Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Ισχυρές στρατιωτικές δυνάμεις κατευθύνονται προς το κέντρο της Μόσχας


Ισχυρές στρατιωτικές δυνάμεις κατευθύνονται προς το κέντρο της ΜόσχαςΗ Ρωσική κυβέρνηση επιβεβαιώνει πως χιλιάδες στρατιώτες αναπτύσσονται στους δρόμους της πρωτεύουσας.



‘Οπως υποστήριξε νωρίτερα, ο εκπρόσωπος τύπου του υπουργείου Εσωτερικών στρατηγός Βασίλι Παντσέκοφ, ισχυρές δυνάμεις του στρατού και της αστυνομίας κατευθύνονται αυτή την ώρα προς το κέντρο της Μόσχας προκειμένου να εγγυηθούν την ασφάλεια των πολιτών.

Πληροφορίες που ανέφεραν πως στους δρόμους της Ρωσικής πρωτεύουσας έχουν αναπτυχθεί τανκς δεν επιβεβαιώνονται.

Κωστής Αποστολόπουλος

2 σχόλια:

Ιωάννης είπε...

Ήταν αναμενόμενο μετά την απόφαση του Πούτιν να στηρίξει στρατιωτικά τη Συρία. Ας ελπισουμε να αντέξει ο κοντός τη προσπάθεια ανατροπής του ειδάλλως δεν θα υπάρχει τίποτα ικανό να αποτρέψει τα σχέδιά τους γιά παγκόσμια κυριαρχία.

Ανώνυμος είπε...

Φιλε μου ανατροπη με 49,5 σχεδον τις εκατο στις εκλογες δεν γινεται. Προπαγανδα υπαρχει σιγουρα για να στρεψουν την κοινη γνωμη, αλλα υπαρχουν και τα αντιμετρα απο τους ρωσσους.Ο κοσμος δεν ειναι ποια τοσο κουτος. Αλλωστε ποιος μιλαει για νοθεια οταν αυτοι που τωρα "γαυγιζουν" ειχαν ξεσκιστει το 2000 στην νοθεια για να βγει ο Μπους. Η Ρωσσια εχει ηδη αρχισει να κατεβαινει με στρατο και αυτο δεν αλλαζει ΤΕΛΟΣ!!