Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Απέβαλε 68 μαθητές επειδή συμμετείχαν σε διαδήλωση!


Απέβαλε 68 μαθητές επειδή συμμετείχαν σε διαδήλωση!
Σε μια πρωτοφανή απόφαση προχώρησε ο διευθυντής του 2ου Λυκείου Κιλκίς καθώς απέβαλε 68 μαθητές του σχολείου επειδή συμμετείχαν στο συλλαλητήριο που διοργανώθηκε από φορείς στο Κιλκίς ενάντια στη δημιουργία μεταλλείων στο νομό.
Το γεγονός προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων καθώς ο διευθυντής απέβαλε τους...
μαθητές που συμμετείχαν σε συλλαλητήριο που συνδιοργανωτής ήταν ο δήμος Κιλκίς, αντί να τους επιβραβεύσει για την ενέργεια του.
Για το γεγονός την αντίδραση του εξέφρασε ο ΣΥΡΙΖΑ του Κιλκίς ζητώντας από το διευθυντή να ανακαλέσει την απόφαση του, ενώ οι βουλευτές Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ κατέθεσαν ερώτηση στη Βουλή προς την υπουργό Παιδείας για το εάν προτίθεται να πάρει μέτρα, ώστε να ανακληθεί η άδικη και εκδικητική «ποινή» που επιβλήθηκε από τον διευθυντή του σχολείου στους μαθητές.
spnews.gr
Δείτε βίντεο από το συλλαλητήριο:

Την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012 περί τα 800 άτομα συγκεντρώθηκαν παρά το τσουχτερό κρύο μπροστά στο Δημαρχείο Κιλκίς και στη συνέχεια πραγματοποίησαν πορεία δια μέσου της 21ης Ιουνίου μέχρι την πλατεία Ειρήνης, διατρανώνοντας τη θέλησή τους ν` αποτρέψουν κάθε απόπειρα δημιουργίας μεταλλείων στα Κρούσια και στο Πάικο.
Εκτός των συνθημάτων που ακούγονται στο βίντεο εκφωνήθηκαν και τα «θέλουμε νερά, θέλουμε υγεία, έξω απ` το Κιλκίς τα χρυσορυχεία», «όχι στον πλούτο του θανάτου», «το Κιλκίς δεν είναι Κολομβία, έξω από τον τόπο μας τα χρυσορυχεία», «πάρτε το κυάνιο και φύγετε από `δω».

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πιο υπουργιο ρε παιδια αφου το υπουργιο του ειπε να τα αποβαλι!!!!!!!!!!!!!!!!! χουνταρααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ας τον αποβάλλουν οι κάτοικοι το σκουλήκι

Ανώνυμος είπε...

Ας δημιουργησει προβλημα ο δημος στον διευθυντη. Υπάρχουν πολλοι τροποι γι' αυτο.

Ανώνυμος είπε...

Που μένει ρε ο ΜΑΛΑΚΑΣ ο διευθυντής του 2ου Λυκείου Κιλκίς ; ΝΑ μην μένει πια εκεί ΑΥΤΗ ΕΊΝΑΙ Η ΛΎΣΗ ΓΑΜΩ ΤΑ ΚΟΜΑΤΟΣΛΥΛΑ ΤΟΥΣ ..

Γ@@@@@@@@ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ Ο πόλεμος των ανικάνων..
Το εξοργιστικό στοιχείο της ιστορίας είναι ότι η μία πλευρά κατηγορεί την άλλη για ανικανότητα.

Η κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα είναι σε πολύ μεγάλο βαθμό αποτέλεσμα των χειρισμών που έκαναν τα δύο κόμματα που κυβέρνησαν τη χώρα από το 1974.

Κόμματα που παρά τη χρηματοδότησή τους από τον κρατικό προϋπολογισμό, χρωστούν σχεδόν 240 εκατομμύρια, κυρίως στις τράπεζες, και τα οποία θα πληρώσουμε εμείς.

Ποιος πολιτικός εγκατέλειψε φτωχότερος την πολιτική σκηνή έπειτα από μία οκταετή καριέρα;

Ποιος πολιτικός ή ποια κυβέρνηση έδειξε πολιτική βούληση να καταπολεμήσει τη φοροδιαφυγή και να μας πληροφορήσει για το κόστος των Ολυμπιακών Αγώνων που και τα δύο κόμματα διαφήμισαν;

Η παρατεταμένη ανικανότητα των πολιτικών που κυβέρνησαν ως μέλη κόμματος με πλειοψηφία υπονόμευσε το παρόν και το μέλλον της χώρας. Αυτοί ήταν που ψήφιζαν «τρελές» αμυντικές δαπάνες με τις μίζες τους και συμφωνούσαν δάνεια με εταιρείες αξιολόγησης της οικονομικής δυνατότητας της χώρας. Αυτοί ήταν που έδιναν τριχίλιαρα πριν από τις εκλογές και αυτοί είναι υπεύθυνοι που χιλιάδες άνθρωποι τρέφονται από τα συσσίτια σήμερα.

Αυτοί, οι διπλωματούχοι της εθελοδουλείας και της ανικανότητας, κατηγορούν τους άλλους ανίκανους για την κοινή τους αρετή.

Οι απανωτές πτωχεύσεις κρατικών οργανισμών ,μη γελιέστε, δεν οφείλονται στην οικονομική κρίση, αλλά στην ανιδεότητα, στην απληστία και στην απατεωνίστικη επιχειρηματικότητα όσων διαχειρίστηκαν τις τύχες των..

Και οι διορισμένοι πολιτικοί παράγοντες τους εκμεταλλεύτηκαν μια χαρά τη διαπλοκή και τις πελατειακές ανάγκες των ΑΦΕΝΤΙΚΏΝ ΤΟΥΣ- πολιτικών, που έφτασαν στο σημείο να φτιάχνουν χαριστικούς νόμους για να απαλλαγούν οι κομματικοί παράγοντες τους από την καταβολή των χρεών προς το Δημόσιο.

Αυτοί οι κομματικοί παράγοντες ήταν που έπαιρναν τα χρήματα του ΚΡΑΤΟΥΣ και τις επιχορηγήσεις και τις έκαναν χαρτοπόλεμο.

Και αυτοί ΣΉΜΕΡΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΊ ΑΝΤΊΠΑΛΟΙ ,συναγωνίζονται τώρα, σε ένα μπρα ντε φερ ανικάνων για τον τίτλο. ΑΦΉΣΤΕ ΤΑ ΠΟΛΛΆ ΛΟΓΊΑ ΚΑΙ ΑΣ ΣΤΗΘΟΎΝ ΟΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΤΟΥΣ..

Μπούτζουκας Θ.Τ ΕΛΛΗΝΑΣ, από την ΚΡΉΤΗ

Ανώνυμος είπε...

ΣΚΙΣΤΕ ΤΟ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΟ....ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΩΣ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟ....ΚΑΛΑ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ????ΠΑΡΤΕ ΜΕΤΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ...ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΝ ΣΤΑ ΣΤΑΚΙΔΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ.ΑΜΑ ΡΥΜΑΞΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΤΟ ΚΑΘΙΚΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ.ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΣΟΥΜΠΙΤΟΣ.
ΔΑΝΑΗ

Ανώνυμος είπε...

Διωχνουμε τους προσκυνημενους........αει συχτηρ.

Ανώνυμος είπε...

Αν ΟΛΟΙ οι κάτοικοι του Κιλκίς δεν τον παλουκώσουν μέρα μεσημέρι και στη μέση της κεντρικής πλατείας, θα τους αξίζει το μεταλλείο.

Ανώνυμος είπε...

Ο διευθυντής εκτέλεσε -απ' ό,τι φαίνεται- εντολές των ανωτέρων του. Αντί να τον βρίζετε λοιπόν, κοιτάξτε να μαυρίσετε το κόμμα της υπουργού, δηλ. το ΠΑΣΟΚ που ξεπούλησε τα παιδιά σας στους ξένους τραπεζίτες και τις πολυεθνικές. Μη χτυπάτε λοιπόν το σαμάρι αλλά κατευθείαν το γάιδαρο. Διαφορετικά είστε κομματόσκυλα του κερατά και αξίζετε αυτά που σας κάνουν.

(Και για να μην ξεχνιόμαστε: ζητήστε από το Γιωργάκη τα "σχολεία με θέατρο, ίντερνετ καφέ και γκαράζ" που σας είχε υποσχεθεί προεκλογικά, όπως τα έγραφε και το πρωτοσέλιδο των ΝΕΩΝ. Θυμάστε; Τότε που σας έλεγε "λεφτά υπάρχουν" και κάποια χαϊβάνια τον πιστέψατε.)