Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Οι ΗΠΑ καλούν του πολίτες τους να εγκαταλείψουν τη Συρία...Eίναι η επόμενη ;



Η κυβέρνηση των ΗΠΑ κάλεσε σήμερα τους αμερικανούς πολίτες να εγκαταλείψουν τη Συρία, θέατρο ενός χωρίς προηγούμενο κινήματος διαμαρτυρίας εδώ και δύο εβδομάδες.
"Το Υπουργείο Εξωτερικών προειδοποιεί τους αμερικανούς πολίτες για την πιθανότητα πολιτικών ταραχών στη Συρία", αναφέρεται σε ανακοίνωση της αμερικανικής διπλωματίας.

"Καλούμε τους πολίτες των ΗΠΑ να αναβάλουν τα.... μη αναγκαία ταξίδια. Οι αμερικανοί πολίτες που είναι τώρα στη Συρία θα πρέπει να εξετάσουν την έξοδο τους από τη χώρα", αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Οι Αμερικανοί καλούνται να αποφεύγουν, ιδίως τις πόλεις της Λατάκιας και της Ντέραα στα βόρεια, όπου σημειώθηκαν αιματηρά βίαια επεισόδια.

"Οι συριακές προσπάθειες να αποδοθεί η τρέχουσα αναταραχή σε εξωτερικές επιδράσεις μπορούν να αυξήσουν το εχθρικό συναίσθημα προς τους ξένους", προειδοποιεί ακόμη το Στέιτ Ντιπάρτμεντ: "Οι αμερικανοί πολίτες που συνελήφθησαν, μπορεί να αντιμετωπίσουν κατηγορίες για υποκίνηση σε βία ή κατασκοπεία".


Διαβάστε περισσότερα: 
http://trikalagr.blogspot.com/2011/04/e.html#ixzz1IO9AN3Fj

3 σχόλια:

Unknown είπε...

ΟΛΑ ΒΑΔΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΣΣΟΝΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΗ.............. ΣΚΟΥΠΑ !!!!!!!!!!
ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΣΩΝΙΑ !!!!!!!!!!!!!
ΘΕΛΟΥΝ ΛΕΕΙ ΝΑ............ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ , ΚΑΙ ΘΑ......... ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ , ΠΟΥ ΔΙΑΛΑΛΟΥΝ ΟΙ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΙ ΩΣ ΑΡΧΗΓΟΙ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΚΟΛΑΟΥΖΟΙ ΤΟΥΣ .
ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΒΡΩΜΟΚΗΔΕΙΕΣ !!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΜΠΛΕΞ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ..ΝΑΙ ΡΕ ΓΑΜΗΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ?...ΕΝΑ Α@@@ΔΙ ΚΑΙ ΜΙΣΟ. ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΝΑ ΠΑΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ