις του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου, καθώς και για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.

Όλα αυτά δεν εμποδίζουν τον έναν εκ των δυο πρωταγωνιστών της υπόθεσης, τον πρώην – όπως ο ίδιος υποστηρίζει, αλλά δεν το δέχονται οι εισαγγελικές αρχές – ισχυρό άνδρα της HELLAS POWER, κ. Βασίλη Μηλιώνη να ακολουθεί το lifestyle ενός μεγιστάνα.

Επιλέγει πάντα πρώτο τραπέζι πίστα, συνοδεύεται από εντυπωσιακές αιθέριες υπάρξεις, ξοδεύει υπέρογκα ποσά σε λουλούδια, ταξίδια, σπίτια, αυτοκίνητα και παρά το γεγονός ότι φέρεται να είναι μπλεγμένος σε ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα στο τομέα της ενέργειας, ο τρόπος ζωής του παραπέμπει σε έλληνα Κροίσο με επτά γράμματα, χωρίς μάλιστα ίχνος ανησυχίας για τις όποιες εις βάρος του δικαστικές εξελίξεις.

Το όνομα του 30χρονου επιχειρηματία περιέχεται στο πόρισμα του επικεφαλής της αρχής νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα εισαγγελέα κ. Παναγιώτη Νικολούδη. Σύμφωνα με το περιεχόμενό του, έχει διαπιστωθεί πως ουδέποτε αποδόθηκε στον ΔΕΣΜΗΕ το οφειλόμενο ποσό των 120 εκ ευρώ και από τις δυο εταιρίες, χρήματα που είχαν λάβει από τους πελάτες τους (ιδιώτες και επιχειρήσεις) μέσω των λογαριασμών παροχής ηλεκτρικού ρεύματος.

Μέσα στα 120 εκ ευρώ που αντί να καταλήγουν στον ΔΕΣΜΗΕ κατέληγαν σε τραπεζικούς λογαριασμούς στην Ελβετία (έχουν δεσμευθεί από τις αρχές για πιθανό ξέπλυμα μαύρου χρήματος) περιλαμβάνεται και το «χαράτσι» των ακινήτων.

Ο κ. Βασίλης Μηλιώνης εμφανιζόταν ως το αφεντικό της Hellas Power και ο δεύτερος εμπλεκόμενος, ο 33χρονος κ. Αριστείδης Φλώρος ως ο ισχυρός της Energa.

Αμφότεροι υποστήριξαν από τη πρώτη στιγμή πως δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την υπόθεση προβάλλοντας ως δικαιολογία την πώληση και των δυο εταιριών τον Νοέμβριο και Δεκέμβριο 2011 αντίστοιχα σε ρωσικο-αραβικό επιχειρηματικό όμιλο.



Γνωστό όνομα στους μετρ της νύχτας…

Μέσα από την απίστευτη αυτή υπόθεση ξεδιπλώνεται το ακριβό lifestyle του κ. Μηλιώνη, ο οποίος αν και μόλις 30 ετών έχει καταφέρει από το πουθενά να φτιάξει όνομα πρώτα στον ενεργειακό χώρο και εν συνεχεία στα κοσμικά σαλόνια «ανασταίνοντας» ταυτόχρονα με τις πολυέξοδες εξορμήσεις του την αιμορραγούσα εν καιρώ κρίσης νυχτερινή ζωή της Αθήνας.

Το ονοματεπώνυμο του έχει ήδη γραφτεί με χρυσά γράμματα στα σημειωματάρια των μετρ και οι πόρτες των κέντρων διασκέδασης ανοίγουν διάπλατα σε κάθε εμφάνιση του.

« Θεωρείται μέσα στους δέκα καλύτερους πελάτες αυτή τη στιγμή σε ολόκληρη την Αθήνα» σχολίασε στο ΘΕΜΑ παράγοντας της νυχτερινής διασκέδασης. Όσον αφορά τον 35χρονο κ. Αριστείδη Φλώρο, υιοθετεί χαμηλό προφίλ ενώ σε κάθε το έξοδο συνοδεύεται από έναν τουλάχιστον σωματοφύλακα.

Η ξέφρενη ζωή του mr Hellas Power

Ξημερώματα Σαββάτου, 11 Φεβρουαρίου ώρα 03.00, Ιερά Οδός.
Το κέντρο διασκέδασης όπου εμφανίζεται ο γνωστός τραγουδιστής Γιώργος Μαζωνάκης σφύζει από κόσμο κάθε ηλικίας.
Η εικόνα στη πρώτη σειρά των τραπεζιών δείχνει βγαλμένη από την «χρυσή» εποχή του χρηματιστηρίου.

Στους δυο κεντρικούς καναπέδες αριστερά και δεξιά της πίστας οι Moet και οι Beluga ρέουν άφθονες, τα πούρα αναβοσβήνουν σαν λαμπατέρ, ενώ το … πρωτοπαράδοτο έθιμο της ρίψης λουλουδιών τιμάται δεόντως με τους λογαριασμούς να φουσκώνουν με πολλά μηδενικά.

Στον ένα εκ των δυο καναπέδων, διασκεδάζει ο πρώην ιδιοκτήτης της Hellas Power μαζί με φίλους του και περιστοιχισμένος από όμορφες παρουσίες.

Συναγωνίζονται ποιος θα καταφέρει να ρίξει τα περισσότερα λουλούδια με αποτέλεσμα να δημιουργείται γύρω από τα πόδια του τραγουδιστή ένα μικρό βουνό από γαρύφαλλα.

Το ίδιο σκηνικό επαναλαμβάνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα με τις λουλουδούδες να βρίσκονται ακροβολισμένες και σε στάση προσοχής γύρω από το τραπέζι περιμένοντας με αγωνία το επόμενο νεύμα του κ. Μηλιώνη.

« Του αρέσει να διασκεδάζει και όταν βρίσκεται σε κάποιο μαγαζί της αρεσκείας του δεν διστάζει να ξοδέψει. Θυμάμαι ότι σε ένα κλαμπ της Μυκόνου είχε ξοδέψει μέσα σε μια βραδιά 2.500 ευρώ μόνο σε μπουκάλια βότκας» αναφέρει ένας άλλος παράγοντας της νύχτας.

Διαμέρισμα στην Ηρώδου Αττικού με ενοίκιο 8.000 ευρώ

Ο κ. Βασίλης Μηλιώνης έχει σπουδάσει Business Administration στο City University του Λονδίνου, ενώ κατέχει MSc in Energy, Trade and Finance από το Cass Business School του Λονδίνου. Εργάστηκε στην Clarksons London, Oil and Gas Trading Department καθώς επίσης και στην Teletrans Group of Companies ως managing director.

Θεωρείται λάτρης της καλής ζωής, και τρέφει ιδιαίτερη αδυναμία στα πανάκριβα αυτοκινήτα έχοντας στην κατοχή ένα Mercedes GLK και ένα BMW 750. Έχει λάβει μέρος δυο φορές στο Dustball 4000 ( διεθνής αγώνας πολυτελών αυτοκινήτων) οδηγώντας μια Cayenne Porsche turbo.

Το καλοκαίρι μετακόμισε στον πιο ακριβό δρόμο της Αθήνας, την Ηρώδου Αττικού νοικιάζοντας πολυτελές διαμέρισμα με ενοίκιο 8.000 ευρώ διακοσμώντας το με ό,τι πιο ακριβό διαθέτει η αγορά.

Τα καλοκαίρια συνηθίζει να νοικιάζει πολυτελείς θαλαμηγούς και να επισκέπτεται τα ελληνικά νησιά με προτίμηση τη Μύκονο.

πηγη

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΚΥΛΑΔΕΣ- Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΦΑΡΑ ΧΑΑΧΑΧΑ

Modestus είπε...

Πολύ καλά κάνουν αφού βρήσκουν μαλάκες που πήγαν στους απατεώνες που χρεώνουν περισσότερο το ρεύμα κι από την ΔΕΗ γιατί κλαίγονται τώρα; Γιατί κλαίτε; Όταν έβρεχε ο Θεός μυαλά εσείς κρατούσατε ομπρέλες. Άμα θέλετε να γαμήσετε πραγματικά κάποιον γαμήστε κανέναν εισαγγελέα ή κανένα δικαστικό που δεν ψάχνει αυτεπάγγελτα αλλά περιμένει καταγγελίες για να κάνει την δουλειά του. Εγώ σαν απλός σκεπτόμενος άνθρωπος έβαλα κάτω τα τιμολόγια Energa και ΔΕΗ και είδα ξεκάθαρα ότι οι άνθρωποι (Energa) είναι κοινοί απατεώνες που με το κολπάκι της τριμηνίας (αντί τετραμηνίας της ΔΕΗ) και του παγίου φεσώνουν παραπάνω τον πελάτη τους. 200 χιλιάδες βόδια τους πληρώναν καλά να πάθετε ρε ζώα.

Ανώνυμος είπε...

xaxaxaxa Πέστα ρε Modestus .. Ρε ζουλάπια ξυπνάτε ρεεεε