Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Συγκέντρωση του ΕΠΑΜ (στο ΚΥΒΕ Περιστερίου - 3/10/2011


Ολόκληρη η ομιλία του Δ.Καζάκη σε τρία βίντεο.






Δείτε τα βίντεο...

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

συγχαρητήρια στον κύριο Καζάκη ,στους γιατρούς και νομικούς του ΕΠΑΜ , σε όλα τα κινήματα που συμμετείχαν και στο ράδιο 9 για την πρωτοβουλία

Κύριε Καζάκη σας ευχαριστούμε για την πληροφόρηση,τις απαντήσεις που δίνατε για 5 ώρες

και κυρίως για το ότι ξεσηκώνετε τους έλληνες ,μας θωρακίζετε με γνώση,μας δείχνετε τον δρόμο του πατριωτισμού, του αγώνα αλλά προπαντως για την ελπίδα που μας δίνετε

fnous fnous είπε...

.κατέβασα το συμπιεσμένο (zip) αρχείο τόσο από την ιστοσελίδα του http://www.ydrohoos.gr/one.zip όσο και από τη σελίδα http://www.eamb.gr/oikonomia/one.zip ...αποσυμπιέζοντάς το, εμφανίζεται στις ιδιότητες του αρχείου η ημερομηνία δημιουργίας του, που είναι: 17/12/1998...


Η είσοδος στην ΟΝΕ

http://eamb-ydrohoos.blogspot.com



Επειδή τους τελευταίους μήνες το διαδίκτυο έχει κατακλυστεί από κείμενα οικονομολόγων – αναλυτών, από άρθρα γραμμένα από «γκουρού της οικονομίας», επειδή όλοι στριμώχνονται να μπούνε στο κάδρο, επειδή όλοι σήμερα εμφανίζονται επιτιμητικοί, επειδή μετά Χριστόν οι προφήτες είναι άπειροι και επειδή δρυός πεσούσης πας ανήρ ξυλεύεται, ας δούμε όλοι μαζί τι έγραφε ο Παναγιώτης Τραϊανού τον Σεπτέμβριο του 1999, σχεδόν ένα χρόνο πριν την είσοδο της Ελλάδος στην ΟΝΕ.


Το πλήρες κείμενο έχει σεβαστή έκταση και θα δημοσιευτεί σε 2 αναρτήσεις, η δε 2η, την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου.


Και μια προτροπή – παραίνεση από εμάς προς τους φίλους αναγνώστες.

Στις καθημερινές σας επισκέψεις στα διάφορα «μεγάλα» και «έγκυρα» οικονομικά και πολιτικά blogs και sites της Ελλάδας, την επόμενη φορά που θα πέσει το μάτι σας σε μια οικονομική ανάλυση – «βόμβα μεγατόνων», ζητήστε – ή καλύτερα – ΑΠΑΙΤΗΣΤΕ από τον αρθρογράφο να δημοσιεύσει ή να σας παραπέμψει σε ένα αντίστοιχο άρθρο του την εποχή του χρηματιστηρίου και των παχιών αγελάδων.


ΑΠΑΙΤΗΣΤΕ από αυτόν να σας υποδείξει ένα άρθρο γραμμένο από αυτόν την εποχή της χρηματιστηριακής ευφορίας.

ΑΠΑΙΤΗΣΤΕ να σας αποδείξουν ότι δεν είναι καιροσκόποι ή καραγκιόζηδες.

Γεμίσαμε από δαύτους.

Στην αντίθετη περίπτωση, «μαυρίστε» ΚΑΙ αυτούς ΚΑΙ αυτούς που τους «φιλοξενούν».


ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ!

Ένα από τα μεγάλα θέματα που απασχολούν σήμερα την ελληνική κοινωνία είναι η είσοδος της Ελλάδας στην ΟΝΕ.

Κι ενώ βέβαια γίνεται πολύς λόγος γι' αυτήν τη νομισματική ένωση της Ελλάδας με τα μεγάλα ευρωπαϊκά κράτη, κανένας δεν ενημερώνει τον κόσμο για το τι ακριβώς είναι μια νομισματική ένωση.
Ζητούνται από τον λαό κάποιες σκληρές θυσίες, αφή¬νοντας να εννοηθεί ότι η νομισματική ένωση θα δώσει λύσεις στα πάντα.

...... ....
....

.... ......

( ήταν εκεί που δεν ήταν ΠΟΤΕ κανένας άλλος...
οι μετά θεού προφήτες... ΑΣ ΔΙΑΒΆΣΟΥΝ ΤΡΑΪΑΝΌ )

Και

Ας διαδώσουν........
fnous

Ανώνυμος είπε...

Η ομιλια του Δημητρη Καζακη ειναι ΚΟΡΥΦΑΙΑ ομιλια αυθεντικου πατριωτη και δημοκρατη αλλα και αυθεντικου διεθνιστη. Ειναι ομιλα ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ εναντια στον κοινωνικο κανιβαλισμό που θελουν να μας επιβαλουν οι παγκοσμιοι και εγχωριοι αλητες-ταλιμπανοι της Αγορας. Πρεπει να διαδωθει παντου.

Οργανωθειτε στις γειτονιες, στις πολεις και χωρια. Η επανασταση για την Αξιοπρεπεια, Αλληλλεγγυη, Απελευθερωση και την αυθεντικη Δημοκρατια ξεκινησε.

Ανώνυμος είπε...

δίκιο έχεις φίλε μου 4.51
διαδώστε τα λόγια του και τις θέσεις,τις δράσεις του ΕΠΑΜ όσοι μπορείτε στον κύκλο σας,στους φίλους σας,στην γειτονιά σας

αλληλεγγύη, κανείς δεν είναι μόνος του ,είμαστε εκατομύρια έλληνες

στην επόμενη συγκέντωση να είμαστε ακόμα περισσότεροι

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΑΝΔΡΕΑ ΑΘΗΝΑΙΟ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΑΤΕ;

redhead είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
redhead είπε...

η ισχύς εν τη ενώσει! Πρέπει πια να το καταλάβουμε γιατί αλλιώς χαθήκαμε... Μας έχουν σπείρει τον φόβο μέσα μας, τον φόβο για το αύριο και την επιβίωση μας, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι έτσι μπορούν να μας χειραγωγήσουν.
Μόνο ενωμένοι μπορούμε να τους αντιμετωπίσουμε.

ΑΜΑΣΗΤΟΣ είπε...

ΜΑΣ ΠΡΗΞΑΤΕ Τ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ ΚΝΙΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ..ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΑΣ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ;

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΕΙΝΑΙ..............

Ανώνυμος είπε...

είπε και για τους λαθρο αλλά θέλει να έχεις στοιχειώδη νοημοσύνη για να καταλάβεις,δυστυχώς το επίπεδο μερικών στα σχόλια είναι αξιοθρήνητο,το μόνο που καταφέρνουν είναι να γελοιοποιούνται

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΝΑΙ !
ΔΙΕΘΝΙΣΤΗΣ ΟΧΙ !
Ο ΚΑΘ΄ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ !
ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ !
ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ, ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ! ΤΟΥΣ ΚΛΕΨΑΜΕ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΟΡΙΑ !
ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΨΑΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΤΟΥΣ ΚΛΕΨΑΜΕ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥΣ!..
ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΝΩΗΣΟΥΜΕ.
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ !
ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ, ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΙΤΗ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΟΥΣ ΚΙ ΕΔΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ;
Μ΄ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΟΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΘΕΣΕΙΣ Ο κ. ΚΑΖΑΚΗΣ , ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ.
ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ Ο κ. ΚΑΖΑΚΗΣ
ΚΑΙ ΟΧΙ Ο κ. ΤΡΑΪΑΝΟΣ ;
Ο ΤΡΑΪΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΟΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΑΡΙΣΤΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ.
ΑΥΤΟΣ ΑΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΡΙΣΤΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΣΑΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΞΙΑ.
ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΕΩΣ, ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΛΛΑΣΩΝΤΑΙ... ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΣΜΑ, ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΕΘΝΙΣΜΟΣ .
ΑΣ ΜΗΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΖΩΜΑΣΤΕ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ . ΑΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΣΗ. ΠΑΝΤΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΠΑΔΟΥ, ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΦΘΑΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.

Ανώνυμος είπε...

To ΕΠΑΜ και ο Καζάκης, είναι πράγματι ένας φάρος μέσα στο σκοτάδι της παραπληροφόρησης που ζούμε. Μπορεί βέβαια αρκετοί (φαίνεται και από σχόλια) να μην ασπάζονται όλες τις προτάσεις του, όμως...
Μας ξεστραβώνει - έχει προτάσεις - και συσπηρώνει το λαό.
Είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεται ο Έλληνας αυτή τη στιγμή, για να ξεγαντζωθεί επιτέλους από αυτό το σάπιο πολιτικό σύστημα.
Πρέπει όμως αυτή τη γνώση που μας έχει προσφέρει να την μετουσιώσουμε σε πράξεις. Πράξεις δυναμικές που θα οδηγήσουν στην ανατροπή.