Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

O χαραμοφάης του κράτους μας που δεν κάνει τίποτα άλλο παρά να λέει ότι του λένε από την λέσχη builderberg



Ο Προβόπουλος τον 500.000 ευρώ το χρόνο λέει οτί με πολιτική βούληση και ξένες επενδύσεις θα βγούμε από την κρίση

Σε αναπροσαρμογή του επιχειρηματικού τους μοντέλου και σε συνένωση δυνάμεων, καλεί τις ελληνικές τράπεζες ο Γ. Προβόπουλος, ενώ υποστηρίζει ότι είναι «δική μας ευθύνη να διαψεύσουμε τους οίκους αξιολόγησης».

Δεκαπέντε μέρες πριν από την ομιλία του στην τακτική γενική συνέλευση των....
μετόχων της Τράπεζας της Ελλάδος, που είναι προγραμματισμένη για τις 18 Απριλίου, ο Γ. Προβόπουλος ζητάει...
«περισσότερη τόλμη, ταχύτητα και αποφασιστικότητα» για να αντιμετωπιστεί η κρίση. Τάσσεται υπέρ του Μνημονίου, αφού, όπως λέει «δεν υπάρχει δυνατότητα επιστροφής στις αποτυχημένες συνταγές του παρελθόντος», ωστόσο θεωρεί ότι το Μνημόνιο δεν είναι η απόλυτη πανάκεια.
Σύμφωνα με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, αυτό που χρειάζεται η χώρα μας είναι «στροφή από την κατανάλωση στην αποταμίευση και στην επένδυση, από τον κρατισμό στον ανταγωνισμό και στην επιχειρηματική πρωτοβουλία», ενώ δηλώνει ότι οι εγχώριοι πόροι είναι ασφυκτικά περιορισμένοι, αναγκάζοντάς μας να καταφύγουμε στην εισαγόμενη αποταμίευση, να προσελκύσουμε δηλαδή άμεσες ξένες επενδύσεις.
«Τα δεδομένα έχουν άρδην αλλάξει. Όσοι ατενίζουν το μέλλον μυωπικά, συνήθως βλέπουν τα γεγονότα να τους ξεπερνούν», δηλώνει ο Γ. Προβόπουλος.

http://epanastasi-gr.blogspot.com/

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

παιδια καλημερα.διορθωστε το ''εις '' στη λεξη χαραμοφαης.

Ανώνυμος είπε...

Καλά μας κάνουν. Βρήκαν οι άνθρωποι κορόϊδα και περνάνε καλά. Εσείς γιατί παραπονιέστε;; Δεν περνάτε καλά κι εσείς, ξαπλωμένοι αναπαυτικά στον καναπέ σας παρέα με τα Τούρκικα σήριαλ;;; Άντε πια, όλο παράπονα είστε!!!