Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Την ώρα που ο Ισραηλινός Αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων δηλώνει πως θα σταματήσει με κάθε τρόπο τη νέα αποστολή για τη Γάζα, 500.000 τούρκοι έχουν συμπληρώσει αίτηση συμμετοχής!



Την ώρα που κάνει το γύρο του κόσμου η δήλωση του Ισραηλινού Αρχηγού Ενόπλων Δυνάμεων, Benny Ganz, πως η χώρα του είναι αποφασισμένη να μπλοκάρει την νέα αποστολή του διεθνή στολίσκου προς τη Γάζα, στη Τουρκία χθες διαδήλωσαν πολλές χιλιάδες κόσμου στη μνήμη των νεκρών της περσινής επιχείρησης των ειδικών δυνάμεων του Ισραήλ. Μέχρι αυτή τη στιγμή, έχουν συμπληρώσει αίτηση συμμετοχής περισσότεροι από 500.000 τούρκοι για να ταξιδέψουν μαζί με....
το διεθνή στολίσκο προς τη Γάζα.

Η κατάσταση θεωρείται ιδιαίτερα ανησυχητική αφού όπως φαίνεται ούτε οι εκκλήσεις του ηγέτη των Ηνωμένων Εθνών έπιασαν τόπο, αλλά ούτε και οι συνεχιζόμενες προσπάθειες των ΗΠΑ. Η αποστολή του διεθνή στολίσκου αναμένεται να ξεκινήσει στα τέλη Ιουνίου, η τουρκική κυβέρνηση μέσω του Υπουργού Εξωτερικών της, Αχμέτ Νταβούτογλου, έχει ήδη προειδοποιήσει το Ισραήλ πως δεν πρόκειται να δεχτεί μια νέα επίθεση σε τούρκους ακτιβιστές, ενώ η απάντηση του Ισραήλ ήρθε χθες μέσω της δήλωσης του Αρχηγού Ενόπλων Δυνάμεων που δήλωσε κατηγορηματικά πως το Ισραήλ προετοιμάζεται κατάλληλα ώστε να εμποδίσει δυναμικά και τη φετινή αποστολή.
πηγή

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τους τουρκους τους τρωει ο κ...ς τους ,οι ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ δεν ειναι Γραικιλοι .Θα τους φαει το σκοταδι οσοι και να ειναι .Και να τα αφησουν αυτα τα ανθρωπιστικα γιατι η ΚΥΠΡΟΣ Ο ΠΟΝΤΟΣ Η ΣΜΥΡΝΗ Η ΑΡΜΕΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ δεν εχουν ξεχασθει. Πρεπει να στηριξουμε το ΙΣΡΑΗΛ. ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ τουρκους.