Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Στόχος η Ορθοδοξία και η απαξίωση της Ρωσίας


...Tα παιδαριέλια της Πολιτικής Πεταλωτής ,Τζάκρη και ΣΙΑ
Αλήθεια θα τολμούσε ποτέ ο πρώην πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Κομοτηνής και νυν υφυπουργός Δικαιοσύνης Πεταλωτής να φυλάκιζε τον Ψευτομουφτή
και θα τολμούσε να στείλει Αστυνομικούς στο...
τζαμί να τον συλλάβουν μήνα Ραμαζάνι ;


Θα τολμούσε ο δικηγοράκος της Κομοτηνής να στείλει να συλλάβουν ένα Χότζα που υβρίζει και λοιδορεί την Ελλάδα μας ;

Θα τολμούσε η Τζάκρη το ψευδό με το φόρεμα των 10.000 € να στείλει να συλλάβουν τον (Πατριώτη των Σκοπίων ) τον Παπά Τσακνιά που υβρίζει και κατασυκοφαντεί την Ελλάδα μας και την Ορθοδοξία ;

Θα τολμούσε ο δήθεν θρήσκος και δήθεν άνθρωπος της Εκκλησίας υφυπουργός Μπόλαρης να συλλάβει έναν λαθρομετανάστη που αποδεδειγμένα παίρνουν παράνομα τα προνομιακά επιδόματα ;

Όχι βέβαια το Αντι ρωσικό Μπλοκ που είναι όχι μόνο στην Κυβέρνηση αλλά σε όλον τον Πολιτικό κόσμο έβαλε τα δυνατά του !
Στόχος η Ορθοδοξία και η απαξίωση της Ρωσίας

Όλα τα γνωστά παιδαρέλια της πολιτικής που άγονται και φέρονται από μεγάλο καναλάρχες που ανεβοκατεβάζουν Κυβερνήσεις υπακούουν τυφλά στις εντολές όταν μάλιστα αυτά συνάδουν με τα πιστεύω τους πολιτικά ,ταξικά και θρησκευτικά τότε δεν έχουν κανένα απολύτως συνειδησιακό ηθικό φραγμό!
Στόχος η Ορθοδοξία μα απαξίωση του πιστεύω του Ελληνικού Λαού αλλά και του Ορθοδόξου λαού της Ρωσίας !
Δείτε σήμερα στην Ρωσία των 250 εκ λαού προβάλουν διαδηλώσεις των 10.000 ανθρώπων που ζητάνε την παραίτηση Πούτιν ποιού Πούτιν αυτού που παρέλαβε την Ρωσία καταχρεωμένη ,υποταγμένη ,γεμάτη διαφθορά και την οδήγησε ξανά ως αντίπαλο δέος των Αμερικανών και πότε όταν ο Πούτιν επέτρεψε προσκύνημα της Αγίας Ζώνης και υποδέχθηκε την Αγία Ζώνη με τιμές Αρχηγού Κράτους !

Τα πετρέλαια του Αιγαίου όμως έχουν βάλει στο μάτι και βλέποντας ότι η μόνη που τολμήσει να βοηθήσει την Ελλάδα είναι η Ρωσία γιατί δεν πιστεύω να υπάρχει άνθρωπος στην Πατρίδα μας που να πιστεύει ότι τα σύνορα της Ελλάδος είναι και σύνορα της Ευρώπης ή ότι θα έρθουν οι Γάλλοι και οι Γερμανοί να πολεμήσουν εναντίον την Τουρκίας για να μην ξεχάσουμε και τον ρόλο της Ιταλίας στα γεγονότα των Ιμίων και την σύλληψη του Ιταλού διπλωμάτη σε νησί του Αιγαίου !
Έλληνες Πατριώτες μην μασάτε τόσο εύκολα μασημένη τροφή και μην βιαστεί κανείς να βγάλει εύκολα συμπεράσματα !
Πονηροί οι Καιροί αλλά οι Πατριώτες ειναι εδώ !

Βετεράνος

6 σχόλια:

kotsos_gr είπε...

Ρε παιδιά ψυχραιμία. Ναι, πολεμούν την Ελλάδα μας και την Ορθοδοξία μας, ναι, είναι κατά της Ρωσίας η οποία θέλει να μας βοηθήσει, αλλά δεν πιστεύω να νόμιζεται ότι θα μας βοηθήσουν γιατί μας αγαπάν!!! Ελέως!!! Σαν λαοί είμαστε αδελφομένοι, κυρίως λόγο της Ορθοδοξίας, αλλά ξυπνήστε!!! Και η Ρωσία Μεσόγειο θέλει, και πετρέλαια θέλει!!! Και ναι, τους προτειμώ από τους Αμερικανούς προς το παρών αλλά ΔΕΝ ΔΊΝΟΥΜΕ ΓΉ ΚΑΙ ΎΔΩΡ ΣΕ ΚΑΝΈΝΑΝ. Δέκτη η βοήθεια και να βοηθήσουμε και εμείς αυτούς όπως μπορούμε. Και να συμμαχίσουμε σε όλους τους τομείς. Αλλά μην βγάλουμε ένα αφεντικό και βάλουμε άλλο.!!!

kotsos_gr είπε...

Συγγνώμη για το ελέως!!!

Οβελίξ είπε...

Δεν είναι θέμα να βάλουμε κάποιο άλλο αφεντικό,αλλά ποια συμμαχία συμφέρει τη χώρα μας!!Δυστυχώς έτσι όπως καταντήσαμε τώρα δεν μπορούμε να πορευτούμε μόνοι μας αλλά χρειαζόμαστε μια δυνατή συμμαχία!!Μόνο η Ρωσία αυτή τη στιγμή αποτελεί συμφέρουσα επιλογή για την πατρίδα μας!!Με αυτήν την συνείδηση λέμε για την βοήθεια από τους Ρώσους και όχι επειδή θέλουμε αλλό αφεντικό πάνω από το κεφάλι μας!!

thoureios.blokspot είπε...

Ο THOUREIOS ΣΥΜΠΑΡΙΣΤΑΤΑΙ ΣΤΟΝ ΗΓΟΥΜΕΝΟ ΕΦΡΑΙΜ...!!ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
http://thoureios.blogspot.com/2011/12/thoureios_30.html#more

thoureios.blokspot είπε...

ΓΙΑΤΙ Η ΡΩΣΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ;
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
http://thoureios.blogspot.com/2011/12/blog-post_8525.html

thoureios.blokspot είπε...

ΓΙΑΤΙ Ο ΕΦΡΑΙΜ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΗΡΩΑΣ...!!!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
http://thoureios.blogspot.com/2011/12/blog-post_9686.html