Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Έτοιμο το αντάρτικο στο κοινοβούλιο. 70 βουλευτές έτοιμοι να απαιτήσουν την εξάρθρωση των επίορκων της Siemens…



…εάν οι κομματικές τους ηγεσίες επιχειρήσουν να το θάψουν.
Μιλάμε για βουλευτές από όλα τα κόμματα και το ΠΑΣΟΚ, όχι όμως και από τα δεκανίκια του μνημονίου. Καταλαβαίνετε λοιπόν μία πιθανή αιτία της προθυμίας τους για το μνημόνιο.
Ο αριθμός βέβαια αναμένεται να ξεπεράσει κατά πολύ τους 70, διότι όποιος δεν υπογράψει θα μείνει στην συνείδηση του κόσμου ως εμπλεκόμενος.
Η πρωτοβουλία αυτή παίρνει και άλλες, μεγαλύτερες διαστάσεις αφού έπεται και....
η απόπειρα της κυβέρνησης για ψήφιση του επικαιροποιημένου μνημονίου με τα 2/3, ώστε να νομιμοποιήσει αναδρομικά και το παράνομο έκτρωμα της δανειακής σύμβασης που έριξε την χώρα σε μία εφιαλτική πραγματικότητα. Εκεί λοιπόν, ότανυπάρχει αυτή η μαγιά, οι “πρόθυμοι” της συμπλήρωσης των 2/3 θα πρέπει να το σκεφθούν διπλά.
Αυτή η κίνηση είναι η τελευταία ευκαιρία του πολιτικού συστήματος να ξεριζώσει τους επίορκους πριν ξεριζωθεί.
(κλικ στην εικόνα για να δείτε πως παρουσίασε την είδηση και ο “Κομαντάντε” Μάρκος στο ΠΑΡΟΝ)

7 σχόλια:

SXOLASTIKOS είπε...

Το θέμα είναι, μέχρι πότε θα τους δώσουν πίστωση χρονου,των ηγεσιών τους;

Modestus είπε...

Αρχίδια λαδορίγανη, τα ίδια μουνόπανα ψηφίζαν για να μην περάσει σε δίκη τα πορίσματα των Εξεταστικών και τώρα θα ξεσηκωθούν; Τα ίδια καθίκια του κερατά ψήφισαν το μνημόνιο (ΠΑΣΟΚ) και οι δε της ΝΔ μπορεί να είναι εναντίον αλλά όταν βγουν στην εξουσία θα στηρίξουν τις υπογραφές που έβαλε η χώρα δηλαδή μια από τα ίδια.
Μαύρο σε όλους και όπου βλέπετε βουλευτές, πολιτευτές κλπ κλπ μπινελίκι όσο δεν παίρνει να το πάρουν γραμμή.

Ανώνυμος είπε...

Καλώς ο Καμμένος σχολιάζει για τον Βουρλούμη και τον γιωργάκη την συζήτηση με τον Σόρο αλλά θα πρέπει να αρχίσουν να λένε και για τον Σαμαρά την Μπακογιάννη τον Κουβέλη τον Καρατζαφέρη επίσης για τον ρόλο του ΚΚΕ τα τελευταία 70 χρόνια στην Ελλάδα όπως και για το Εβραϊκό ιερατείο ...
το ΚΕΡΑΤΟ τους όλοι πουλημένα ΤΟΜΑΡΙΑ ασελγούν πάνω στην δική μας πατρίδα το ΚΕΡΑΤΟ τους !!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΙΜΕΙΝΕΙ ΑΝΤΑΡΤΙΚΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΜΗ ΤΟ ΣΟΥΒΛΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΑΡΝΙ

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥλΗ, ΠΕΡΝΑ ΑΠ ΤΗ στοα

Ανώνυμος είπε...

Για να μπει στην βουλή περνά απ'την στοά θες να πεις...
Στα αρχίδια μου κι οι στοές και οι λούγκρες οι μεγαλοδημοσιογράφοι που καλύπτουν και προμοτάρουν τα εγκλήματα των δοσίλογων χρόνια τώρα.Μόλις δείξουμε ότι δεν μασάμε,απειλήσουμε και προπηλακίσουμε κανέναν,θα ψάχνουν τρύπα να κρυφτούν όλοι τους.Γιατί τι ζητάμε στην τελική;Μια πραγματική δημοκρατία.Μια δημοκρατία με άμεσο και ενεργό ρόλο του λαού.Εμείς να παίρνουμε τις αποφάσεις για όλα.Αυτά τα μοντέλα διακυβέρνησης σίγουρα υπάρχουν και υπήρχαν.

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΕΝΩ ΕΧΟΥΝ ΕΚΠΕΣΕΙ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΚ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ ΠΑΛΙΟΣΚΥΛΑ. Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΑΤΙΣ ΕΧΕΙ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΨΗΛΩΝΕΙ. ΕΝΑ ΣΥΝΘΗΜΑ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΓΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ, "ΣΦΑΧΤΕ ΤΟ ΧΟΝΤΡΟ ΝΑ ΦΑΜΕ ΧΟΙΡΙΝΟ".