Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Απέλαση όλων των λαθρομεταναστών ζητούν οι Έλληνες


Σκληραίνει τη στάση της η ελληνική κοινωνία απέναντι στους λαθρομετανάστες, αφού σύμφωνα με δημοσκόπηση της Alco για το Πρώτο Θέμα, περίπου 9 στους 10 ζητούν την απέλαση τους. Πιο συγκεκριμένα , στο ερώτημα για το μέλλον των λαθρομεταναστών στη χώρα μας, το 87% απαντά ότι θα πρέπει να απελαθούν και το 7% ζητά τη.... νομιμοποίηση τους. Όσον αφορά το ζήτημα της απονομής ελληνικής ιθαγένεια και δικαιώματος ψήφου σε μετανάστες μόνο με τυπικές προϋποθέσεις το 69% των πολιτών, διαφωνεί και το 21% συμφωνεί.
Μάλιστα, η άρνηση στην απονομή ιθαγένειας δεν είναι υψηλοί μόνο μεταξύ των ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας (86%), αλλά και μεταξύ των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ (64%). Όσον αφορά το άσυλο, σύμφωνα με την έρευνα της ALCO, το 48% των πολιτών, ζητά την κατάργησή του, ενώ το 40% εκτιμά ότι πρέπει να μείνει ως έχει.
«Πρέπει να σταματήσουν οι απεργίες των Μέσων» 
Στην ίδια έρευνα καταγράφεται και η γνώμη των πολιτών για τις απεργίες στα μέσα μεταφοράς. Το 51% των πολιτών θεωρούν ότι οι απεργίες είναι αδικαιόλογητες, σε αντίθεση με το 46% που τις θεωρεί δικαιολογημένες ενώ και οι δύο τάσεις καλούν τους εργαζόμενους στα μέσα να σταματήσουν τις απεργίες. 

Αισθάνονται ανασφαλείς 
Σε άλλη δημοσκόπηση της Public Issue για την Καθημερινή της Κυριακής, το 83% των ερωτηθέντων δηλώνει ανασφαλής σε ό,τι αφορά το μέλλον τους, ενώ το 57% θεωρεί ότι η οικονομική του κατάσταση θα επιδεινωθεί. 


14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΛΙΓΟ.ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ 9 ΣΤΟΥ 10 ΝΑ ΘΕΛΛΟΥΝ ΑΠΕΛΑΣΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΡΜΟΝΙΚΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΤΟΥΡΚΑΚΙΑ;ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ.ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΝΑ ΦΥΛΑΝΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ/.

Ανώνυμος είπε...

όχι...
δε θα ακουμπήσω κανέναν από αυτούς...
τους "ανθρωπιστές" όμως, που γίνανε συνήγοροι στη κατηφόρα της ζωής μου, που έκλεισαν επιδεικτικά τα μάτια όταν αναγκάστηκα να ζήσω δίπλα σε 50 μετανάστες κάτω από άθλιες συνθήκες υγιεινής, όταν έχασα τον ύπνο και το χαμόγελό μου,
ΘΑ ΤΟΥΣ Γ@ΜΗΣΩ ΟΡΘΙΟΥΣ!

Υποκριτές καλλιτέχνες ευαίσθητοι του κόλου, θα σας σιχαίνομαι μια ζωή γιατί είσαστε φασισταριά του κερατά...

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΚΟΛΑΣΗ. ΚΑΙ ΒΓΗΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΑΣΟΥΝ Τ' ΑΡΧΙΔΙΑ.
ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΚΑΡΑ'Ι'ΣΚΑΚΗΣ.....

Ανώνυμος είπε...

Sosta na tous afysoun na fygoune gia Europi sta krati pou fonazoun me tin amnesty international na doune an ta wgaloun aftoi pera etsi opos lene apo Makria xoris na tous exoun stis xores tous.
Exoume pei allo oi Metanastas ke allo to 90% pou exoume eine Lathrometanastes ke koroidewoun me to na xanoun epitides ta Diawatiria ke me to na diapsewdoun tin xora apo pou irthan gia na min tous stiloun amesos piso ,afta tous emathan oi Geitones mas ke to pezoun poly kala ton Rolo tous. Ai siktir me tous Minaredes tous pou zitane gia na exoun dikeomata ta kanoun ola afta alla an pas sta dikatous ta krati se apokefalizoun gia to paramikro, ti lete re ekso apo edo.

Ανώνυμος είπε...

http://dikaiopolis.gr/2011/02/14/odigos_ellinopoihshs/

Ανώνυμος είπε...

Σε λίγο η Μέδουσα θα είναι εδώ.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ συνομιλητή της ανάρτησης 16 Φεβρουαρίου 2011 5:33 μ.μ., θα σε παρακαλούσα να διαβάσεις την παρακάτω ανάρτηση. http://hellenicrevenge.blogspot.com/2011/02/greeklish.html

ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ είπε...

Τι δημοσκοπήσεις είναι αυτές;
Και πριν ψηφιστεί το Λαθρονομοσχέδιο αλλά και μετά, οι δημοσκοπήσεις έδειχναν ότι το 80% των ερωτηθέντων ήταν κατά νομοσχεδίου και μετά ψήφισαν πανηγυρικά Πασοκ, ως άλλη μία επιβράβευση των πεπραγμένων του…
Δεν ξέρει τι του γίνεται του έλληνα, μέχρι και στις δημοσκοπήσεις πλάκα κάνει!

Ανώνυμος είπε...

Ιφιγένεια ΠΡΕΠΕΙ να το καταλάβεις...

Στις εκλογές για την αυτοδιοίκηση βρισκόμουν στο εξής δίλλημα:

1. μαστροπός απατεώνας, κλεπταποδόχος κάργα μασόνος που το έπαιζε αντιμνημονιακός
Vs
2.Κάποιου που είχε τη ρετσινιά λόγω κομματικής στήριξης και μόνο..

Στις εθνικές εκλογές δεν θα ψήφιζα τη σαπίλα των ΜΚΟ του Jeffrey ούτε για αστείο!

Μη συγχέεις ανόμοια πράγματα και ανόμοιες καταστάσεις...

Ανώνυμος είπε...

ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ!!!

ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ είπε...

Όχι! Δεν συγχέω τίποτα!
Με τους έλληνες τα έχω!
Κι εμείς δεν έχουμε που να στραφούμε!
Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα και στη μέση αναμμένα κάρβουνα….

Χθές εντελώς τυχαία άκουσα και τον μέγα ελλαδέμπορο, τον Γεωργιάδη, να δηλώνει σε εκπομπή πώλησης της Ελλάδος (βιβλίων) ότι το Μνημόνιο και η «αξιοποίηση της Δημόσιας Περιουσίας, θα επιφέρει μακροπρόθεσμη ανάπτυξη στην χώρα η οποία θα είναι ορατή τα επόμενα χρόνια….

Ανώνυμος είπε...

Είδες;;;
Στα λόγια μου έρχεσαι βρε Ιφιγένεια..
Αφού η μασονία δε γνωρίζει από κομματικές διαφοροποιήσεις, τι ψάχνουμε μετά να βρούμε;
Εγώ εξετάζω πρόσωπα και όχι κόμματα ,τα οποία είναι υποθηκευμένα στη σαπίλα που δε φαίνεται.

ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ είπε...

Μα και η αρχική μου διατυπωμένη σκέψη δεν είχε ύφος διαφωνίας, απλά ήθελα να παρατηρήσω ότι οι έλληνες, άλλα εκφράζουν στις δημοσκοπήσεις και άλλα πράττουν, εξαιρώντας βέβαια την ‘’εγκυρότητα’’ των εν λόγω δημοσκοπήσεων…
Λες: Εγώ εξετάζω πρόσωπα και όχι κόμματα ,τα οποία είναι υποθηκευμένα στη σαπίλα που δε φαίνεται.
Πώς να παραβλέψουμε όμως τα πρόσωπα που ενδεχομένως φέρονται ως φερέγγυα όταν ανήκουν σε ένα κόμμα;
Και ο Βορίδης για παράδειγμα, όταν τον ακούς σε πείθει κατά κάποιον τρόπο αλλά ανήκει στον κόμμα του μεγαλύτερου υποστηρικτή του ΓΑΠ.
Προσωπικά, είμαι επιφυλακτική έως και καχύποπτη με τους πάντες, όπως και με το μανιτάρι που ξεφύτρωσε ξαφνικά επ΄ονόματι, KONTRA CHANNEL!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

SOTIRIS είπε...

Profitis o Papaflesas!!!!otan,prospathouse to 1821, na xesikosi tous Bolemenous,tote ellines.Kai eipe tote tin frasi,RAGIADES ESIS,RAGIADES TA PEDIASAS,RAGIADES KAI TA PAIDIA TON PAIDION SAS.