Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Γιούχαραν και την Τρόικα



Δεν πρόλαβαν να φτάσουν στην Αθήνα οι απεσταλμένοι της Τρόικας και δέχθηκαν φραστική επίθεση απο διαδηλωτές στο κέντρο της πόλης.

Το τεχνικό επιτελείο της Τρόικας που κατέφθασε στη χώρας μας σήμερα είχε προγραμματισμένη συνάντηση στο υπουργείο Οικονομικών. Την ίδια ώρα έξω από τα.....
γραφεία του υπουργείου, περίπου 70 εργαζόμενοι στον ΗΣΑΠ, επί της οδού Νίκης, στο Σύνταγμα, διαδήλωναν στα πλαίσια της σημερινής τετράωρης στάσης εργασίας.

Μόλις οι Τροικανοί έγινανα αντιληπτοί απο τους διαδηλωτές, οι εργαζόμενοι άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα ενάντια της Τροίκα και να γιουχάρουν το επιτελείο εμποδίζοντάς τους μάλιστα να εισέλθουν στο κτίριο.

Χρειάστηκε η παρέμβαση ισχυρής αστυνομικής δύναμης για να μπορέσουν τελικά οι εκπρόσωποι της τρόικας να μπουν στο υπουργείο Οικονομικών.

newspost

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έτσι μάλιστα δεν τους σώζει κανείς θα πάνε στο Γουδί με τον γιωργάκη και όλη την πολιτική συμμορία και θα ακολουθήσουν κι άλλοι που νομίζουν ότι είναι στο απυρόβλητο βλέπε ιερατείο και δικαστικοί

Ανώνυμος είπε...

Σιγά, μην στραμπουλίξουν κάνα βλέφαρο...

Θέλει πολύ πιο δυναμικά πράγματα για να αλλάξει κάτι.

Καληνύχτα Ελλάδα...

Modestus είπε...

Αν δεν πέσουν κεφάλια δεν γίνεται τίποτα. Αυτοί συνεχίζουν την διάλυση της χώρας και μας κοροϊδεύουν κι από πάνω λέγοντας ότι την σώζουν. Οι τραπεζίτες γεμίζουν τις κοιλιές τους και εμείς κοιμόμαστε. Λούσου την δημοκρατία σου τώρα Έλληνα κορόιδο, τον Παπαδόπουλο να έβλεπες στη φυλακή και αυτό σου έφτανε.