Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Το Πραιτώριο - Η φυλακή του Χριστού - Ελληνικό προσκύνημα στα Ιεροσόλυμα που φυλάσσεται από Έλληνες Αγιοταφίτες






31 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συγκλονιστικό!!!!!!!!!!!!!
Δοξασμένο το όνομα Του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΙΩΑΝΝΑ είπε...

ΔΟΞΑΣΜΕΝΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ!!!!!
ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΗΜΑΣ!

εισαστε μακρια νυχτωμενοι είπε...

τι σχεση εχει ο ιησους χρηστος και η διδασκαλια του με πετρες,κοκκαλακια αγιων και αγιασμενες εικονες; καμια. γιατι κανεις χριστιανος δεν σπαει το κουτακι των χριστεμπορων που λεει donation for the church; ακομα νομιζετε ελληνοφωνοι πως ετσι ακολουθειτε τον λογο του χριστου;

Miltiadis είπε...

Donation... Donation...

Hellas-Orthodoxy είπε...

Με τη βοηθεια του Θεου,αξιωθηκα πριν μερικα χρονια να προσκυνησω το συγκεκριμενο μερος,οπως και αλλα στους Αγιους Τοπους.Κανεις δεν μας ζητησε λεφτα,ουτε καν θυμαμαι να υπηρχε το συγκεκριμενο κουτακι.Οποιος ηθελε αναβε κερι στην εισοδο κι εδινε ο,τι ηθελε.Αυτα για καποιους βλαμμενους που κοιτανε να βγαλουν απο τη μυγα ξυγκι.

Υ.Γ.Το οτι σε ολα τα προσκυνηματα των Αγιων Τοπων ΚΥΜΑΤΙΖΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ,προκαλωντας το μισος Εβραιων και Μουσουλμανων,ειναι μια...ασημαντη λεπτομερεια για τους παραπανω "ελληναραδες".

Ανώνυμος είπε...

Δε σου δίνει κανείς το δικαίωμα να αποκαλείς συμπατριώτες σου ελληνόφωνους...
Θα μίλαγα πιο άσχημα, αλλά δε γουστάρω να μπω σε αυτή τη διαδικασία.
Αν θες να είσαι παγανιστής, δικό σου θέμα δε θα σε κρίνω εγώ.
Αλλά περισσότερο έλληνας δεν είσαι από εμένα και από κανέναν συνέλληνά σου!
προς 12.19

Ανώνυμος είπε...

Hellas-Orthodoxy ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΒΑΛΤΟΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ΤΟ ΑΔΕΡΦΑΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΟ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ.ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΣΑΙ ΕΤΣΙ ''ΠΕΤΑΓΟΝΤΑΣ'' ΜΠΙΧΤΕΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Εισαστε λαμογια ολοι εσεις που φερετε χριστιανικα ονοματα και βριζετε τον Χριστο και τον Χριστιανισμο!
Αλλοι ειναι οι εχθροι της Ελλαδος τωρα ΚΟΡΟΙΔΑ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Τι εννοείς 1.30;

Ανώνυμος είπε...

ΒΑΣΤΑΤΕ ΓΕΡΑ ΤΑ ΠΑΓΚΑΡΙΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ!!!!!!

ΕΛΛΑΝΙΟΣ13 είπε...

ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΤΕ ΖΩΑ!!!!!!!!!!ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ποτέ δεν θα προσκυνούσα στα Ιεροσόλυμα. Προτιμώ την Ακρόπολη ή τους Δελφούς, αν και οι Έλληνες ποτέ δεν προσκυνάνε!!! Απλώς τιμούν!!!
Συμφωνώ όμως με τον 12¨30. Η Ελληνική σημαία παντού, ειδικά εκεί. Με στεναχώρησε πολύ η είδηση πως έχει πουληθεί Ελληνική γη από τους εκεί ιεράρχες, στους Εβραίους. Γιατί το έκαναν;;;

Ανώνυμος είπε...

oxi μονο ελληνοφωνοι αλλα και ειδωλολάτρες εν αγνοία τους βεβαια. Φιλοι μου το να προσκυνατε πετρες, ντουζιερες, κελια και ζωγραφιες οχι μονο ειναι ειδωλολατρία αλλα και αντιχριστιανικα, ρε εαν κατεβει κατω ο ΙΗΣΟΥΣ Ο μεγαλος θα σας κρεμάσει ανάποδα για το μαμμωναικο έκτρωμα που έχετε κάνει και συντηρείτε...

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΠΡΟΣΚΥΝΩΝ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΕΑ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΥΡΙΩΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΟΜΑΙ.ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ.ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΠΩΣ ΠΡΟΣΦΕΡΩΝ ΜΙΑ ΠΕΝΙΧΡΑ ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗ ΣΤΟΥΣ ΠΤΩΧΟΥΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΕΞΑΠΑΤΩΜΑΙ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑΕΦΗΒΙΚΟΥ "ΙΧΩΡ" ΝΑ ΜΕ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΕΡΓΑΣΜΕΝΕΣ ΝΟΥΘΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ. ΕΙΡΩΝ ΚΕΦΑΛΛΗΝ

Ανώνυμος είπε...

Ρε τουβλα ο θεος σας εκανε κατ΄εικονα και ομοιωση,
για να εισαστε μικροι θεοι,και σεις θελετε να παραμεινετε σκουληκια που σερνονται καταγης.Οι Ελληνες ποτε δεν προσκυνουσαν ,ουτε σε βασιλιαδες ουτε σε θεους.Αυτο ειναι το μεγαλυτερο εγκλημα που εκανε ο χριστιανισμος στην Ελλαδα,μας εκανε γενος οσφυοκαμτων.
Υπατια

Ανώνυμος είπε...

Στὴν Ἰλιάδα 1' 33, καταγράφεται τὸ ρῆμα γουνάζω ποὺ περιληπτικὰ σημαίνει γονατίζω και παρακαλῶ τόν ἀνώτερό μου. Οἱ κόρες τοῦ Διὸς πολλὲς φορὲς τὸν μετέπεισαν τοιουτοτρόπως, θεὲς οὖσες. Τὸ νὰ προσκυνᾶς τὸν Θεὸ δὲν εἶναι ὑποτιμητικὸ οὔτε ἀνθελληνικό. Πέρασαν χιλιάδες χρόνια καὶ ὁ Θεὸς ἀπεκαλύφθη στοὺς ἀνθρώπους, καὶ ὅποιος θέλει γονατίζει καὶ τὸν παρακαλεῖ ὅπως καὶ τότε.

Ανώνυμος είπε...

Ε ρε κατάντια...
Στη κατα-χρεωκοπημένη Ελλάδα,έχουμε τα μούτρα να είμαστε ψωροπερήφανοι αλλαζόνες και να μην ...ανεχόμαστε να προσκυνήσουμε Τον Δημιουργό μας...
Χριστέ μου, δώσε μας φώτιση μπας και συνέλθουμε!
Εδώ ρε ΚΗΦΗΝΕΣ, ο ίδιος ο Χριστός έπλυνε τα πόδια των μαθητών Του.
ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΗ ΨΩΝΙΣΑΤΕ;;;;;;;;;
Θα καταρρεύσουμε εξαιτίας της δειλίας και της κακομοιριάς μας...
Εδώ, ένα σχέδιο φτιάχνουμε και δε δεχόμαστε να μιλάει κανείς άλλος γι αυτό, ο Τριαδικός Θεός δημιουργός του σύμπαντος κόσμου ταπεινώθηκε μέσω του Ιησού, και εμείς περηφανευόμαστε σαν τις κοκόνες, αντί να χαρούμε για το πολιτιστικό μεγαλείο και να το αξιοποιήσουμε προς όφελός μας.
Είμαστε για λύπηση...
Καμία αρετή δεν μας αξίζει αν είμαστε ψώνια...

Ανώνυμος είπε...

Εισαστε πλανεμενοι .Σκεφθηκατε ποτε ,πως γινεται να ξεφυτρωσουν 3 θρησκειες απο το ιδιο ακριβως σημειο ? Σκεφθηκατε ποτε πως ειναι δυνατον ενας τοπος ισραηλ,να βγαλει τις 3 μεγαλυτερες μονοθειστικες θρησκειες ? Συμπτωση ? Δεν νομιζω.
Σκεφθηκατε ποτε ,οτι μπορει να εχετε πεσει θυματα καποιου σκοτεινου σχεδιου?Γιατι οι μονοι που κρατησαν την δικη τους πατρωα θρησκεια ειναι οι εβραιοι? και σε σας (ιοδαιοχριστιανοι,ιουδαιομουσουλμανοι)εδωσαν καποιες παραφυαδες τους.Εντος εκτος και επι τα αυτα.
Ξυπνατε απο το παραμυθι .Αφηστε τον ιουδαισμο και επιστρεψτε στον Ελληνισμο.Ελληνες οχι μονο στο ονομα αλλα και στο εθος και στην θρησκεια.
Υπατια

Ανώνυμος είπε...

Τώρα βλέπεις ότι κάτι δεν πάει καλά Υπατία;
Εχθές συν-σχολίαζα μαζί σου ήρεμα και με σεβασμό, βγήκαν κάποιοι και άρχισαν να βρίζουν -κακώς-, αλλά δυστυχώς διαπιστώνω ότι το μικρόβιο που έχεις σε καθιστά ανυπόφορη και κουραστική συνομιλήτρια...
Λυπάμαι!
Θέλετε να κάνετε κακό στην πατρίδα μας, και μάλιστα με την πιο άγρια και σιχαμένη προπαγάνδα που θα μπορούσε να υπάρξει...
Η ελληνική παράδοση μετέδωσε τα φώτα της σε όλη την οικουμένη, δεν περιχαρακώθηκε, ούτε ανέπτυξε φασιστικά αντανακλαστικά και έτσι αναδείχθηκε η πολιτιστική κυριαρχία της.
Από εκεί και ύστερα είχαμε τη τύχη να διαμορφώσουμε μια εξέχως ανθρώπινη, αγαπητική ελληνορθόδοξη παράδοση που η νέα τάξη πραγμάτων θέλει να αλλοιώσει και σε αυτό συμβάλλει ο νεο-παγανισμός, που σκοτώνει το πνεύμα της αρχαιο-ελληνικής κουλτούρας, προσδίδωντάς του χαρακτηριστικά σατανολατρείας, αμοραλισμού, ψωροπερηφάνειας...
Διαπράττετε έγκλημα εις βάροςτου ελληνισμού, αλλά αργά ή γρήγορα ο κόσμος θα σας καταλάβει..

Ανώνυμος είπε...

Το εγκλημα το εχετε ηδη κανει εσεις

Ανώνυμος είπε...

Αν είναι έγκλημα η χριστιανική πορεία ενός γένους, η αλήθεια, το φως του κόσμου όλου τότε ναι...
Είμαστε "εγκληματίες"!

Ανώνυμος είπε...

5'00,ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΦΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΩΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΛΜΟΥΔ. Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ ΕΞ ΟΥΡΑΝΟΥ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΣΘΗΣΑΝ "ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ, ΓΙ'ΑΥΤΟ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΗΓΕ ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΜΠΟΥΡΕΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΣΚΑΤΩΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΘΕΟΦΑΝΙΕΣ ΤΗΣ Π.ΔΙΑΘΗΚΗΣ.ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΙ ΑΠΛΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.ΕΑΝ ΑΥΤΟΙ ΒΕΛΤΙΩΘΟΥΝ ΑΠΟΚΤΑΣ ΩΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΚΑΛΟ ΟΝΟΜΑ-ΔΟΞΑ.ΕΑΝ ΟΧΙ ΠΑΣ ΑΛΛΟΥ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΔΟΞΑΣΘΗΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΚΑΙΝΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΠΑΞΙΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ.ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΗΤΑΝ ΔΕΚΤΙΚΟΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΕ ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ.Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΔΕΝ ΑΠΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΩΣ ΗΘΗΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΚΕΨΕΩΣ.ΣΥΝ ΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΠΙΣΤΕΥΣΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ ΗΤΑΝ ΑΝΩ ΠΟΤΑΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΦΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΛΟΓΟΣ, ΓΙ'ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΥΝΑΣΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟ ΧΑΡΑΚΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ.Η ΕΝΑΝΘΡΩΠΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΗΡΓΗΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ.ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΒΛΑΚΕΣ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΤΟΥΤΟ ΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΚΟΥΣΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

προς 6.26

Σε αντίθεση με τους ορισμένους νεοέλληνες,
που θέλουν να μιμηθούν τους τότε κουμπούρες και πουλάν ελληνολατρεία εις βάρος της αρχαιο-ελληνικής σκέψης και παιδείας.
Οργανάκια και αυτοί τα έχουν χαμένα και νομίζουν πως με ανοησίες θα αναβιώσουν -τάχα- την αρχαία ελληνική παράδοση.
Ευτυχώς είναι λίγοι

Ανώνυμος είπε...

Για ποια χριστιανικη πορεια μιλατε ?η πορεια σας ειναι πανω απο εκατομμυρια νεκρους. Σπειρατε τον θανατο για να επικρατησετε .Εξοντωση των Ελληνων Εθνικων ,Μεσαιωνας ,σταυροφοριες, και συνεχιζετε μεχρι σημερα την αιματοβαμενη χριστιανικη πορεια σας.

Ανώνυμος είπε...

Εσύ 6.43 συνέχισε να καταπίνεις το παραμύθι, που σας ταΐζει ο μαμωνάς, μέχρι να καταλάβετε τι λέμε θα έχει έρθει η συντέλεια του κόσμου.
Ο Χριστός ΣΤΑΥΡΩΘΗΚΕ αγαπητέ μου...
Οι Άγιοι Απόστολοι δολοφονήθηκαν αγρίως για την Ανάσταση Του Χριστού
Οι απανταχού πιστοί χριστιανοί, δέχθηκαν διώξεις, συκοφαντίες και ραδιουργίες
Εκατομμύρια άνθρωποι αλλαξοπίστησαν με θαυματουργία των αγίων πατέρων, που στη πορεία αποκεφαλίστηκαν.
Έτσι μεταδώθηκε η μόνη αλήθεια!
Αν κάποιοι χρησιμοποίησαν το όνομα Του Χριστού για ιμπεριαλιστικές επιδιώξεις, κακό έκαναν και μόνο την πίστη δεν βοήθησαν, άλλωστε αυτά είναι αρνητικά παραδείγματα και χρήσιμη τροφή για τα ψάρια...

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΑΣ !!!
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ !!!
ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ ΚΑΙ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ.....
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=f5_wt8KueLQ
ΚΟΙΤΑΞΤΕ, ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΕΙΤΕ, ΓΟΝΑΤΙΣΤΕ, ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ ΚΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΕΧΘΡΕΣ !!!!

Ανώνυμος είπε...

Θελουν να μαζεψουν κανα ευρουλακι τα τραγια λογω των ημερων,απ΄ οτι φαινεται. Θεομπαιχτες ποτε θα παψετε να λατρευετε ειδωλα?

Ανώνυμος είπε...

Χαχα κλασική απάντηση άπιστου Εβραίου ο 7:42!

Ανώνυμος είπε...

Αληθεια, με αυτον τον μητροπολιτη Νεκταριο ,που τον ειχαν κατηγορηση για παιδοφιλια στην Καλυμνο ,τι εγινε αραγε ? Παρακαλω οχι εβραικες απαντησεις.

Ανώνυμος είπε...

Μάγκες, είμαι απλός χριστιανός πιστός, όποιος είναι παιδόφιλος είναι καθίκι!
ας μην μπερδεύουμε τη βούρτσα με την οδοντόβουρτσα!
Και τέλος πάντων η περιπτωσιολογία -έχω άγνοια για αυτό που λέει ο 7.59-, είναι η πιο φασιστική νοοτροπία που υπάρχει!
Και εγώ σας λέω πως υπάρχει ένα κανίς που δάγκωσε άνθρωπο, τώρα θα παρουσιάσουμε τα κανίς σαν σκυλιά-δολοφόνους;;;
Για να σοβαρευτούμε...