Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Προπηλάκισαν τον Ψινάκη στο Σύνταγμα οι «Αγανακτισμένοι»



Μπορεί χθες το βράδυ οι «Αγανακτισμένοι» να προπηλάκισαν τους βουλευτές και να μην τους άφηναν να βγουν έξω από τη Βουλή αλλά δεν ήταν ο μόνος τους στόχος.
Την ίδια μοίρα, είχε και ο Ηλίας Ψινάκης καθώς και όλοι όσοι ανήκουν σε
υψηλά κλιμάκια, έχουν πλούτοι και εξουσία!
Ο γνωστός μάνατζερ, συνεχώς ενημερώνει μέσω twitter, ότι είναι....

υπέρ των «Αγανακτισμένων» και πως κατεβαίνει και αυτός στο Σύνταγμα.
Πριν δυο ημέρες, λοιπόν, ο δημοτικός σύμβουλος Αθήνας, αποφάσισε να κατέβει για ακόμη μια φορά στο κέντρο της Αθήνας και να στείλει το δικό του μήνυμα προς τους πολιτικούς και το σύστημα.
Τα πράγματα, όμως, δεν εξελίχθηκαν όπως ακριβώς τα περίμενε ο Ηλίας Ψινάκης.
Έτσι, εκεί που καθόταν και «διαμαρτυρόταν», βρέθηκε μια ομάδα ανθρώπων που του επιτέθηκαν, αρχικά, λεκτικά!
Συγκεκριμένα, του φώναζαν να φύγει από την συγκέντρωση διαμαρτυρίας και ότι δεν έχει καμία δουλειά εκεί γιατί δεν γίνεται να αγανακτεί με κότερα και λιμουζίνες.
Ο Ηλίας Ψινάκης, αρχικά αιφνιδιάστηκε και δεν ήξερε πώς να αντιδράσει.
Όμως, οι «Αγανακτισμένοι» συνέχισαν να φωνάζουν και να του λένε πως είναι προσκείμενος προς το κόμμα του ΛΑ.ΟΣ και πως κατέβηκε στην πορεία για να κάνει εφέ και όχι γιατί πραγματικά…. Αγανακτεί…


πηγη

7 σχόλια:

Giannis είπε...

σκατα.. λες και δε το ξερα..κολοφαρα ειμαστε τελικα!με τις μαλακιες αυτες καποιοι εκει θα τα καταστρεψουν ολα!

αυτο παλι τι μαλακια ηταν?οποιος εχει λεφτα δηλαδη δε δικαιουται να θελει το καλο των συνανθρωπων του?δε δικαιουτε να διαμαρτυρεται?γιατι πιστευετε δλδ οτι επηδει καποιος εχει λεφτα θελει να βλεπει διπλα του ανθρωπους να πεινανε?

καποιοι το χουν κανει τσιφλικι και εχουν αρχισει να γινονται επικινδυνοι...καποιοι την ειδανε πιο πατριωτες απ τους αλλους.. σκατανθρωποι μια ζωη κολοφαρα θα παθουμε οτι μας αξιζει τελικα

ΑΧΙΛΕΥΣ είπε...

ΤΙ ΗΘΕΛΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΑΝΔΡΑΣ... ΕΚΕΙ

GRArktos είπε...

ποιοι απομακρύνουν ότι διαφέρει από αυτούς;
να δείτε που μια μέρα θα την πέσουν και στους 300 Έλληνες!

Ανδρομέδα είπε...

Αν έχεις λεφτά, αν είσαι gay, δεν δικαιούσαι να λέγεσαι Έλληνας τη σήμερον ημέρα; μήπως οι διοργανωτές να αναρτήσουν πίνακα που να περιλαμβάνει τα κριτήρια που πρέπει να πληρούν όσοι δικαιούνται να κατέβουν και να διαμαρτυρηθούν; Στο τέλος προτείνω να κρεμάσουμε στην πλατεία όσους έχουν περιουσίες και να τις δώσουμε κατ'ευθείαν στους διοργανωτές, μια και σε κάθε επανάσταση το χρήμα και η αξουσία απλά αλλάζουν χέρια. Μη βρίζετε λοιπόν όποιον τα'χει, σφάξτε τον και πάρτε τα εσείς.

Kostas είπε...

Τι λέτε ρε χαζοβιόλιδες!!!!
Ο Ψιψινάκης και λεφτά δικαιούται να έχει και άμα λάχει ας είναι και οπισθοκίνητος και αν θέλει στην τελική ας φωνάζει για την κατάσταση της χώρας.
Όμως ο μελώνω τον μπακλαβά, γυαλίζω το πόμολο μαστιγώνω το δελφίνι κλπ κλπ, θα έπρεπε να είναι στην πλατεία από την αρχή και όχι όταν είδε πως το πράγμα προχωράει!!!!
Για δημόσιες σχέσεις πήγε το κοπρόσκυλο και καλά του κάνανε. Τώρα που σιγά σιγά οι επώνυμοι θα ανακαλύψουν την αγανάκτηση, θα δείτε τι έχει να γίνει με τις κάμερες των πρωινάδικων και τις αναφορές των μεσημεριανών.
Και το γιαούρτι θα πάει σύννεφο !!!!!

Ανδρομέδα είπε...

για όσο ακόμα θα έχουμε λεφτά να αγοράζουμε γιαούρτια...

mythoplastis είπε...

Ας παραιτούνταν από την δημοτική του ιδιότητα-μιας και εκπροσωπεί κομματική παράταξη-και ας κατέβαινε σαν απλός πολίτης. Τότε να δείτε πως θα παίρναμε το μέρος του. Εκ' του ασφαλούς όλοι "αγανακτισμένοι" το παίζουν. Αυτός το βράδυ θα φάει στο σπίτι του, εσύ το παιδί σου θα το ταΐσης?