Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΧΕ Ο "ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ" ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟΠΑΣΟΚΟ ΨΥΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΜΑΣΩΝΙΚΗ "ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΛΕΣΧΗ";


Η συνάντηση μετά γεύματος έγινε τις προηγούμενες ημέρες, όπως αποκαλύπτει η "Ελευθεροτυπία": Πιθανότατα συζητήθηκαν τα μεγάλα...φιλέτα στα δημόσια έργα, τη μοίρα των οποίων πλέον καθορίζει ο Εβραιόφιλος Βορίδης, ως Υπουργός Υποδομών.

Η ουσία είναι όμως, πως...
για να μπει κάποιος στη συγκεκριμένη Λέσχη, πρέπει να είναι μέλος της! Επομένως, ο "εθνικιστής" Βορίδης ανήκει σε μια (κρυφο)μασωνική λέσχη, που θεωρείται ως η "ελληνική Μπίλντερμπεργκ"!

Αλήθεια, τι κοινά έχει ο "εθνικοφιλελεύθερος" με τον αναρχοκομμουνιστή (που υβρίζει αισχρά ακόμα και τους Ευέλπιδες) και πιστό σκυλάκι του παπανδρεισμού Ψυχάρη; Τι τους ενώνει, πέρα από τη συμμετοχή στην ίδια "λέσχη"; Μήπως τελικά για τα συμφέροντα αυτής αγωνίζονται και όχι για την Πατρίδα, όπως θρασύτατα μας λένε;

Ας χαίρονται τα στελέχη της...ρήξης και ανατροπής οι ψηφοφόροι τους: Τρέμει το Σύστημα, μετά την είσοδο Βορίδη (ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ...) στις "στοές" και ΣΤΟΕΣ!

Υ.Γ. Κι αν κάποιος μας θεωρεί "τρελούς συνωμοσιολόγους" που χαρακτηρίζουμε έτσι τη συγκεκριμένη...λέσχη, ας μας εξηγήσει τι ακριβώς συμβολίζει το σήμα της.

Έχουμε ξαναρωτήσει, αλλά απάντηση δεν πήραμε...!
ΠΗΓΗ

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΟΕΒΡΑΙΟΣ Ο ΒΟΡΙΔΗΣ;;;;;;;;;
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΔΕΝ ΤΗ ΠΑΛΕΥΕΤΕ ΡΕΕΕΕΕ

Ανώνυμος είπε...

ti pinete ke de mas dinete?

Ανώνυμος είπε...

Μ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΣΚΥΛΟΠΑΣΟΚΟ ΔΕΝ ΛΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟΜΑΦΙΟΖΟ

marycraft είπε...

Τι νομίζετε ρε μπάρμπες,οτι αυτοί σε θέσεις εξουσίας είναι σε μέλη σε λέσχες κινηματογράφου και κοπτοραπτικής?Η πλειοψηφία των πολιτικών ανήκει σε τετοιες λέσχες,κι εκεί παίρνουν τις σημαντικές αποφάσεις.Χρόνια ολάκερα.γιατί η Φιλική Εταιρία τί ήταν?μας πρήξατε μ αυτά.

marycraft είπε...

Βασιλείς, πρίγκιπες, πρωθυπουργοί, πατριάρχες, αρχιεπίσκοποι, υπουργοί, στρατιωτικοί, καθηγητές, τραπεζίτες, βιομήχανοι, διπλωμάτες, ποιητές και πολλοί άλλοι επιφανείς άνθρωποι που διαμόρφωσαν με τη δράση τους την ιστορία της Νεότερης Ελλάδας ήταν ελευθεροτέκτονες (δηλαδή μασόνοι). Από τις αρχές του 19ου αιώνα ως και τα πρώτα μετεμφυλιακά χρόνια οι μασόνοι των ελληνικών στοών διέπρεψαν στην πολιτική και κατέλαβαν σημαντικές θέσεις-κλειδιά σε τομείς του κράτους. Μετά την εισβολή των γερμανικών στρατευμάτων κατοχής στην Αθήνα το 1941, καταστράφηκε σημαντικό τμήμα των αρχείων της Μεγάλης Στοάς των μασόνων της Ελλάδος, με αποτέλεσμα πολλά ονόματα να έχουν χαθεί. Ωστόσο έχουν διασωθεί 244 ονόματα σημαντικών ελλήνων μασόνων, τα οποία δημοσιοποιούνται σήμερα. Οι 244 άνδρες, η πορεία των οποίων καλύπτει 150 χρόνια - από το 1800 ως το 1950 -, ήσαν μέλη των στοών με ενδεικτικές ονομασίες που στην πλειονότητά τους παραπέμπουν στην αρχαιότητα και στον απελευθερωτικό αγώνα του 1821. Σημειώνονται χαρακτηριστικά οι στοές «Πυθαγόρας», «Σκενδέρμπεης», «Ευαγόρας», «Μέλης», «Ιωνία», «Ορφεύς», «Φίλιππος», «Ησίοδος», «Δελφοί», «Βυζάντιον» «Πανελλήνιον», «Αθήνα», «Υψηλάντης», «Αναγέννησις», «Αδελφοποίησις», «Προμηθεύς», «Φοίνιξ» Αθηνών, Θεσσαλονίκης και Κέρκυρας, «Πατρίς», «Παλαιών Πατρών Γερμανός», «Θέμις», «Ηλιος», «Ραδάμανθυς», «Αχαϊκός Αστήρ», «Πρόοδος», «Κινύρας», «Μιαούλης», «Πίστις», «Πέλλα», «Εταιρεία Φιλικών», «Μέγας Αλέξανδρος», «Ομηρος», «Παρθενών», «Αρμονία», «Φως», «Ενωσις», «Σόλων», «Ηρα», «Ζήνων», «Παλαιστίνη», «Φίλοι του Βορρά», «Δωδώνη» και «Renaissance».

marycraft είπε...

Ανάμεσα στα ονόματα των μασόνων της νεότερης Ελληνικής Ιστορίας περιλαμβάνονται μορφές όπως ο πρώτος κυβερνήτης της Ελλάδας Ιωάννης Καποδίστριας, ο οποίος δολοφονήθηκε το 1831 από τους Κωνσταντίνο και Γεώργιο Μαυρομιχάλη (αδελφός και γιος του Πετρόμπεη). Ως μασόνος στα σχετικά έγγραφα της «Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος» αναφέρεται επίσης ο Ελευθέριος Βενιζέλος, αλλά και ο εμπνευστής της δικτατορίας της 4ης Αυγούστου 1936 Ιωάννης Μεταξάς. Από τα αρχεία των μασόνων δεν λείπουν και ιστορικές φυσιογνωμίες της Εκκλησίας, όπως ο Μητροπολίτης Τραπεζούντας και στη συνέχεια Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Χρύσανθος Λαζαρίδης. και ο Μελέτιος Μεταξάκης, ο οποίος διετέλεσε Αρχιεπίσκοπος Αθηνών, Πατριάρχης Αλεξανδρείας και Οικουμενικός Πατριάρχης. Ως μασόνος αναφέρεται στα αρχεία της Στοάς των Αθηνών και ο επί 24 χρόνια Πατριάρχης Ιεροσολύμων Βενέδικτος Παπαδόπουλος.

Μασόνος ήταν, σύμφωνα με τα μασονικά αρχεία, σημαντικοί άνδρες του Επαναστατικού Αγώνα του 1821, όπως ο «Γέρος του Μωριά» Θεόδωρος Κολοκοτρώνης. Από τα αρχεία δεν λείπουν και οι πρωτεργάτες της «Φιλικής Εταιρείας» Νικόλαος Σκουφάς, Εμμανουήλ Ξάνθος, Αθανάσιος Τσακάλωφ και ο επικεφαλής του Ιερού Λόχου Νικόλαος Υψηλάντης.

Στις τάξεις των ελλήνων μασόνων περιλαμβάνονται και σημαντικά πρόσωπα του πνεύματος και των τεχνών, όπως ο Νίκος Καζαντζάκης και ο μουσουργός Νικόλαος Μάντζαρος ο οποίος μελοποίησε τον Εθνικό Υμνο. Πολλοί μασόνοι έγιναν κατά την περίοδο 1800-1950 δήμαρχοι Αθηναίων. Χαρακτηριστικά αναφέρονται τα ονόματα των Κωνσταντίνου Κοτζιά, Εμμανουήλ Μπενάκη, Γεωργίου Τσόχα, Αμβροσίου Πλυτά και του Τιμολέοντος Φιλήμονα.

Ανώνυμος είπε...

πεσ΄τα marycraft...