Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΟΥ «ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΜΟΥ»!! ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ!!!



Βγήκε από εχθές στην «δημόσια διαβούλευση», νομοσχέδιο της κυβέρνησης για την (ΠΑΤΗΣΤΕ «Καταπολέμηση ορισμένων μορφών και εκδηλώσεων ρατσισμού και ξενοφοβίας μέσω του Ποινικού Δικαίου».) Πρόκειται ουσιαστικά για έναν φασιστικό νόμο καθιέρωσης ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΓΝΩΜΗΣ, αφού με τον όρο «εχθροπάθεια» ή «ρατσισμός» περιγράφουν ένα ευρύ και ασαφές φάσμα απόψεων, οι οποίες πλέον θα… ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΠΟΙΝΙΚΑ (!!!).   
Σχόλιο :...Τώρα θα του έλεγα του υπουργού που να το βάλει αλλά έχε 
χάρη)   Εχουμε λύσει όλα τα προβλήματα της Δικαιοσύνης όπως Δικαστική Αστυνομία και μόνο αυτό  μας μάρανε Αλλά...


πρέπει στον Γιωργάκη να το παίξουμε καλά παιδάκια έτσι Charis ! Σούζα!

Το νομοσχέδιο ουσιαστικά περιγράφει την αναγκαστική και βίαιη προσαρμογή των Ελλήνων πολιτών στην νέα «πολυπολιτισμική κοινωνία»:

«ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά τους ή τον γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τους, προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους.»

Μιλάμε για ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ, χωρίς κάποια καταγγελία ή μήνυση, στις οποίες θα μπορούν να προβαίνουν οι αρχές, αν κρίνουν πως κάποια πράξη (π.χ. διαμαρτυρίας) ή κάποια γνώμη (π.χ. σε ένα τηλεοπτικό πάνελ ή σε μία εφημερίδα), χαρακτηρίζεται από «εχθροπάθεια» ή «ρατσισμό»:

«α. - Εξασφαλίζεται ότι η διερεύνηση και ποινική δίωξη των εγκλημάτων ρατσισμού και ξενοφοβίας γίνεται αυτεπάγγελτα και δεν εξαρτάται από αναφορές ή καταγγελίες των θυμάτων, τα οποία είναι συχνά ιδιαιτέρως ευάλωτα και διστάζουν να κινήσουν δικαστικές διαδικασίες.»

Οποιαδήποτε γνώμη που μπορεί να εκθλιφθεί από τον «χωροφύλακα» οτι καλλιεργεί ή εξωτερικεύει… αισθήματα «εχθροπάθειας», θα διώκεται:

«Στον παρόντα νόμο, ο όρος «εχθροπάθεια» θα πρέπει να νοηθεί ως αναφερόμενος τόσο στην καλλιέργεια όσο και στην εξωτερίκευση αισθημάτων μίσους και αντιπαλότητας.»

Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ!


Διαβάστε περισσότερα: 
http://trikalagr.blogspot.com/2011/02/blog-post_1517.html#ixzz1EqtCr12W

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ, ΤΟ ΕΛΕΓΕ Η ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΝΕΛΗ ΟΤΙ ΘΑ'ΡΘΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥ ΕΙΡΘΕ!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΔΩ ΚΑΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΚΑΝΑΝΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ, ΕΚΔΟΤΩΝ, ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ,ΤΩΡΑ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΕΙΡΗΝΙΚΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΑ 400 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ

Ανώνυμος είπε...

AYTOI TOY ΠΑΣΟΚ ΤΗΝ ΚΑΝΑΝΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΨΗΦΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΓΙ ΑΥΤΟ Ας ΤΟΥΣ ΛΟΥΣΤΟΥΜΕ ΤΩΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

Το παραπάνω "νομοθέτημα" παιδιά ειναι της νεας ταξης πραγματων που υπηρετουν πιστά οι κυβερνώντες μας ακολουθώντας αυστηρά τις εντολές που έχουν λάβει. Ειναι ενας απο τους πολλούς φασιστικούς νομους που θα περάσουν νεράκι (όπως πέρασαν και ολοι οι προηγούμενοι) για τον έλεγχο και την αστυνόμευση των μαζών στα πλάισια της παγκόσμιας δικτακτορίας που θα επιβληθεί, και η οποία είναι προ των πυλών. Αποσκοπεί στη φίμωση της κοινής γνώμης,της κατάργηση της ελευθερίας του λόγου, της έκφρασης και της γνώμης ακόμα και σε ατομικό επίπεδο μεσω της αστυνομοκρατίας!! Ο ορισμός της "Δημοκρατίας" ετσι...? Και αυτό ειναι μόνο η αρχή...Να δεις τι σου χω για μετά οπως λέει και γνωστό προφητικό άσμα...!

Ανώνυμος είπε...

Edos stin Germania afto exoun kanei edo ka kamia 20etia den mboris na fonaksis i na kanis apergia an den tin egkrinoun aftoi! An tin kanis monos sou tin epomeni mera ise anergos ke mbatiris !!
Me ta MME lene oti tous epitrepoune aftoi ke meta sou kei Dimokratia exoume xa xa xa
Tous exoun kanei olous etsi oste na min pernoun eidisi to ti ginete trogyrotous(Efoson den to kseroun ti na poun;) me liga logia Spit-Douleia, Douleia-Spiti ke kamia adioula se kana Nisi stin Karaiwiki ke ante pali apo tin Arxi os ta 67 an ta ftasi kapios apo aftous fysika se allios doulewis gia tin eforia/Asfalistika ke syntaksi pou telika den tha tin paris !!

Ανώνυμος είπε...

Etsi eine ekso giafto theloun na allaksoun tous nomous ! Min tous afinete na sas kanoun kati teteio giati tha eisastesan fylakismenoi xoris ekfrasi Proseksteto afto poly!Prepi na diskoume oti me ellines den ginonte teteies Plakes! Rikste kywernisis kante ta adynata Dynata etora pou kseroume gia ton Orykto Plouto?? Afto den theloun oi alloi giati i ellada tha gini pali meta apo tin Arxeotita to No1 stin Europi.... pios tha ithelem kati teteio apo USA,Europe,Turkia?? kaneis etsi den eine

Ανώνυμος είπε...

ΘΕΛΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ, ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΓΗ ΠΑΤΑΝΕ. ΦΡΟΝΤΗΣΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΒΑΣΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ, ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ! ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ, ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ (ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΩΤΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ) ΠΑΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ. ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΜΟΥ (ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΗ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΛΑΟΙ, ΑΛΛΑ, ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ. ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΣΑΣ. ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΟΥΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΟΥΤΕ ΗΛΗΘΙΟΙ, ΟΥΤΕ ΒΛΑΚΕΣ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ. ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΚΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΕΧΝΗ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΕΣΤΕΡΑ (ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΚΑΣΤΑΝΙΔΗ) ΤΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ. ΞΕΓΕΛΑΣΑΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΛΑΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ. ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΞΑΘΛΙΩΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΛΑΟ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗ ΓΛΙΤΩΣΕΤΕ. ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ. ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΜΑΓΑΡΙΣΕΙ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ. ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ, ΕΧΟΥΝ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ. ΜΑΣ ΑΦΗΣΑΝ ΚΙΟΝΕΣ. ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΙΟΝΕΣ. ΛΙΓΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΜΕ.
Υ.Γ. ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΤΟΥ ΣΑΜΑΙΝΑ, ΕΝΔΟΛΟΔΟΧΕ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ., ΜΑΖΕΨΕ ΤΟΥΣ ΑΦΓΑΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ. ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ, ΘΑ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΣΑΣ. ΘΑ ΕΛΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΑΝ ΤΙΣ ΧΤΕΣΙΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟΥΣ ΠΟΙΜΕΝΕΣ (ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ), ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΩΡΑΙΟΥΣ, ΕΤΟΙΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

ayto pou me thlibei einai oti yparxoun ellines pou exoun yparksei metanastes se alles xores , kai tora pou gyrisan ston topo tous, anti na min kanoun ayta pou tous kanane oi ksenoi ekei , ta kanoune eis diploun edo!!! thlipsi kai tipote allo...............