Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Προπηλακίστηκε απο φοιτητές ο ΓΑΠ! Δείτε πως μεταδίδεται η είδηση


Φοιτητές γιουχάισαν τον Πρωθυπουργό στο Βερολίνο

Αυτή την στιγμη ο Ελληνας Πρωθυπουργός μιλάει στο αρχαιότερο Πανεπιστήμιο του Βερολίνου.

Ενώ είχε αρχίσει να μιλάει ο Ελληνας πρωθυπουργός πολλοί φοιτητές σήκωσαν πανό και άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα εναντίον του Παπανδρέου και φώναζαν ότι με την πολιτική του πεινάνε οι Ελληνες πολίτες
Διακόπηκε η ομιλία για ένα τέταρτο και αφού έβγαλαν έξω τους φοιτητές  άρχισε να μιλάει ο Παπανδρέου...
Ομάδα ελλήνων φοιτητών αλλά και ορισμένοι γερμανοί εισέβαλαν στην αίθουσα των διαλέξεων γερμανικού πανεπιστημίου, όπου εκείνη τη στιγμή βρισκόταν στο βήμα ο έλληνας πρωθυπουργός και πραγματοποιούσε ομιλία.
Από την εισβολή των φοιτητών διεκόπη η ομιλία του πρωθυπουργού και μάλιστα ακούστηκαν χυδαίες εκφράσεις από τους φοιτητές, γεγονός που εξόργισε τον πρωθυπουργού. Οι φοιτητές μάλιστα ξεπέρασαν τα όρια, καθώς ζητούσαν με τρομερά άσχημο τρόπο να εγκαταλείψει την Ελλάδα σύσσωμη η κυβέρνηση.
Η εικόνα αυτή προκαλεί αίσθηση καθώς αποτελεί ενέργεια που αμαυρώνει την εικόνα της χώρας μας στο εξωτερικό. Με την παρέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων, η μικρή ομάδα φοιτητών βρέθηκε εκτός του πανεπιστημίου και δεν τους επέτρεψαν να σηκώσουν πανό .
Ο πρωθυπουργός λίγο αργότερα έφυγε από την αίθουσα για να επιστρέψει λίγο αργότερα στο βήμα.
Αλλά και έξω από το πανεπιστήμιο εκτός από τους έλληνες φοιτητές υπήρχαν και γερμανοί φοιτητές που ανήκουν στην εξωκοινοβουλευτική αριστερά και οι οποίοι με συνθήματα προσπαθούσαν να εισέλθουν στο κτίριο.
Μάλιστα, οι φοιτητές χτυπούσαν με τα χέρια τους τις πύλες του πανεπιστημίου, βρίζοντας τους αστυνομικούς που τους εμπόδιζαν να ξαναμπούν μέσα στους χώρους του πανεπιστημίου.
olympia

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αντε σιγα σιγα να παρει οτι του αξιζει και να μη προλαβει να τελειωσει την αποστολη του ο ανθελληνας πρωθυπουργος!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΝΑ ΓΙΟΥΧΑΡΟΥΝ ΤΟ ΓΑΠ
ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΔΝΤ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΜΠΡΑΒΟ ........................... ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΡΥΦΤΕΙ

Ανώνυμος είπε...

ειμαστε ανασες πριν απο την αιγιπτο-λυβοποιηση,που σημαινει,πολυ αιμα και πολυ πονο....αιντε αδερφε καλη μας τυχη και ελπιζω να μας δωσει δυναμη ο θεος για αυτα που ερχωνται!

Unknown είπε...

μαστε ανασες πριν απο την αιγιπτο-λυβοποιηση,που σημαινει,πολυ αιμα και πολυ πονο....αιντε αδερφε καλη μας τυχη και ελπιζω να μας δωσει δυναμη ο θεος για αυτα που ερχωνται!

Υ.Γ ελπιζω οι προφητειες για την σκανδαλωδη ευνοια της παναγιας μας να ειναι αληθεια γιατι θα τις χρειαστουμε!

Ανώνυμος είπε...

na amavrwsei gt na mhn amavrwsei, afou autoi eimaste ta prosximata mas maranan

GRArktos είπε...

αριστεροί; να είναι καλά κάναν και κάτι σωστό!!!
τώρα το ποιος αμαυρώνει τη χώρα όπως λέει και ο αρθρογράφος είναι ένα ερώτημα. αυτοί που αντιδρούν ή αυτοί που δεν αντιδρούν;

Ανώνυμος είπε...

Etsi theli oi Foitites tis germanias eixan tin Kardia ke tou ta eipane eno oi Ellines kathonte st6'awga tous ke perimenoun na tous Riksi o Theos MANA. Kala tou eipane na fygei apo tin Ellada ti kathete akoma alla fenete theli na teliosi ta Business tou ke na fygei oikonomimenos.
Afou etsi to theloun oi Ellines tha fane kala,ase pou tha tous tin pesoun ke oi Mousoulmanoi ke tha gini o xamos opos akougete edo stin Austria!!

Ανώνυμος είπε...

ΩΧ! ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΙΣΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!!!

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί οι φοιτητές είναι πραγματικοί επαναστάτες.
ούτε τα "πάιρνουν" από ΜΚΟ, ούτε πουλάνε ανθρωπισμό.
Αναγκάστηκαν να μεταναστεύσουν εξαιτίας των απανταχού νεοφιλελεύθερων κηφήνων και των ακρο/αριστερο-δεξιών δημαγωγών, που συμμετέχουν στο πολιτικό παιχνίδι.
Τα υπόλοιπα τα θεωρώ εκ του πονηρού και προϊόντα ελεγχόμενης αντίδρασης, θεσμικά κατοχυρωμένης και φασιστικής (βλέπε κόμματα, δημόσια πρόσωπα κοκ..)
Μπράβο στα παιδιά!

Ανώνυμος είπε...

ναι είδαμε πως εξοργίστηκε ο Γιωργάκης.. Έπινε ατάραχος το νεράκι του βλέποντας τους μπάτσους να σέρνουν τα παιδιά έξω... Και αφού τους είχαν πετάξει έξω θυμήθηκε να "κάνει έκκληση" για εκπροσώπους.. Α ρε ξεφτίλα.. Μόνο κάτι παππούδια έχουν ξεμείνει να σε χειροκροτάνε κι αυτό γιατί έχουν πάθει αγκίλωση απ την εποχή που χειροκροτούσαν τον πατέρα σου.... ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!! Και ελπίζω σύντομα να σηκωθούμε όλοι απ τα σπιτάκια μας κ τη ζέστη μας και τότε θα δουν τι θα πει επανάσταση..