Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΜΑΝΤΑΜΑΔΟΥ


«ΟΠΟΥ ΕΠΙΣΚΙΑΣΕΙ Η ΧΑΡΙΣ ΣΟΥ ΑΡΧΑΓΓΕΛΕ»

Σήμερα το πρωϊ βρέθηκα στο Μανταμάδο για κοινωνική υποχρέωση και αντικρίσαμε αυτό που βλέπετε στις φωτογραφίες.

Την Παρασκευή Λειτουργούσε ο Σεβ. Λαμπης και Σφακίων και μετά την ανάγνωση του Αποστόλου ο αναγνώστης πήρε Ευχή από τον Επίσκοπο και κατευθύνθηκε στον Ταξιάρχη για να τον ασπαστεί.



Τότε διέκρινε ότι ένα τριαντάφυλλο βρισκόταν στο αριστερό φτερό του Αρχαγγέλου. Χέρι ανθρώπινο δεν μπορεί να ακουμπήσει την Εικόνα (υπάρχει προστατευτικό τζάμι).

Το τριαντάφυλλο είναι εκεί μέχρι τώρα.







ΠΗΓΗ

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ.
ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ.
...ΑΟΡΑΤΟΣ...

Ανώνυμος είπε...

ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΦΥΓΕΙ ΕΙΠΑΜΕ ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΣΕ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΟΠΟΥ Η ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΗ ΑΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟΣ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΤΖΑΜΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΤΑΝ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΛΙΤΑΝΕΙΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΣΤΗ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΙΕΤΣΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΕΛΠΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ

........ΜΟΡΦΕΑΣ........ είπε...

Γεια σου φιλε ..ΑΟΡΑΤΟΣ..
.........
ο ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ του Μανταμαδο ειναι εδω και θα μας οδηγησει στην ελευθερια μας.
Ειναι αυτος που θα μας ενωσει σε μια γροθια ολους τους Ελληνες.
Η εικονα του (το προσωπειο του) φτιαχτηκε απο εναν νεαρο μοναχο με λασπη απο το αιμα των μοναχων, οταν κατα την διαρκεια του μεσαιωνα δεχοταν το μοναστηρι επιθεσεις απο τους πειρατες.
Τοτε εμφανιστηκε ενας μαυροφορεμενος, που εσωσε τον νεαρο μοναχο, και με αστραπιαιες κινησεις,και με απιθανη ακριβεια "χαραξε" με το σπαθι του τους πειρατες και εξαφανιστηκε οπως εμφανιστηκε.
Ο νεαρος Μοναχος κρατησε αυτην την εικονα του μαυροφορεμενου,και κανοντας λασπη με το αιμα των νεκρων μοναχων,επλασε το προσωπο αυτο που βλεπουμε σημερα στην εκκλησια του Μανταμαδο.
Υπαρχει σημερα στις μερες μας και ενα σπαθι εκ της ανατολης μπροστα στον αρχαγγελο.
Ενα σπαθι εκ της Ιαπωνιας τυπου τατσι, το οποιο δοθηκε σε εναν πιστο που μια φορα που προσκυνησε τον αρχαγγελο στο Μανταμαδο, ειδε οταν γυρισε στο σπιτι του ενα ονειρο που καποιος του ελεγε πως θα του δοθει ενα σπαθι και το οποιο θα το παει στο Μανταμαδο και θα το βαλει μπροστα στην Εικονα του.
Αφου περασε λιγος καιρος, βρεθηκε στην Γερμανια για καποια δουλεια. Την ωρα που βρισκοταν στο ξενοδοχειο χτυπησε καποιος το κουδουνι και οταν ανοιξε την πορτα ειδε μπροστα του εναν αγνωστο να κραταει ενα σπαθι το οποιο του το εδωσε για να το παει εκει που γνωριζε! Και αμεσως εξαφανιστηκε.
Τι ακριβως ειναι αυτο το σπαθι;


ΣΠΑΘΙ ΜΑΝΤΑΜΑΔΟ Ο ΘΡΥΛΛΟΣ ΤΟΥ ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ

http://www.youtube.com/watch?v=87OfmMWs13Y&feature=related

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΜΟΡΦΕΑ.
ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ.
ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΦΙΛΕ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΩ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΕΠΕΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΛΑΜΠΑΔΑ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ ΠΗΡΑΝΕ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΤΕΛΟΣ.
ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ.
ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΠΛΟΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΗΤΑΝΕ ΟΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ.
ΟΠΟΤΕ ΤΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝΕ ΤΩΡΑ;
ΝΑ ΜΕ ΑΞΙΩΣΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΤΑΞΙΑΡΧΗ.
...ΑΟΡΑΤΟΣ...

Ανώνυμος είπε...

εχετε την ταση μαλλον να τα μπερδευετε ολα δεν σκεπτεσθε ποισ αμφιβαλλει για τον ταξιαρχη για το θαυμα οταν αυτο επιτελειται οι αγιοι δεν θυμωνουν οτα βλεπουμε κατι και δεν το πιστευουμε αντιθετως γνωριζουν καλλιτερα οτι ο σατανας μεταμορφωνεται εις αγγελον φωτος για να ριξει στην πλανη ο αντιχριστοσ οταν θαρθει θα ποιει τερατα και σημεια ινα πλανησει ακομα και τους εκλεκτους

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΙΕ ΜΟΥ ΣΕ ΞΕΧΑΣΑ... ΘΑ ΕΠΑΝΟΡΘΟΣΩ ΣΥΝΤΟΜΑ...

Ανώνυμος είπε...

Αόρατε είσαι επικός . Ομολόγα μωρή παπαρδέλα που τα βρίσκεις και αν γραφείς στο Φρικηπαίδεια ;

Μορφέα πες στο liako.gr αν σου ναι εύκολο(γιατί πρέπει να κάνω λογαριασμό και δεν θέλω) ότι η αυτοφριαμβολογία μόνο σε ελιτισμό οδηγεί και ότι άλλο οι Έλληνες για έναν παραδεισένιο κόσμο και άλλο για να πηγαίνουμε στο κρεβατάκι μας χωρίς τύψεις για τη μαλακία που μας δέρνει σαν λαό .Είναι τουλάχιστον ανώριμο να νιώθω εσωτερική ικανοποίηση επειδή κάποιος με έπεισε ότι είμαι τρελοκομείο , ανεξαρτήτως ανεπηρέαστος και ότι η γαματωσύνη μου ξεχειλίζει από τα αυτιά μόνο και μόνο γιατί με είπε Έλληνα. (ελληνικότατη λέξη η μαλακία να σημειωθεί παρακαλώ και να δημοσιεύσεις το ακόλουθο βιντεάκιhttp://www.youtube.com/watch?v=F7tDITifdkk )

Ευχαριστώ προκαταβολικά
Όνειρα γλυκά
Φιλικά πάντα
ο Καιρός γαρ εγγύς κλπ ,κλπ
¨¨¨¨ΚΑΜΜΕΝΟΣ¨¨¨¨(όχι ο βουλευτής ένας άλλος)

........ΜΟΡΦΕΑΣ........ είπε...

1.23
Φιλε μου δεν κατανοησες αυτο που θελει να πει μεσα απο αυτες τις λεξεις.
Τρελοκομειο λεγοντας, εννοει πως ειμαστε ανυπακουοι στο συστημα της νεας ταξης που θελει να μας εκμεταλευθει.Κανοντας το δικο μας, και δειχνοντας ανυπακοη,διοτι, εχουμε το φιλοτιμο.
Σου δεινω ενα τελευταιο που εγραψα στο Λιακο ως απαντηση ακομη.
...........

Ολοι αρχηγοι αισθανομαστε, απλα μερικοι το παιρνουν αυτο σαν εγωπαθεια.
Ενω στην πραγματικοτητα ειμαστε δικαιοι κριτες, και μεσω του φιλοτιμου μας, ξεκαθαριζουμε τις καταστασεις.
Οποιος θελει να μας εκμεταλευτει, ενεργει πανω μας το δικαιο,και οχι ο εγωισμος.
Γινομαστε χαλι να μας πατησει καποιος οταν μας φερεται δικαια και με αγαπη.
.......................
Υ.Γ.
Θα το εστελνα το μυνημα σου αλλα θελει "ξεκαθαρισμα" απο ορισμενες λεξεις.(ειναι κακες).

Ανώνυμος είπε...

Το λευκό τριαντάφυλλο αντιπροσωπεύει την αθωότητα. Συνδέονται επίσης, με μία ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΡΧΗ, με την πνευματικότητα, την εντιμότητα, την κατανόηση.Ο νοών νοείτω...

Ανώνυμος είπε...

Μορφέα κάνε ότι θέλεις (αρκεί να μην αλλοιωθεί το νόημα) πάντως.

δεν μου αρέσει ο ατομισμός του σύγχρονου νεοέλληνα .προσοχή ο ελληνισμός ιστορικά πάντα είχε αναπτυγμένο το αίσθημα της συλλογικότητας με τους άλλους λαούς (στις μέρες μας φαίνεται με το μεταναστευτικό ,μας αρέσει δε μας αρέσει),τιμή και δόξα στα θεία αυτοθυσία για τη γη και λοιπά και λοιπά ,δηλαδή θέλω να σου ξεκαθαρίσω ότι νοιώθω κάτι παραπάνω από απλή υπερηφάνεια για τό γεγονός ότι γεννήθηκα σε αυτό το τόπο και πιθανώς βιολογικά να μαι απόγονος ενός λαού με μεγάλη ιστορικότητα.

με τους νεοέλληνες δεν τα πάω καλά γιατί η ταπεινοφροσύνη δεν έβλαψε ποτέ κανέναν και από τι βλέπεις στα σχόλια είναι μια ομάδα σχολιαρόπαιδων που ανταγωνίζονται στην θριαμβολογία στο Λιακο .
(όταν οι συγκυρίες είναι τέτοιες ή γίνεσαι κτήνος ή μένεις άνθρωπος. τα πολλά λογια τώρα όμως είναι φτωχιά . σε λίγο καιρό θα δούμε πόσοι τα χουν μεγάλα και μετά ,όσοι συνεχίσουν να υπάρχουν θα μπορούν να λένε ότι είναι και γαμώ τις υπάρξεις άν και δε θα χει νόημα )
.

όταν έρθουν οι ώρες ενός πολέμου ΄ξερώ ότι όσοι ζουν στην Ελλάδα ,ό,τι και να ναι, δηλαδή Έλληνες και ξένοι,αναρχικοί και πατριώτες θα πεθάνουν με αυτοθυσία για τον συνάνθρωπο τους και το τόπο τους κάτι που αλλού ονομάζεται τρέλα. άρα η φιλοτιμία στέκει. (αν και από τις εξελίξεις απατώμαι όμως ακόμα εύχομαι να μην γίνει ο 3ος ή άλλος πόλεμος γιατί θα θρηνήσουν μάνες και δεν με νοιάζει αν θα ναι η δικιά μου του γείτονα του αλλοεθνή και του αλλόθρησκου) .

Και κάτι τελευταίο
(Τρελοκομειο λεγοντας, εννοει πως ειμαστε ανυπακουοι στο συστημα της νεας ταξης που θελει να μας εκμεταλλευθεί.) ε μη κλέβεις βάζε τόνους και πρόσεχε την ορ΄θογραφία.

Πού ανυπάκουοι; αφού αύριο πάλι δουλειά θα πάμε θα καταναλώσουμε θα κάνουμε τα ίδια και θα αφήσουμε τις χρηματαγορές να δουλεύουν επειδή μας αγαπάνε και άλλους να αποφασίζουν για μας χωρίς εμάς. Και φυσικά πρέπει να διαθέτεις αρκετή θρησκευτικότητα , ευγένεια ,υπομονή, κράση όπως θές πες το για να μην γίνεις σα τα μούτρα τους.Την έχει ο μέσος Έλληνας ; δε το νομίζω

τέλος
(Ολοι αρχηγοι αισθανομαστε, απλα μερικοι το παιρνουν αυτο σαν εγωπαθεια.
Ενω στην πραγματικοτητα ειμαστε δικαιοι(!!!! βλέπε εκλογές , ενδοοικογενειακή βία και πως συμπεριφερόμαστε στην οδήγηση) κριτες, και μεσω του φιλοτιμου μας, ξεκαθαριζουμε τις καταστασεις( i love papadimos).
Οποιος θελει να μας εκμεταλευτει, ενεργει πανω μας το δικαιο( Frau Merkel),και οχι ο εγωισμος.
Γινομαστε χαλι να μας πατησει καποιος οταν μας φερεται δικαια και με αγαπη.) μεγάλε κάτι είπαμε μη κλέβεις

άντε και 28 Οκτώβρη ρίξαμε το Γαπ. Άντε και γω για συμβολικά αίτια 6 δωδεκάτου θα σπάσω τράπεζες και αμήν Θε μου βόηθαμε να στείλω τα λαμόγια στο κόρακα άμα μαζευτούμε αρκετοί στο Σύνταγμα. άντε και θα βγούμε πάλι στο δρόμο . από φιλοτιμία και ευγενείς σκοπούς βγαίνει ο πολύς ο κόσμος στο δρόμο τα τελευταία χρόνια ή επειδή δεν έχουμε να φάμε, ή μήπως θα μας ενδιαφέραν και πολύ τα πέραν του υλικού κόσμου αν ζούσαμε καιρούς ευδαιμονίας και ευμάρειας ;


(Οποιος θελει να μας εκμεταλευτει, ενεργει πανω μας το δικαιο,και οχι ο εγωισμος.
Γινομαστε χαλι να μας πατησει καποιος οταν μας φερεται δικαια και με αγαπη.) μάλλον 40 χρόνια με αγαπάνε πολύ οι Εβραίοι ,οι Σιωνιστές οι Φράγκοι και όποιοι ήταν πάντα πάνω από το κεφάλι μας.

Τέσπα νύχτα
συγγνώμη αν κάπου σε μπέρδεψα
φιλικά πάντα

Ανώνυμος είπε...

ώρες παιδιά τι έγραψα πάλε; θα με περάσουν για βουρλισμένο με τέτοια γομπλεξ . πάντως μάλλον και γω για τα φρενοκομία θα μαι κάθομαι και ασχολούμαεθα .ώχ αδερφε δεν ξανααναρτώ

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδια..δεν εχω παει ποτε στη παναγια της τηνου ουτε στν εκκλησια οπου ειναι το σωμα του ταξιαρχη.αλλα εχω ακουσειγια τοσα θαυματα απο διαφορους ανθρωπους που δεν εχουν λογο να λενε ψεμματα.να κανουμε το σταυρο μας με τα δυο μας χερια,να μας λυπηθει ο θεος γιατι πιστευω οτι ερχονται μαυρες μερες.

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά εγω είδα στον ύπνο μου εναν στρατιωτικό να μου φέρνει ενα σπαθί και να μου λεει πάρτο το κέρδισες μαζί είχε και ιαπωνικά τραγούδια το φοβερό ειναι όμως οτι οταν ξύπνησα μου ειπε η κοπέλα μου οτι ήταν ο Ταξιάρχης, πηγα λοιπον στο μοναστήρι και τί να δω το σπαθί που μου είχε φέρει ο στρατιωτικός ειναι αυτο που εχει η εικόνα του Αρχαγγέλου απο κατω έπαθα πλάκα!

........ΜΟΡΦΕΑΣ........ είπε...

2.50
Παντως φιλε ενα ειναι σιγουρο!
Πως 1.000 Ελληνες να ρωτησεις την γνωμη τους,παντα θα διακρινεις 1.000 διαφορετικες απαντησεις.
Εγω εχω δικιο, οχι εσυ.
Ετσι ειμαστε, ετσι ειμασταν παντα, Αρχηγοι.
Αυτοι ειμαστε,πως να το κανουμε αλλωστε!
Οταν ερθει η ωρα θα το καταλαβουμε ολοι μας.

........ΜΟΡΦΕΑΣ........ είπε...

Φιλε 2.50 το σχολιο(2.50) το εστειλα στην συγκεκριμενη αναρτηση.

Καλη σας ημερα.

Ανώνυμος είπε...

αγιε μας σωσε μας και σε ποθουμε για αρχηγο σωσε ολη την ελλαδα και ολο τον κοσμο που ειναι υποδουλωμενοι στα κορακια,μεγαλη η χαρη σου δοξα το θεο

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΛΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ,ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝΟΙΞΗ. ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ,ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΤΙΚΗ. ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΘΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΔΥΟ ΚΡΑΤΗ ΛΑΜΟΓΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΦΟΥΝ ΟΙ ΗΠΑ ΚΑΙ Η ΤΥΟΡΚΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΣΒΗΣΕΙ ΑΠ΄ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ.ΤΟ ΔΕ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΧΕΙΜΩΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

einai pragmatika kolimeno ekei piga kai to ida an einai dinaton...

Ανώνυμος είπε...

Στα δύσκολα χρόνια κυρίως , γίνεται πιο έντονο το φαινόμενο της παρουσίας ανθρώπων που προσπαθούν να εκμεταλλευθούν τις καταστάσεις που επικρατούν και να βγάλουν έξτρα χρήμα . Στα δύσκολα όμως χρόνια οι αόρατες δυνάμεις πέρα από εμάς (όπως οι άγγελοι οι άγιοι κτλ κτλ) με τον δικό τους τρόπο μας στέλνουν τα σημάδια τους , τα μηνύματα τους για το τι μέλλον γενέσθε , και εμείς προσπαθούμε να τα δώσουμε την ερμηνεία που πρέπει . Εάν το θαύμα είναι αληθινό ή όχι θα φανεί στο πέρασμα του χρόνου .... Η προσωπική μου γνώμη είναι ότι πρόκειται για κάτι το αληθινό , σαν ένα προμήνυμα ότι υπάρχει πάντα η ελπίδα και η δυνατότητα της αλλαγής . Η ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ιστορία μας , μας το έχει διδάξει αυτό ...!!