Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Γίνετε πόρνες για να τα κονομήσετε ένα από τα πολλά μηνύματα που μας το περνάνε σαν φυσιολογικό πλέον...


Τι έγινε ρε παιδιά, τη πλύση εγκέφαλου έχουμε υποστεί; Προχθές το πρωί Κυριακή 3 Απριλιου. κατευθυνόμουν με το αυτοκίνητο προς την γυμναστική ακαδημία στην Ηλιουπόλεως. Ξαφνικά βλέπω μια τεραστία διαφημιστική ταμπέλα, με μια διαφήμιση από την....

..εταιρεία πορνό sirina.
Μου έκανε τρομερή εντύπωση, γιατί πράγματι δεν είχα ξαναδεί να διαφημίζουν σε υπαίθριες διαφημιστικές ταμπέλες, πορνό. Το θέμα είναι ότι η πάρων διαφήμιση ήταν και σε στάσεις λεωφορείων.Έβγαλα αρκετές φωτογραφίες. Τώρα το θέμα είναι ότι η νομιμότητα έχει εξαφανιστεί πλέον από αυτή την χωρά. Με ποιο δικαίωμα η εταιρεία παράγωγης πορνό διαφημίζει την πραμάτεια της σε σημεία όπου στέκονται και μικρά παιδιά ;Αν δεν κάνω λάθος στο blog της εταιρείας, πριν μπει κάνεις έχει την επιλογή, κατανοώ και επιθυμώ να συνεχίσω.
Στις στάσεις δεν είδα κάπου κατανοώ και επιθυμώ να συνεχίσω. Αυτή η εφημερίδα από θεματολογία είναι ένα σκέτο copy paste από blogs.Ειλικρινά το θέμα δεν με αφορά. Ο καθένας μπορεί να χαλάσει τα λεφτά του όπου θέλει. Το θέμα είναι με ποιο δικαίωμα διαφημίζουν πορνό όπου αυτοί γουστάρουν. Φωτογραφίες υπάρχουν αρκετές για να διαπιστώσει κάνεις του λόγου το αληθές. Ερώτηση ..έχει απομείνει καθόλου νομιμότητα σε αυτή την χωρά; Κύριε sirina,επειδή γνωρίζω ότι διαβάζετε blogs,σας λέω ότι δεν μπορείτε να κάνετε ότι σας γουστάρει. Capish?

http://hellasxg.blogspot.com/2011/04/blog-post_8928.html

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ειναι φανερο επειδη εχουμε ξυπνησει αρχιζουν και μας πολεμουν για να απροσανατολισουν!!!

την ιδια ακριβως την ειδα κ εγω στο αλσος φιλαδελφιας!!

ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣ!!!ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΤΕ ΕΜΑΣ ΤΟΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!!!ΑΛΗΤΕΣΣΣΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Έχουμε 300 πόρνες ρε παιδιά, γιατί δεν τα οικονομάμε;; Αντιθέτως κατάφεραν και έκαναν 11 εκατ. κόσμου πόρνες και τα οικονομάνε αυτοί. Βρωμεροί νταβατζήδες!!! Κάνανε την Ελλάδα μπορδέλο.

Ανώνυμος είπε...

Ολοι οι Ελληνες ειστε ρατσιστες και αντισημιτες! Γιατι "το αρχαιοτερο επαγγελμα" να το κανουν μονο αλλοδαπες και να στελνουν τα χρηματα στο εξωτερικο? Ευτυχως ακομη υπαρχει στο Νεοελληνικο κρατος και η ιδιωτικη πρωτοβουλια!

ΔΑΡΝΑΚΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ο καθενας γραφει την παπαρια του αλλα κανεις δεν κανει μία καταγγελια στο δημο που ειναι η διαφημιση. σηκωθειτε απο τους καναπεδες οπως λενε καποιοι.

Ανώνυμος είπε...

Εχω 2 παιδια. 9ετων και 6 μηνων. Απο που να τα προστατευσω και ποσο να τους χωρεσω Ελλαδα μεσα τους οταν παντου, ακομα και στα σχολικα βιβλια του, βριθουν ανθελληνισμου ;;;
Κυριε Ιησου Χριστε ΒΟΗΘΑ!

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΒΡΩΝΟΚΑΝΑΛΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗ ΜΕΡΑ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ;Η ΤΣΟΝΤΑ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ;ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΑΦΗΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΝΑΤΑ ΔΙΑΠΕΔΑΓΩΓΕΙ ΤΟ μεγα κλπ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΘΛΙΑ ΣΙΡΙΑΛ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΣΟΝΤΕΣ.ΤΗΝ ΠΟΛΥΚΑΤΗΚΟΙΑ ΠΧ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΤΕ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ ;..ΑΙΑΣ

Ανώνυμος είπε...

2¨01 Μην αφήνεις τα παιδιά σου να μολύνονται από τα βρομοκάναλα. Αντιθέτως βάλε βίντεο με Αρχαία Ελλάδα, φρόντισε να μάθουν Αρχαία Ελληνικά, την σωστή ιστορία, και Ελληνική γραμματεία. (Αριστοτέλη, Σωκράτη, Πλάτων, Ηράκλειτο και τόσους άλλους σοφούς) Μόνο έτσι θα τα σώσεις από τον οχετό που υπάρχει γύρω μας!!! Με άλλα λόγια κάνε τα Έλληνες κι όχι γενίτσαρους!!!

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ; ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΕΣΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ;ΠΗΔΑΤΕ ΤΗΣ ΝΑ ΤΟ ΦΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙΤΕ.