Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Η απάντηση είναι μια. ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ. (video)



Όχι δε θα παραμιλάμε, δε θα βρίζουμε, δε θα πλακώνουμε στα μπινελίκια κανέναν εκτός τους παστόκους. Η απάντηση είναι μια. ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ....
. Στην περίπτωση της έκτακτης εισφοράς που καταφθάνει σε πολλούς ακόμα και αν δεν προσφύγουμε σε δικηγόρους το να μην πληρώσουμε ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ. Σου λέει αν δεν πληρώσεις θα τοκίζεται το ποσό κάθε μήνα που περνάει. ΩΡΑΙΑ ΤΟΚΙΣΕ ΜΕ ΤΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ. Πόσο; 1% είναι; ΤΙ ΕΙΝΑΙ 1%...
μπροστά σε όλο το ποσό; Αν η μισή Ελλάδα δεν πληρώσει η κυβέρνηση θα πέσει πολύ απλά μέσα σε ένα μήνα Θέλετε δύο; Δύο. Θέλετε τρείς μήνες; Τρείς. Δεν θα μπορέσει να αντέξει παραπάνω. Τί θα σου πει; Αν δεν πληρώσεις θα σου κόψω το κεφάλι; Ο καινούριος που θα έρθει θα είναι αναγκασμένος να αποσύρει το μέτρο που έριξε την προηγούμενη κυβέρνηση. θα πρέπει να αλλάξει τροπάριο γενικώς αλλιώς θα ξέρει τι τον περιμένει. Μας έχει δωθεί μια θαυμάσια ευκαιρία να κάνουμε την επανάστασή μας. Χωρίς αίμα, χωρίς δακρυγόνα, χωρίς τίποτα. Θα τους ξεβρακώσουμε στους τροικανούς όπως μας ξεβρακώνουν αυτοί κάθε μέρα. Έβλεπα λίγο ειδήσεις. Οι ρεπόρτερ τί λένε; Με αυτό το μέτρο θα αποταμιευτούν τόσα δις. Με το άλλο τόσα. Πως λαμβάνει ο αδαής ακροατής τούτες τις δηλώσεις; Ότι είναι δεδομένο πια πως όλοι θα πληρώσουν. Μετά έρχονται και δένουν οι απειλές του μπέννυ περί Αργεντινής. Θα πάει λοιπόν ο κάθε αδαής να πληρώσει φοβούμενος από τη μία την ‘μελλοντική καταστροφή’ που του έχουν φυτεύσει στην κεφάλα και από την άλλη με το συναίσθημα ότι τούτη τη φορά δεν θα μπορούσε να κάνει αλλιώς…. αφού όλοι θα πληρώσουν. Ερώτηση 1: Η κυβέρνηση θέλει να πληρώουμε ή δεν θέλει; Όταν κάποιος λαμβάνει έκτακτη εισφορά 400 ευρώ και του ζητείται να πληρώσει 300 τον πρώτο μήνα είναι σαν να του λέει μην πληρώνεις. ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΙΝΗΤΡΟ. Εάν αυτό ισχύει τότε το μυαλό μπορεί να κάνει πολλές, μα πάρα πολλες υποθέσεις.. Μην ξεχνάμε ότι την ώρα που σκάνε μύτη όλα αυτά τα πολύ προκλητικά χαράτσια εμφανίζεται από το πουθενά η ιστορία με τη μετοχή μαμούθ της οικογένειας Σώρρα από την Πάτρα. ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Ερώτηση 2: Είναι η κυβέρνηση απελπισμένη; Εγώ θεωρώ πως είναι. Πρέπει να πιάσει τα νούμερα και δεν έχει το περιθώριο για κίνητρα. Εκεί είναι που μπορούμε να της αλλάξουμε τα φώτα. Όποια και αν είναι τα σχέδια του gogo ένα είναι το σίγουρο. Μας πάει κατευθείαν στον γκρεμό. Μας πάει για παγκόσμιο νόμισμα με όποια συνταγή του κάτσει. Πρέπει πάση θυσία να κατέβει το συντομώτερο και να μην τον ξαναδεί (αυτόν και όλη τη συμμορία του) κανένα έδρανο της βουλής. ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ!!! Και στην ερώτηση αν η κοινωνία θα αντέξει τα νέα μέτρα, να η σωστή απάντηση.. Ραγδαία αύξηση αυτοκτονιών και μετανάστευσης. Η αυτοί ή εμείς παιδιά. Δεν θα γίνουμε πειραματόζωα κανενός.
Πηγη

94 σχόλια:

sotulis είπε...

ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ

Ανώνυμος είπε...

ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΩ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ, ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΖΩΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ, ΠΟΥ ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ.ΜΠΡΑΒΟ!!!!

Ανώνυμος είπε...

δεν πληρωνουμε θα παρετε τα αρχιδια μας.

Ανώνυμος είπε...

ας ξυπνησουν πλεον ολοι οι Ε Λ Λ Η Ν Ε Σ

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ
ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ

Ανώνυμος είπε...

Πολυ σωστο αρθρο. Και εγω ΔΕΝ θα πληρωσω. ΔΕΝ γινομαι χρηματοδοτης των προδοτων της Ελλαδος!

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να βγούμε όλοι στους δρόμους παιδιά τέλος η κοροιδία. Αν δούνε 8 εκατομμύρια Ελληνες στους δρόμους ούτε με ελικόπτερα δεν θα μπορέσουνε να το σκάσουνε. ΟΥΣΤ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!! Τα Αρχ..... μας θα πάρετε. Να μην πληρώσει κανείς τα λαμόγια της διαφθοράς!!!

Ανώνυμος είπε...

Ωραίο άρθρο φίλε!Μπράβο! Εμένα μου κάνει εντύπωση που ο κόσμος τρέχει στις εφορίες για ρυθμίσεις και μαλακίες της έκτακτης εισφοράς...Καλά ρε πούστη,τόόόόσο μεγάλη πλύση εγκρεφάλου τους έχουν κάνει????
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ...Απλά,καθαρά και ξάστερα!

Ανώνυμος είπε...

Οσοι πληρωσουν γινονται συνενοχοι!

Ανώνυμος είπε...

ουτε κι εγω, με τον νεο χρονο και θα δουμε το τι μελι γενεσθαι, εχουμε και αλλες πρωταρχικες αναγκες να εκπληρωσουμε,οπως το να ζησουμε ,αν γινοταν με καποιο ποιο ηπιο διακανονισμο ισως ναι να το πληρωνα αλλα τωρα με τον τσαμπουκα 300 ευρο δεν θα πεινασουμε ουτε θα κρυοσουμε κιολας εδω στη βορεια ελλαδα- μακεδονια-οταν θα εχω και αν- θα δουμε πρωτα η οικογενεια μου τα παιδια μου και μετα αυτα τα λαμογια που ακομα στηριζουμε ολοι εμεις ασχετα τι γραφει ο καθενας στο μπλοκ.

Προς ψηφοφορους ΠΑΣΟΚ! Δωρεαν "αλοιφη" δια "πρωκτικα σκισιματα" είπε...

Δειτε το αυτοκινητο του βενιζελου...στο news bomb.gr....Δειτε τι πληρωνουμε!!!Δειτε το φωτοτυπικο μηχανημα που θα πληρωσουμε...στο γραφειο της "πρωθυπουργαρας" μας!!!Δειτε ποσα πληρωνουμε για τα ξενοδοχεια των "λαθρο"!!! Δειτε την ελληνικη κοινωνια στο "σημειο 0"!!! Αυτος ο "πολιτικος βοθρος" ειναι ο "καθρεφτης" της "νεοελληνικης κοινωνιας"!!! Αυτο το "σιχαμα"... δεν "διαλεξε" ο υποαναπτυκτος...δωσμενος...στη "ληθη"...ελληνικος σχιζοφρενης...λαος;;; E!!! Αυτον διαλεξε...αυτον πηρε!!! "Σας προδοσαν;" "Καθαριστε"...τωρα το σκηνικο...να παρετε το αιμα σας πισω!!! Κοροοιδα... πληρωνουμε κ οι υπολοιποι...χωρις να φταιμε...επειδη εσεις...η εχετε αγκυστρωσει τον κ%λ$ σας σε πρασινες κ μπλε πολυθρονες...κ τρωγοπινετε..εις υγειαν...των κοροιδων...η εισαστε ανεγκεφαλα σχιζοειδη αμορφωτα σκεπαρνια...καραβλαχοι με την γκλιτσα κ αστοιχειωτοι..ντουβαρια του Κ3ρ@τ@...κ εχετε πολιτικη αποψη...γελαδια...κ βαζετε την πατριδα μας...σε μεγαλους μπελαδες...με τους αληταραδες...που ψηφιζετε καθε τοσο...κ τους δινετε "εξουσια" να σας "Γ @ Μ @ Ν 3"!!!!

Ανώνυμος είπε...

Εγώ θα πληρώσω !!!! θα πάρετε τα αρχίδια μου!!!!!

Ανώνυμος είπε...

τα κόκκαλα του σκατόγερου στα σκυλιά. Λεφτά είναι σίγουρο πως δε θα πάρουν. Αλλά πρέπει και ξεφτιλιστούν. Και μετά, κομμάτιασμα του γιόκα του πάλι από σκυλιά.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ ΕΙΝΑΙ 1,155% ΤΟ ΜΗΝΑ (13,5% ΕΤΗΣΙΟ), ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΣΑΣ.
ΑΝ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΗΣΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ δεν θα πληρώσω, γιατί ΔΕΝ έχω να πληρώσω!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ

Ανώνυμος είπε...

Αυτό ακριβώς λέω σε όλους τους γνωστούς μου (περί 1%) εδώ και μία εβδομάδα. Μακάρι να δούμε να γίνεται κάτι.

Ανώνυμος είπε...

Και αν ο επόμενος που θα κυβερνήσει είναι ο ίδιος μαλάκας, τότε τι κάνουμε ρε παιδιά? Μην ξεχνάτε πόσοι καμμένοι εγκέφαλοι ζουν σ' αυτήν την χώρα, που νομίζουν πως ότι γίνετε είναι για το καλό τους.

Ανώνυμος είπε...

εαν ο επομενος κάνει τα ίδια θα φυγει σε 1 λεπτό.Μην ξεχνάτε οτι αυτοί όλοι υπολογίζουν να πληρώσουν όλοι μας ή σχεδόν όλοι μας μιας και πάντα γνωρίζουν ενα ποσοστό που δεν θα πληρώσει. Στην ουσία ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ όσοι περισσότεροι μπορούμε και αυτό μόνο τους βγάζει έξω απο τα νερά τους.

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΛΑ...
ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΦΟΡΛΟΓΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΕΡΝΕΤΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ. ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΑΚΟΥΣΑΤΕ .
ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΝΑ ΣΩΜΑ.
ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑ ΘΑ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ 10-15 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ.
ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΣΤΟΝ "ΑΕΡΑ" .ΕΙΧΑ ΜΑΓΑΖΙ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΕΦΟΡΙΑ . ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΑ Φ.Π.Α. ΚΑΙ ΤΕΒΕ. ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΘΕΩΡΗΣΩ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑ ΣΠΕΙΡΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΚΑΙ ΦΟΒΟΝΤΟΥΣΑΝ ΤΟ ΞΥΛΟ.(ΜΕ ΕΒΛΕΠΑΝ ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΩΣ ΚΟΠΑΝΑΓΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ, ΜΠΕΚΡΗΔΕΣ, ΠΡΕΖΑΚΙΑ, κλπ)
ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΞΥΛΟ ΟΠΩΣ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΤΟ ΛΙΒΑΝΙ.
ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.
ΑΠΟ 'ΔΩ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙ' ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ: ΑΝΗΦΟΡΑ, ΒΙΤΣΑ, ΠΟΥΤΣΑ, ΚΑΙ ΣΤΕΝΑ ΠΑΠΟΥΤΣΑ.
ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.

Ψυχαναλητης:"Αι συνεπειαι του Κρατικου Αυνανισμου"! είπε...

9:33π.μ....καλα τα λες!!! Αλλα αμα δεν εχεις "Μπρατσα";....Τιιιι.... κανεις;;;; Οι γυναικες π.χ.....;;; Tα "γεροντακια'';;;;Πως θα "δειρουνε" ωρε...που αυτη η "πολιτικη αλητεια" εχει ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ...πως δεν σεβεται...τα "Τιμημενα γηρατεια";;;;

EVAGGELOS SIACHALOS είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΑΚΤΗ!!!
ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΤΕΛΟΣ._

λακης είπε...

θελω 1200 ευρο το χρονο μονο για το γαλα των παιδιων μου!!!!δηλ να το κοψω κι αυτο ;ρε δε πα να καειτε στην κολαση μαλακισμενα γαμω τη φαρα σας....αει στο διαολο πια...ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΠΑΙΔΙΑ.ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΙΕΡΟ ΟΥΤΕ ΟΣΙΟ!ΤΟΜΑΡΙΑΑΑΑ!!!!

Ανώνυμος είπε...

αυτο που μας συμφερει ειναι να μην πληρωσουμε,αλλωστε δεν θα υπαρχει αυτη η κυβερνηση του χρονου και μεχρι του χρονου βλεπουμε.αυτη στιγμη αισθανομαι οτι προσπαθουν να αρπαξουν οτι να'ναι. Α μου ηρθε και κατι αλλο στο μυαλο, λεω τωρα, μηπως αυτοι που δεν θα πληρωσουν (και θα ειναι πολλοι) αντι για ενα τις εκατο τοκο πληρωσουν παραπανω?δηλαδη να αφξησουν τον τοκο οταν δουν οτι πηρανε τα α......μας?

Ανώνυμος είπε...

το κολπο ειναι, ας πουμε οτι 1-2 εκατομυρια δεν πληρωνουν, εμεις δε θα το ξερουμε γιατι θα μας πουν οτι ολοι πληρωσανε και δεν πληρωσανε οι 2-3 π.χ. χιλιαδες ,οποτε με το φοβο της μειοψηφιας θα το πληρωσουμε.

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΑΜΕ ΚΑΘΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ
ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΑΜΕ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΟΤΑΝ ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ ΤΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ
ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΑΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ ΤΟ ΦΠΑ
ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ Δ.Ν.Τ.?
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η΄ ΘΑΝΑΤΟΣ
ΑΣ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ
ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ!
ΖΙΝΟΝ

Ανώνυμος είπε...

Η ΚΑΛΠΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΔΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΕΗ.
ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΜΕ ΦΠΑ Η΄ΧΩΡΙΣ.
ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΟΣΗ Η΄ΟΧΙ.
ΣΤΙΣ ΖΩΝΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΠΟΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΝΤΑΙ Η΄ΟΧΙ.
ΣΤΙΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΠΗΓΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΦΩΤΙΑ Η΄ΟΧΙ.
ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΟΙ ΔΝΤ ΟΧΙ.

Ανώνυμος είπε...

Είμαι άνεργη 7 μήνες. Το μισθό του άντρα μου τον έχουν πετσοκόψει 4 φορές. Πού να τα βρώ να τα πληρώσω? Ο κεφαλικος φόρος ίσχυε επι τουρκοκρατίας για να συρρικνώσουν τον Ελληνισμό. Να υποθέσω οτι προσπαθούν να κάνουν το ίδιο?

Ανώνυμος είπε...

ειμαι συνταξιούχος και έχω κάνει δήλωση άρνησης πληρωμής-διαμαρτυρία. Είναι νομιμοιημένοι να μου κάνουν παρακράτηση του οφειλόμενου ποσού από την σύνταξη; Επίσης για την έκδοση διαβατηρίου χριάζεται φορολογική ενημερότητα;
Άς μου απάντήσει κάποιος άν ξέρει.

Ανώνυμος είπε...

KALYTERA ΜΙΑΣ ΩΡΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΗ
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ?

Ανώνυμος είπε...

http://zoidosia.blogspot.com/2011/09/blog-post_30.html
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ.
ΑΝΤΙ-ΝΕΑ, ΚΑΝΤΟ ΚΥΡΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΩΡΑ !!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΧΑ ΘΑ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΧΑ ΘΑ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα. Έχω λεφτά για να πληρώσω αλλά δεν πληρώνω. Δεν θέλω να πληρώσω. Και από εδώ και πέρα ούτε θα δίνω αποδείξεις ούτε θα παίρνω αποδείξεις. Θα κάνουμε μαζί με άλλους μία Επιτροπή στην περιοχή μας και θα οργανώσουμε και άλλους για να μην πληρώνουμε ομαδικά. Εάν έλθουν τίποτε τσιράκια της ΔΕΗ να κόψουν το ρεύμα σε κανέναν ή άλλοι γενίτσαροι για τίποτε κατασχέσεις τους υποσχόμαστε να τους αφήσουμε αξέχαστες αναμνήσεις.

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα. Έχω λεφτά για να πληρώσω αλλά δεν πληρώνω. Δεν θέλω να πληρώσω. Και από εδώ και πέρα ούτε θα δίνω αποδείξεις ούτε θα παίρνω αποδείξεις. Θα κάνουμε μαζί με άλλους μία Επιτροπή στην περιοχή μας και θα οργανώσουμε και άλλους για να μην πληρώνουμε ομαδικά. Εάν έλθουν τίποτε τσιράκια της ΔΕΗ να κόψουν το ρεύμα σε κανέναν ή άλλοι γενίτσαροι για τίποτε κατασχέσεις τους υποσχόμαστε να τους αφήσουμε αξέχαστες αναμνήσεις.

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα. Έχω λεφτά για να πληρώσω αλλά δεν πληρώνω. Δεν θέλω να πληρώσω. Και από εδώ και πέρα ούτε θα δίνω αποδείξεις ούτε θα παίρνω αποδείξεις. Θα κάνουμε μαζί με άλλους μία Επιτροπή στην περιοχή μας και θα οργανώσουμε και άλλους για να μην πληρώνουμε ομαδικά. Εάν έλθουν τίποτε τσιράκια της ΔΕΗ να κόψουν το ρεύμα σε κανέναν ή άλλοι γενίτσαροι για τίποτε κατασχέσεις τους υποσχόμαστε να τους αφήσουμε αξέχαστες αναμνήσεις.

Ανώνυμος είπε...

ΠΙΣΤΟΛΙ ΡΕΕΕ!

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!

mouths είπε...

Η κατάρευση-χρεωκοπία τής Ελλάδας δέν επηρεάζει τά γεγονότα που θά ακολουθήσουν.
Πρώτον γιατί δέν είναι σίγουρο ότι θά παραιτηθεί η κυβέρνηση.
Δεύτερον ακόμη καί εάν παραιτηθεί, δέν είναι σίγουρο ότι θά έχουμε έπειτα μιά ΕΛΛΗΝΙΚΗ κυβέρνηση.
Η σημερινή κρίση δέν είναι μιά κρίση πού αφορά μόνο τήν Ελλαδα.
Η κρίση είναι παγκόσμια καί έχουμε συρθεί σάν ανθρωπότητα σέ αυτό τό σημείο μέ συντονισμένες κινήσεις γιά νά αναγκαστούμε νά αποδεχθούμε τό παγκόσμιο νόμισμα.
Καί εάν τά πράγματα δέν εξελιχθούν ομαλά είναι στημένο τό σκηνικό στήν ανατολική μεσόγειο γιά έναν παγκόσμιο πόλεμο πού θά οδηγήσει στό ίδιο αποτέλεσμα.
Δηλαδή στό παγκόσμιο νόμισμα καί τήν παγκόσμια οικονομική διακυβέρνηση,όπως ακριβώς καί μέ τους δύο παγκόσμιους πολέμους πού χρειάστηκαν
γιά νά επιβάλουν τήν δημιουργία τού ΟΗΕ.

Δέν θέλω νά δώ πόλεμο αλλά άν γινει θά πολεμήσω μέ λυσσα καί δέν μέ ενδιαφέρει ό θάνατος.
Πάντως ξέρω ότι η ανθρωπότητα θά πολεμήσει μέ μιά ψυχή καί θά κατατροπώσει όλα αυτά τά καλικαντζαρια πού δρούν υπόγεια τόσα χρόνια.

Ανώνυμος είπε...

ειμαι χηρα και ανεργη και παιρνω 346ευρω συνταξη.απο αυτα πληρωνω νοικι δεη κλπ.ο ιδιοκτητης(μεγαλο καθικη)μου ειπε να πληρωσω την δεη με το χαρατσι που θα ερθει γιατι λεει ο ενοικιαστης το πληρωνει!εγω δεν εχω και ετσι θα μου κοψουν το ρευμα...μετακομιση δεν μπορω να κανω γιατι δεν εχω αλλα λεφτα...παρολα αυτα κανω κουραγιο...

Ανώνυμος είπε...

11:15 Δεν έχεις κανένα πρόβλημα. Πλήρωσε εσύ και αφαίρεσέ τα από το επόμενο ενοίκιο. Είναι απολύτως νόμιμο, δεν μπορεί να σου κάνει τίποτα, διότι απλούστατα το τέλος της ΔΕΗ βαρύνει την ιδιοκτησία και όχι τη χρήση. ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥς ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

κανείς να μην πληρώσει τίποτα οργανωθείτε και αν τολμήσουν να ερθουν για το ρευμα αν δου 20-30 'ατομα θα σου πώ εγω .Μια φορα να φάνε ξύλο και διαδοθεί αυτό δεν προκειτε να πάνε πουθενά ξανα μετά.ΕΙΔΩΜΕΝ

Ανώνυμος είπε...

ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ


ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ......

Ανώνυμος είπε...

αν είναι να μην πληρώσουμε να γίνει μαζικά και όχι λίγα άτομα μόνο,με τουςμεγάλους αριθμούς θα φέρουμε αποτέλεσμα

MacGyver © είπε...

ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ--ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 7:00 μμ

Στο ΚΥΒΕ Περιστερίου (Εθνάρχου Μακαρίου 1 & Κηφισού - γέφυρα Koloκυνθούς)

http://www.epam-hellas.gr/, http://www.youtube.com/watch?v=YSjx-0De1-o&feature=player_embedded

Για τη συγκρότηση ευρύτατου μετώπου πολιτών και κινήσεων
ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΑΝΕΛΕΗΤΑ ΒΑΡΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΣ ΤΟΥΣ
Ανατροπή της ληστρικής φοροεπιδρομής του εχθρικού κράτους
Καλούμε όλους τους Έλληνες πολίτες που βρίσκονται σήμερα αντιμέτωποι με τη μεγαλύτερη λαίλαπα μέτρων φορολογικής λεηλασίας που έχει λάβει ποτέ κυβέρνηση κράτους στη μεταπολεμική ιστορία και όλες τις κοινωνικές και πολιτικές οργανώσεις που στέκονται στο πλάι του, να ορθώσουμε το ανάστημα μας και να διατρανώσουμε τη θέληση μας να μην επιτρέψουμε στο εχθρικό προς το λαό κράτος να υλοποιήσει τις ολέθριες αυτές αποφάσεις που υπονομεύουν την υπόστασή μας και τη ζωή μας. Δεν θα υποταχθούμε όπως η δωσίλογη κυβέρνηση στα κελεύσματα των τοκογλύφων δανειστών που επιμένουν να αξιώνουν τις εξωφρενικές τους απαιτήσεις από ένα κρατικό χρέος που έχει ουσιαστικά εξοφληθεί και παρ όλα αυτά το διογκώνουν συνεχώς, μόνο και μόνο για να δημεύσουν όλο τον πλούτο της χώρας δημόσιο και ιδιωτικό και να μας μετατρέψουν σε ανέστιους πρόσφυγες.Με αίσθημα αλληλεγγύης και ομοψυχίας πρέπει να προστατέψουμε τη συνέχιση της ζωής μας και να μην σκύψουμε αυτή τη φορά το κεφάλι. Αυτό που έχουμε να επιλέξουμε με τη στάση μας είναι Η ΕΜΕΙΣ Η ΑΥΤΟΙ. Επειδή το γνωρίζουν μας εκφοβίζουν. Αν πληρώσουμε από το υστέρημα που μας έχουν ακόμη αφήσει, προετοιμάζουμε το επόμενο σφαγείο μας. Αν αρνηθούμε,κάνουμε το πρώτο αποφασιστικό βήμα για να πάρουμε τις τύχες μας στα χέρια μας.Το προσκλητήριο αυτό ας γίνει ο προμαχώνας των αντιστάσεών μας.

ΓIATI MONO ΕΝΑ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟ ΚΟΙΝΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ...

Ανώνυμος είπε...

OΛOI TΗ ΤΡΙΤΗ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΖΑΚΗ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ. ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ......

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πάλι προτείνω να αρχίσουμε το κρέμασμα στην πλατία ....παίρνουμε δέκα αλήτες και τους κρεμάμε για παραδειγματισμό και μετά παίρνουμε και τους υπόλοιπους .

Γιατί κακά τα ψέματα , είτε πληρώσουμε είτε δεν πληρώσουμε αυτοί χέστηκαν ούτε από κυβέρνηση θα πέσουν ούτε τπτ αν δεν εκπληρώσουν το έργο τους , έκλεψαν τα εκατομυριά τους και θα φύγουν να τα χαρούν τώρα μόλις αρχήσει η αναμπουμπούλα . Απλά κοιτάνε να σε χώσουν όσο πιο βαθιά γίνετε στον λάκο με τις πούτσες πριν εξαφανιστούν για να νιώθουν ασφαλείς ότι ποτέ δεν πρόκειτε να σηκώσεις κεφάλι . ΧΑΛΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ , ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΤΟ ΠΟΤΙΡΙ ΤΟΥ ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΞΕΧΙΛΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΥ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΥΚΛΟΥΣ ,ΩΡΑ ΓΙΑ ΠΡΑΞΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πάλι προτείνω να αρχίσουμε το κρέμασμα στην πλατία ....παίρνουμε δέκα αλήτες και τους κρεμάμε για παραδειγματισμό και μετά παίρνουμε και τους υπόλοιπους .

Γιατί κακά τα ψέματα , είτε πληρώσουμε είτε δεν πληρώσουμε αυτοί χέστηκαν ούτε από κυβέρνηση θα πέσουν ούτε τπτ αν δεν εκπληρώσουν το έργο τους , έκλεψαν τα εκατομυριά τους και θα φύγουν να τα χαρούν τώρα μόλις αρχήσει η αναμπουμπούλα . Απλά κοιτάνε να σε χώσουν όσο πιο βαθιά γίνετε στον λάκο με τις πούτσες πριν εξαφανιστούν για να νιώθουν ασφαλείς ότι ποτέ δεν πρόκειτε να σηκώσεις κεφάλι . ΧΑΛΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ , ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΤΟ ΠΟΤΙΡΙ ΤΟΥ ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΞΕΧΙΛΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΥ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΥΚΛΟΥΣ ,ΩΡΑ ΓΙΑ ΠΡΑΞΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΣΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΙ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΦΑΓΑΝ.

Ανώνυμος είπε...

Γιωργάκη θες λεφτά???? Αφού λεφτά υπάρχουν... ΛΑΜΟΓΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΣ ΤΟ 1797 ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΓΡΑΦΕΙ:
ΑΡΘΡΟΝ 35. ΟΤΑΝ Η ΔΙΟΙΚΗΣΙΣ ΒΙΑΖΕΙ,ΑΘΕΤΗ,ΚΑΤΑΦΡΟΝΗ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΚΟΥΗ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΟΥ, ΤΟ ΝΑ ΚΑΜΗ ΤΟΤΕ Ο ΛΑΟΣ Η ΚΑΘΕ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΙΝ ,ΝΑ ΑΡΠΑΖΕΙ ΤΑ ΑΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΗ ΤΟΥΣ ΤΥΡΑΝΝΟΥΣ ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΙΕΡΟΝ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΝ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥ..........
ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ, ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ, ΧΩΡΩΝ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΟΠΟΥ ΕΧΡΕΩΣΤΟΥΝΤΟ ΠΑΡΘΕΝΑ ΠΡΟ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΠΛΗΡΩΝΕΤΟ ΤΟΚΟΣ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΙΣΤΑΣ, Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΔΙΟΙΚΗΣΙΣ ΤΑ ΑΝΑΙΡΕΙ, ΚΑΙ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΖΗΤΟΥΝ ΕΙΣ ΤΟ ΕΞΗΣ ΜΗΤΕ ΚΑΦΑΛΑΙΟΝ ,ΜΗΤΕ ΔΙΑΦΟΡΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΡΕΩΣΤΑΣ, ΩΣΑΝ ΟΠΟΥ ΕΠΗΡΑΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ , ΔΙΟΤΙ ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΕΙΣ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΟΥΣ.
ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ 1797

Ανώνυμος είπε...

τι να πω γμτ εχω χαζεψει!!! η επανασταση στην αργεντινη εγινε με πολλες μερες στο δρομο ξυλο γενικα ΒΙΑ γιατι η επανασταση κακα τα ψεμματα δεν μπορει να γινει το να πηγαινουμε στο συνταγμα να τους μουντζωνουμε και να φευγουμε σπιτι...ολες οι κυβερνησεις θα το ηθελαν αυτο!!!!καθε μερα σου λεει μπορεις να το κανεις? να μαζευεστε 1.000.000 κοσμος και να καθεστε μπροστα στη βουλη και το μονο που κανετε ειναι σαν προβατακια να βελαζετε και να μουντζωνετε!!!!!!!!!!!!!!ιστορικα οπως και να το δεις καμια αλλαγη δεν εγινε με δικαστηρια με μυνησεις και με μουντζες!!!οπως βλεπουμε εχουμε μια διορισμενη κυβερνηση που τρομοκρατει τουε Ελληνες(αυτο φταιει και η παιδεια και η γνωση μας δλδ αν ξεραμε τι παιχνιδι παιζει και οτι η κριση ειναι ενα ψεμμα δεν θα τους αφηναμε ποτε)και βεβαια οταν ξεσηκωθηκαμε το ΜΑΙ πριν δυο χροναι η κυβερνηση με τους πρακοτορες τις εκαψαν 3 ατομα ζωντανα για παραδειγματισμο και για να φοβισουν τους ελληνες και βεβαια το πετυχαν..το ερωτημα ειναι ενα θα συνεχεισουμε να βελαζουμε? αν το αφησουμε αυτο να γινετε θα πεθανουμε απο την πεινα και το εννοω απο την πεινα...αν διαβασετε την ιστορια τις αργεντινης θα δειτε οτι μας κανουν τα ιδια πραγματα..οπως με τα ναρκωτικα εκει τα αφησαν ελευθερα ωστε ο κοσμος να αποχαυνωθει και να μη ξερει τι του γινετε..κατι τετοιο γινετε και σημερα εδω...ΞΥΠΝΑ ΜΕΓΑΛΕ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Λένε: "πληρώστε γιατί θα χρεοκοπήσει η Ελλάδα"

Λέμε: "στ' αρχίδια μας αν χρεοκοπήσει η δική σας Ελλάδα, γιατί τότε η δική μας Ελλάδα θα αρχίσει να ξυπνάει και να μεγαλουργεί"

ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ, ΕΙΤΕ ΕΧΕΙ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Ακριβώς έτσι. Αναγέννηση από τις στάχτες τους και όχι από τις στάχτες μας.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΤ ΑΛΗΘΕΙΑ
ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΘΑ ΜΑΣ ΖΗΤΑΝ
ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΟΤΑΝ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΟΛΟΙ ΒΓΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΑΓΑΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
ΤΩΡΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΞΩ ΤΟΣΟ ΠΙΑ ΨΕΚΑΣΜΑ ΕΠΕΣΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ;;;;;;;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΡΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ???ΕΓΩ ΕΧΕΙ ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ !!!ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΛΕΥΦΤΑ ΡΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ!!!!!! ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΟΡΓΑΝΩΝ..ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ ΜΑΣ (ΛΕΝΕ)ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

όποιος πληρώνει συναινεί στις πολιτκές τους, βλάπτει τους συμπατριώτες του, ας το ξανασκεφτεί!

Ανώνυμος είπε...

ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΕ ΕΙΔΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

πάντως ο κόσμος αρχίζει και βαράει μπιέλα.
Σήμερα φώναζε ένας σε ένα μαγαζί σε άλλους ανθρώπους ,χωρίς να τους γνωρίζει, ότι φταίνε αυτοί για την κατάσταση γενικά γιατί ψηφίσανε πασοκ(τώρα που το ήξερε,άλλο θέμα).
Στο κέντρο του Ηρακλείου στήθηκε παγκάρι για να βοηθήσουν τον Πάγκαλο....

http://burnin-n-lootin.blogspot.com

Ανώνυμος είπε...

Όπου πετυχαίνετε ΠΑΣΟΚΟΜΟΥΝΑ ή ΔΕΗτζήδες ή ΣΔΟΕ γαμήστε τους στο ξύλο!

Ανώνυμος είπε...

Αυτό που έχει σημασία να είμαστε ενωμένοι να έχει ο ενας αποκούμπι τον άλλο να μη χανόμαστε και συνδράμουμε τον συνάθρωπο μας που υποφέρει .στη Νάουσα ηδη υπάρχουν πολίτες που πάνε και συνδέουν το κομμένο απο την ΔΕΗ ηλεκτρικό ρεύμα.και να ξέρετε ότι θα προσπ0αθήσουν να τρομοκρατήσουν ακόμη περισσότερο,το θηρίο θα δείξει τα δόντια του Θα τό δείτε ότι θα μας στείλουν κατασχετήρια ακόμη και για την πρώτη δόση γράψτε τους στα αρχίδια σας και ασ κοπιάσουν στα σπίτια μας να κατασχέσουν την τηλεόραση η το ψυγείο
θα καλοπεράσουν.

Ανώνυμος είπε...

5:07 Φίλε μου όποιος πλησιάσει να κόψει το ρεύμα ή να κάνει έλεγχο θα τον σπάσουμε στο ξύλο τον πούστη.

Ανώνυμος είπε...

5:07 Φίλε μου όποιος πλησιάσει να κόψει το ρεύμα ή να κάνει έλεγχο θα τον σπάσουμε στο ξύλο τον πούστη.

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΩΡΑ..ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΙς ΤΡΑΠΕΖΕς ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΛΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥς 4 ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥς ΜΗΝΕς ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟς...ΕΠΙΤΕΛΟΥς ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥς ΠΛΕΟΝ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΛΕΓΑ ΓΙΑ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΠΕΡΥΣΙ ΜΕ ΚΟΙΤΟΥΣΑΝ ΣΑΝ ΧΑΖΟΙ..ΤΩΡΑ ΕΓΩ ΕΧΩ 5 ΦΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΙΠΟΤΑ...ΚΑΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ ΟΜΩς......

Ανώνυμος είπε...

Φτιάξτε παντού επιτροπές άρνησης πληρωμής : στη δουλειά,στη γειτονιά ,στην πολυκατοικία σας. Συντονιστείτε με άλλες ομάδες σωματεία,κινήματα,πλατείες κ.λ.π και κάψτε ομαδικά τα χαράτσια τους καλώντας και όλα τα ΜΜΕ της περιοχής σας. Ας σπάσουμε επιτέλους την άγνοια ,το φόβο και τη μοιρολατρία που καλλιεργούν. Μην ξεχνάμε ότι ένα από τα πρώτα επεισόδια της επανάστασης του 21 ήταν η επίθεση των παλικαριών μας ενάντια στους φοροεισπράκτορες. Ας θυμηθούμε τις καλύτερες παραδόσεις μας και ας σταθούμε αλληλέγγυοι. Μας περιμένουν μεγάλοι και δύσκολοι αγώνες. Ο δρόμος για την αξιοπρέπεια και τη δικαιοσύνη θα είναι μακρύς κι εμείς μόνο δρώντας σαν γροθιά μπορούμε να τους αντιμετωπίσουμε..

Ανώνυμος είπε...

http://www.immi.gov.au/living-in-australi
a/settle-in-australia/beginning-life/_pdf/gre.pdf

ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΤΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΑ ΟΤΙ ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΟΣΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΓΙΝΕΤΑΙ! ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΣΕΛ.2 ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙΣ ΓΛΩΣΣΕΣ! ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΑ ΣΛΑΒΟΜΑΚΕΔΟΝΙΚΑ!!!
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΧΑΝΟΥΜΕ!! ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ!! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΕΛΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ! ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ 1,40 ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ 1,40 ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ 1,40 ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ

Ανώνυμος είπε...

1 Οκτωβρίου 2011 10:03 π.μ.
Μέσα είσαι !!!!

Ανώνυμος είπε...

Όποιος πληρώσει είναι μαλάκας. Διαδώστε.

Ανώνυμος είπε...

ΕΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ΄
ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ΄ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΗΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ
ΓΙΑ ΚΑΘΕΝΑ ΧΩΡΙΣΤΑ΄ΑΠΟ ΤΟΥΣ 301
ΔΗΜΕΥΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ?
ΙΣΟΒΙΑ ΦΥΛΑΚΙΣΗ?
Η΄ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗΝ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ?
ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΟΥΝΤΑΝ΄ΟΧΙ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΑ
15 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΄ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ
ΑΛΛΑ ΜΕ 50 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ
ΤΟΤΕ ΘΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ
ΘΑ ΒΛΕΠΑΜΕ΄ΕΑΝ ΞΑΝΑΚΛΕΒΑΝ
Η΄ΕΑΝ ΞΕΠΟΥΛΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ?

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΞΑΓΡΙΩΜΕΝΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΟΥ!! ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ!!
ΜΙΑ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΜΟΝΟ!!! ΜΗ "ΝΤΥΝΕΤΑΙ" ΤΕΤΟΙΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΞΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ Ή ΜΟΥΣΙΚΗ!!! ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ!!
ΙΣΩΣ ΕΙΜΑΙ ΕΝΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠ'ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΦΑΓΑΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΦΥΓΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ (ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΕΝΝΟΙΑ) ΚΑΙ ΓΙΝΑΜΕ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ!!!! ΝΑΙ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΞΕΝΟ, ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΟ ΛΙΤΡΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 0,40 ΜΕ 0,50

Ανώνυμος είπε...

Πληρώσουμε δεν πληρώσουμε.. Δεν έχουμε και πολλές ελπίδες από την στιγμή που μας κυβερνούν άτομα τα οποία θα έπρεπε να έχουν καταδικαστεί για έσχατη προδοσία

Ανώνυμος είπε...

Apo tin stigmi pou oi kafeteries ine gemates kai oli sizitane"ti kanoume apo deftera",apo tin stigmi pou tin pempti sto sintagma ixan sikentrosi oi taxitzidedes pou ine 13000 adies stin Athina kai itan mono 500 atoma, apo tin stigmi pou mazi me tous taxitzides sto kato meros tis platias itan i ADEDI kai i GSEE kai apo tis 30000 atoma pou prokite na apolisoun itan monon 1000 atoma,katalavenete to poso ILITHIOS ine o kosmos.
Kai ego leo akoma,30000+13000=43000 atoma osa mat kai na filane tin vouli,olo kai kapioi tha prolavoun na boun mesa kai arpaksoun orismenous (stous ari8mous aftous den ipologizo tous anergous pou malon volemenoi i tebelides ine gia na min vgenoun sto dromo na diamartiri8oun).

Ανώνυμος είπε...

"Επειδή απομένουν τρεις κρίσιμοι μήνες για την ολοκλήρωση του οικονομικού έτους 2011, η τελική εκτίμηση για έλλειμμα 8,5% του ΑΕΠ μπορεί να επιτευχθεί – σύμφωνα πάντα με το υπουργείο Οικονομικών – εφόσον υπάρξει ανάλογη ανταπόκριση τόσο του κρατικού μηχανισμού, όσο και των ίδιων των πολιτών, από την στάση των οποίων εξαρτάται το δημοσιονομικό, αναπτυξιακό και κοινωνικό μέλλον της χώρας."
απο kathimerini.gr
ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΖΟΡΙ
ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΟΥΤΕ ΣΕΝΤΣ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ

Ανώνυμος είπε...

oso pata kai psifizete kala na pauete

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΣΩ ΜΙΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ Α....... ΜΟΥ ΑΣ ΜΟΥ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΑΣ ΜΕ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΜΕΣΑ

KERATIOTHS είπε...

Δεν πληρωνω γιατι θελω να παρω γαλα για τα παιδια μου, αλητες ε.. αλητες.

MacGyver © είπε...

http://www.epam-hellas.gr/,
http://seisaxthia.blogspot.com/
ΓIATI MONO ΕΝΑ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟ ΚΟΙΝΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ...
http://www.youtube.com/watch?v=r0SrFscvu_I

http://www.youtube.com/watch?v=0PGwzj1yiXo&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=cUfcC2GQHVc&feature=related
Συγκέντρωση του ΕΠΑΜ (στο ΚΥΒΕ Περιστερίου - 3/10/2011)
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ...

Ανώνυμος είπε...

και μέσα σε όλα αυτά σου λένε πάρε και την φοροκάρτα προαιρετικά μεχρι το τέλος του χρόνου, για τη διευκόλυνσή σου το κάνουμε και μετά με εκβιαστικο τρόπο θα προσπαθήσουν εξαναγκάσουν όλους τους Ελληνες να την πάρουν και έπεται η κάρτα του πολίτη, η απόλυτη φυλακή της ψυχής μας. Θα την πάρουμε??? ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙ...Μιάμε για απίστευτη προσπάθεια υποδούλωσης μας με τα πιο πονηρά και αισχρά μέσα, μέσα στην αναμπουμπούλα κάνουν ότι μπορούν να μας παγιδεύσουν.

Ανώνυμος είπε...

σκατα στα μουτρα μας.

Ανώνυμος είπε...

σκατα στα μουτρα μας.

MacGyver © είπε...

Αρνούνται και οι κάτοικοι στους Αμπελόκηπους να πληρώσουν το νέο χαράτσι στα ακίνητα και οργανώνονται για να προχωρήσουν μαζικά και οργανωμένα σε άρνηση πληρωμής…

«Να βρεθούμε, να μιλήσουμε στον διπλανό, στον γείτονα στον συνάδελφο. Να παλέψουμε μαζικά ενάντια στα χαράτσια, ενάντια στην πολιτική της κυβέρνησης, του Μνημονίου και της τρόικας», αναφέρουν στο κείμενο – κάλεσμά τους οι κάτοικοι των Αμπελοκήπων.
Καλούν τους συμπολίτες τους σε λαϊκή συνέλευση, που θα γίνει αύριο το απόγευμα, στις 19.00, στην αυλή του Β΄ ΚΑΠΗ Αμπελοκήπων.

Ανώνυμος είπε...

oloi styos dromoy min ka8este sto spiti...........

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ διαχειριστή κι επισκέπτες της Αντινέας Τάξης Πραγμάτων,επιτρέψτε μου να κάνω ένα σχόλιο φια ένα βίντεο που μόλις είδα στο κοντρα.Αφορά την κατάθεση στεφάνου στον Άγνωστο Στρατιώτη στο Σύνταγμα το Σάββατο που μας πέρασε απο τους έφεδρους-πολίτες πλέον-των ΛΟΚ των Ειδικών Δυνάμεων των Αλεξιπτωτιστών κλπ.Δάκρυσα ρε παιδιά,θυμήθηκα την θητεία μου στον Έβρο το 74-76 και κάθησα κι αναλογίστηκα πόσο έχει αλλάξει αυτή η κατακαημένη Πατρίδα!!!Έχουμε καταντήσει τα γιουσουφάκια των τούρκων και του κάθε απίθανου γυφτοσκοποιανού αλβανού και του κάθε απίθανου,εξαιτίας των ανύπαρκτων κυβερνώντων μας.Τότε που κάναμε περίπολο στο ανάχωμα στο ποτάμι-που σε κάποιο σημείο γινόταν ρηχό σαν ρυάκι-δίπλα δίπλα με τους τούρκους και δεν τούς χαμπαριάζαμε,όλοι μας τότε είχαμε στο κεφάλι σφηνωμένη την ιδέα οτι αν μας έλεγαν ντου να πάρουμε την Πόλη,θα τους τρώγαμε ζωντανούς!!Και έβλεπα αυτά τα παλληκάρια στο συγκεκκριμμένο βίντεο μπροστά στα ματ και σκέφτηκα,οτι αν κάποιος τους έλεγε ντου ρε να γκρεμίσουμε αυτό το μπουρ---δε---λο την βουλή για κρεμάσουμε τους γερμανοτσολιάδες πούναι μέσα ουαι κι αλλοίμονο στα ματ και σ'ολους αυτούς.Πραγματικά με άγγιξε και δάκρυσα....

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΙΝΑΛΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ , ΚΑΙ Η ΠΟΡΔΟΣΑΚΟΥΛΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ, ΜΑΓΚΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ, ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΗ Η ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ CNN κτλ., ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΝΤΟΣ ΕΦΑΔΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ.

johngarfall είπε...

Άπεύθυνομαι σε όλους τους προλαλίσαντες.Ημουν στο Σύνταγμα μέχρις τις 2μμλοιπόν συνέβη μια από τα ίδια σε κάποια στιγμή κάποοι πιτσιρικάδες έρριξαν κάτι μπουκάκια με νέρό στους μπάτσουσ και ξεκίνησε το γνωστό πανηγύρι με τα χημικά και ο κόσμος διαλύθηκε σαν τα πρόβατα ΒΒαρέθηκα να βλέπω το ίδιο σκηνικό.
Σας κάνω έκκληση έστω και απ εδώ Ο Ρ Γ Α Ν Ω Θ Ε Ι Τ Ε
αυτοοργανωθείτε και φτίάχτε πυρήνες 5 10 20 100 ατόμων,οργανωθείτε μέσα στην ίδια σας την γειτονιά
πάρτε αποφάσεις για δράσεις και φέρτε της να τις ακούσουμε και εμέίς αυτή την στιγμή η αντίσταση εξαντλείται σε παχιά λόγια και βλακείες.
Ξεκινήσστε απο ομάδες αλληλεγγύης κάντε κάτι απ εδώ δεν γίνεται τίποτα γι αυτό ελάτε να πλαισιώσετε το Ε.ΠΑ.Μ δεν έχετε δεν έχουμεάλλη διέξοδο.Πωτήστε και δε

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 4.15 συμφωνώ απόλυτα με το σχόλιο σου. Η μαγικη λεξη ειναι ΟΡΓΑΝΩΣΗ και ειναι αυτο ακριβώς που φοβάται το συστημα. Οργανωμένη σταση πληρωμών, οργανωμένη δράση σε καθε συνοικια σε καθε γειτονιά με τοπικούς πυρήνες που θα επικοινωνούν και θα συντονίζονται. Με τις συγκεντρωσεις δεν καταφερνουμε κατι,η καταστολη ειναι δεδομένη.Ο Καζάκης ειναι μεγάλος οραματιστής και μας δείχνει τον δρόμο.Ας κάνουμε την οργή δημιουργική αντίδραση..μπορούμε!

Ανώνυμος είπε...

θανατος στους προδοτες του ελληνικου εθνους,

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΡΕ ΚΑΘΙΚΙΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟ ΕΧΩ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΑΡΝΗΣΙΣ ΣΤΗΝ ΣΦΟΡΙΑ ΘΑ ΠΑΡΕΤΑΙ ΕΝΑ ΑΡΧΙΔΙ ΔΜΑΣ ΠΗΔΑΤΕ ΚΑΙΘΑΛΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΗ.ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΑΤΕ ΟΜΟΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΗΠΩΣ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΥΣΧΗΣΗ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΗΔΑΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ?

Ανώνυμος είπε...

Αδέλφια μου Έλληνες
Ο ΕΧΩΝ ΩΤΑ ΑΚΟΥΕΙΝ ΑΚΟΥΕΤΩ!!!
Δεν πρέπει να φοβόμαστε ΚΑΝΕΝΑΝ και ΤΙΠΟΤΑ.!
Εμείς είμαστε στράτευμα που +ΑΡΧΗΓΟ+ έχει +Αυτόν+ που δημιούργησε
ΔΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!!!
ΤΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ
τον Γλυκύτατο και +ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟ ΘΕΟ ΜΑΣ+ +ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ+
Αδέλφια μου, αυτή τη εφιαλτική περίοδο δίνουμε ΟΛΟΙ μας ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ!
ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΟΗΣΑΤΕ ΑΚΟΜΗ
ΜΕΤΑΝΟΗΣΤΕ ΤΑΧΕΩΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Έρχεται η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ προς τους υιούς της ΑΠΕΙΘΕΙΑΣ σε όλο το Πλανήτη!
Και θα είναι + ΦΟΒΕΡΗ+ !!!
Θα προστατευτούν και θα σωθούν μόνο οι προσκυνούντες ως Θεό τους
τον +ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗ+ και +ΔΙΚΑΙΟΚΡΙΤΗ+ Κύριο ημών +Ιησού Χριστό+
ΜΕΤΑΝΟΗΣΤΕ ΤΑΧΕΩΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΔΕΙΞΤΕ ΣΥΜΠΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΣΑΣ!
ΣΥΓΧΩΡΕΣΤΕ! ΕΛΕΗΣΤΕ! ΜΟΝΙΑΣΤΕ!
ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ!!!
Να ΜΗΝ υπάρχει από εδώ και μπρός σπίτι που να μην έχει+ΕΙΚΟΝΑ+, και +ΚΑΝΤΗΛΙ ΑΝΑΜΜΕΝΟ+ το οποίο να είναι +ΑΚΟΙΜΗΤΟ+ !!!
Αν δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα για όλη τη μέρα οπωσδήποτε ΟΛΗ τη ΝΥΧΤΑ!!!
Να βάζετε ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ.
Μην ανάβετε κεριά παραφίνης! ΜΟΝΟ απο Μελλισοκέρι!!!
Και μάθε αδελφέ μου μια για πάντα,ότι όταν προσφέρεις κάτι στον +ΘΕΟ+
πρέπει να του δίνεις ότι καλύτερο μπορείς! Όχι τη σαβούρα!!!
Όσοι μπορείτε, να ΘΥΜΙΑΖΕΤΕ κάθε βράδυ αλλά και οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.
Να θυμιάζετε ΟΛΟ το σπίτι πόρτες και παράθυρα λέγοντας την ευχή του ΙΗΣΟΥ η την ευχή της Κυρίας Θεοτόκου.
ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΣΑΣ ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΑΝΗΛΙΚΑ ΝΑ ΓΥΡΝΑΝΕ ΕΞΩ
«ΕΝ ΤΩ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΝΥΚΤΟΣ»!!!
ΓΟΝΑΤΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΘΕΟ ΜΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΦΩΤΙΣΕΙ
«««ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ»»» ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΟ!!!
ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΛΥ, ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΧΡΟΝΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ «ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ»ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ «ΚΟΙΜΩΜΕΝΑ» ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΘΑΝΑΣΙΜΩΣ!!!
ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΣΕ ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
«»«ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ»«» ΜΕ ΕΝΑΛΛΑΣΟΜΕΝΟΥΣ «ΕΠΙ-ΣΚΟΠΟΥΣ»...,
ΚΑΙ ΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΓΙΑ ΑΓΝΩΣΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.
ΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΗ, ΠΙΑΣΤΕ ΤΟ «ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΟΠΛΟ» ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΨΑΛΤΗΡΙ.!
ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ…,
ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΙ ΚΑΙΓΟΜΕΝΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ…!
ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΤΜΗΜΑΤΙΚΑ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΩΣ ΤΕΛΟΥΣ,ΛΙΓΟ ΟΜΩΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ. ΜΟΛΙΣ ΝΙΩΣΕΙΣ ΚΟΠΩΣΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ. ΟΤΑΝ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ ΞΑΝΑΡΧΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.
ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΣΕΥΧΗΤΑΡΙ.
Κάντε τα όλα όπως πρέπει γιατί ΟΥΚ ΕΣΤΑΙ ΧΡΟΝΟΣ! ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ!!!
Αδέλφια μου χρειάζεται να κάνουμε όλοι πολύ Υπομονή και να έχουμε θάρρος στα φοβερά δεινά που έρχονται να βρούν την Ανθρωπότητα.
ΕΧΕΤΕ ΠΙΣΤΗ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΜΑΣ.

ΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΕΘ’ ΗΜΩΝ
ΟΥΔΕΙΣ ΚΑΘ’ΗΜΩΝ!!!

+δούλος +Κυρίου Παντοκράτορος+

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΦΡΟΙ!!!! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΜΟΙΡΑ ΜΑΣ!!!