Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Wikileaks για Ντόρα:"Εκπλήρωσε άμεσα το αίτημά μας", για δήλωση υπέρ αντιπυραυλικής.


Τηλεγράφημα των Wikileaks κάνει αναφορές στην πρώην ΥΠΕΞ Ντόρα Μπακογιάννη και στην δήλωση που είχε κάνει για την σχεδιαζόμενη αντιπυραυλική ασπίδα ,δήλωση για την οποία είχε δεχτεί σκηρή κριτική από τον ελληνικό Τύπο και ειδικά την Ελευθεροτυπία. Η δήλωσή της είχε κριθεί “φιλοαμερικανική” και
σύμφωνα με πληροφορίες είχε προκαλέσει την δυσαρέσκεια της Μόσχας.

Όπως προκύπτει απ΄ όσα αναγράφονται στο τηλεγράφημα η δήλωση είχε ζητηθεί από την αμερικανική πλευρά και “το ΥΠΕΞ εκπλήρωσε άμεσα το αίτημά μας”. Ωστόσο ,όπως αναφέρεται το ¨κόστος για την ΥΠΕΞ ήταν πολύ μεγάλο”.

Η κα.Μπακογιάννη είχε υποστηρίξει το 2007,ότι η αντιπυραυλική ασπίδα θα έπρεπε να καλύπτει όλη την Ευρώπη και τα μέλη του ΝΑΤΟ,θέση που υποστήριζαν οι ΗΠΑ.
Πηγη

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ενας απο τους πολλους λογους που θα εξαφανιστει απο τον πολιτικο χαρτη,δεν θελουμε τσατσα

Ανώνυμος είπε...

kseftilismeni poytana kori toy efialti kai ntropi tis kritis.

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΣΤ ΜΩΡΗ ΧΥΣΟΝΤΟΥΛΑΠΑ .......

Ανώνυμος είπε...

Ολα και ολα...Μονο αχαριστη δεν μπορουμε να πουμε την Ντορα και εν γενει το Μητσοτακεικο !!! Απο εκει που αντλει δυναμη ξερει και ανταποδιδει τις υπηρεσιες...

Ανώνυμος είπε...

Η Ντόρα ηταν ανέκαθεν άπληστη, αχόρταγη , ξενόδουλη και ξενοκίνητη , υποστηρίκτρια με κάθε κόστος του σλόγκαν …
¨ Τοις ξένων χρήμασι πειθόμενη ¨
και των ¨ υποτακτικών εκμεταλλευόμενη ¨

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ….ΜΑΘAΜΕ ΓΙΑΤΙ Η ΝΤΟΡΑ ΕΙΧΕ “ΒΓΕΙ” ΠΡΩΤΟΠΑΛΙΚΑΡΟ ΤΗΣ ΠΥΡΑΥΛΙΚΗΣ ΑΣΠΙΔΑΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΥΠΕΓΡΑΦΕ ME TOYΣ ΡΩΣΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΓΟΥΣ…..ΑΝ ΘΥΜΑΣΤΕ

ΑΝΤΕ ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΞΕΝΟΔΟΥΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ .

Ανώνυμος είπε...

H ΝΤΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΔΟΥΛΗ , ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΟΔΗΓΕΙΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑ,ΣΤΗΝ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑ.

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΠΟΛΟΓΙΑΣ ΤΩΝ ΕΞΩΝΗΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΑΛΑΓΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΑΧΟΡΤΑΓΟΥΣ ΑΧΡΕΙΟΥΣ.

ΕΙΘΕ Η ΝΤΟΡΑ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΑΥΤΟΒΟΥΛΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙ ΤΑ ΑΔΗΛΩΤΑ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ, ΤΑ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΣΥΣΣΩΡΕΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΑ ΕΙΣΠΡΑΧΘΕΝΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΟΡΑ-ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ-ΞΑΦΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΤΡΕΙς ΚΑΤΣΙΚΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΛΩΤΔΣΙΔΙΑ ΚΑΙ ΡΙΞΙΜΟ ΣΕ ΦΥΛΑΚΗ ΜΕ ΚΑΜΙΑ 200 ΧΑΡΜΑΝΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕς ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΦΥΣΤΙΚΙ.