Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

ΕΞΑΝΤΑΣ-ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ


Δείτε το ντοκιμαντέρ!
Ο Γιώργος Αυγερόπουλος,επιστρέφει στην Αργεντινή μετά απο δέκα χρόνια.
Αυγερόπουλος, ένας απο τους πολύ καλούς δημοσιογράφους, με ήθος και ανθρωπιά,τον οποίο είχαν χτυπήσει οι δυνάμεις των ΜΑΤ,στο Σύνταγμα.

""Όταν έρχονται οι του ΔΝΤ και λένε...Εσείς θα πρέπει να...Οχι κύριοι κάνετε λάθος.Κάνατε λάθος στο μέρος και στη στιγμή.Εδω σ'αυτή τη χώρα δεν μπορέιτε να μιλάτε έτσι.Αυτή η χώρα έχει μια κυβέρνηση δημοκρατικά εκλεγμένη.Δεν εκλέξανε εσάς,κανείς δεν σας ψήφισε.Κύριοι τεχνοκράτες ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΕ.
Δείτε τα βίντεο...







6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ.ΤΡΟΜΕΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΒΙΝΤΕΟ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΡΙΑ.ΟΨΟΜΕΘΑ

Ανώνυμος είπε...

Εμεις ρε ειμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ και θα μας τα κλασουν ΡΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ειμαστε ο φονιας των αυτοκρατοριων..........βυζαντινη ,,,,ρωμαικη,,,,,,οθωμανικη,,,,,,,,,,και τωρα εχει σειρα η εβραικη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!χιλιαδες χρονια ξυνοντε!!!!!!!!ηρθε η ωρα για να φανε το κεφαλι τους ακομα φραπε πινουμε 2000 χρονια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Πού κολλάει τώρα ότι τον κτύπησαν τα ΜΑΤ με το όλο σκηνικό????

Ανώνυμος είπε...

sixaritiria gia to ergo pou kanete anbazontas tetia themata ke xipnate ton kosmo
ti alo na kanete bebea masimeni trofi sto stoma tous vazete ke pali bravo

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΗΡΙΟ!! ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΙΔΕΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝΑΓΚΗΣ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΚΑΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ!!! ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ "ΑΦΕΝΤΙΚΑ" ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΘΑ ΦΑΛΙΡΙΣΟΥΝ!!!! ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ!!!!!!!