Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Ξυπνήστε..ρεεε . Οι Παπανδρέου αγκαλιά με τον Σόρο, ρημάζουν την Ελλάδα.


Με μια αποκάλυψη-καταγγελία που θα προκαλέσει αίσθηση, ο βουλευτής της ΝΔ συνεχίζει τον πόλεμο στους Αντρίκο και Γιώργο Παπανδρέου.
Η νέα αποκάλυψη του βουλευτή έχει να κάνει με το Δ.Σ της εταιρείας i4cense του Αντρέα Παπανδρέου, αδελφού του πρωθυπουργού.


  • Σύμφωνα με τον Πάνο Καμμένο 3 μέλη του ΔΣ της i4cense και πιο συγκεκριμένα οι José María Figueres Managing Partner, IJ Partners; President of the Republic of Costa Rica (1994-1998)
  • , Jeffrey SachsJ, Director of the Earth Institute, Columbia University
  • , και Simon Reddy Executive Director, C40 Cities
εκπροσωπούν εταιρείες του Τζόρτζ Σόρος
Ο Πάνος Καμμένος λοιπόν φαίνεται ότι έχει ξετυλίξει και αυτό το κουβάρι, με τα στοιχεία που θα προσκομίσει αύριο στον εισαγγελέα και είναι εμφανές ότι θα αφορούν τις σχέσεις του συστήματος Σόρος με το περιβάλλον του πρωθυπουργού!
Με μία πρώτη ματιά αυτά που βρίσκουμε είναι:
Που βρίσκονται στην περιβόητη εταιρεία του Ανδρέα Α. Παπανδρέου στο “Advisory Board”.
και βέβαια ο περιβόητος José-Maria Figueres, Managing Partner, της περιβόητης IJPartners. Πρώην CEO of the World Economic Forum. Της εταιρείας του κολλητού του πρωθυπουργού, κύριου Μαργελλου.
Είπατε κάτι για το “θράσος” του πρωθυπουργού να συναντηθεί με έναν παγκόσμιο τοκογλύφο; Μα έχουν τόσες κοινές παρέες…
Πάνος Καμμένος> Άνθρωποι του George Soros στο Δ.Σ της i4Cense του Αντρέα Παπανδρέου!
Το Olympia.gr γράφει σχετικά και αυτό ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ : Το Κατάρ, ο Σόρος και η “δυναστεία”
Πηγη 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
<>
ΘΕΜΑ:ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΔΕΘ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΣΟΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΑΒΟΛΟΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΑΠ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΤΟΥ 2007 ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΟ ΠΟΥ ΣΤΟΙΧΗΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΕ 69 ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠ ΤΗΝ CIA ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΑΦΑΙΘΗΚΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ 20 ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΝΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗ ΤΟΥ ΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΙΩΑΝΝΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΕΓΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΙΩΑΝΝΗ ΠΟΥ  ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ <> ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΜΙΛΗΣΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΙΟΙ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΔΕΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΝΔΡΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ CIA ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΕΥΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΒΓΑΖΕΙ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 177 ΣΤΟ 14 ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ.ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΙΧΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2009 ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ ΑΠ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΑΤΣΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ. <>.ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΛΟΣΤΟΥΣ ΤΣΕΚΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΟΠΛΑ ΓΙΑΤΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.ΟΣΟΙ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΦΟΡΤΗΓΑ Η ΑΛΛΑ ΒΑΡΕΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΝΑ ΤΑ ΦΕΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΑ ΦΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ΤΩΝ ΑΣΤΝΟΜΙΚΩΝ.ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ CIA ΚΑΙ ΤΗΣ MOSANT ΟΠΟΙΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟ Η ΜΠΑΤΣΟΝΙ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ 100 ΧΡΥΣΕΣ ΛΙΡΕΣ.ΟΣΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΑΠ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΣΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ ΑΡΧΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ OI ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΨΟΦΙΣΟΥΝ.ΤΟ ΣΗΝΘΗΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΡΑΧΜΗ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

σε παρακαλω ρε φιλαρακι ελεος πια με αυτην την καραμελα,ριξε μια ματια σε αυτα που γραφεις και δες...τι γραφεις(!),τοση φασαρια για 100 χρυσες λιρες?
ενταξει το'χουμε χασει με ολα αυτα αλλα βαλε και ενα μετρο,δεν απευθυνεσαι σε 5χρονα.

εγω μαζι σου να ψοφησουν με τον ενα ή τον αλλο τροπο μα μην μας αποτρελανεις και την γλυτωσουν στο τελος...

και κλεινωντας καποτε μου εδωσαν ενα βιβλιο με τιτλο "πως θα γινεις πιο πλουσιος",καλογραμμενο και γνωστος ο συγγραφεας σε καποιους,μα ξερεις κατι δεν εγινα πλουσιος ουτε κανεις απο οσους το διαβασαν εγινε και ουτε προκειται να γινει κανεις απλα διαβαζοντας το.

ελπιζω να το πιασες το υπονοουμενο...