Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Η Vodafone έσβησε τις σημαίες της διαφήμισης βίντεο


·Η ισχύς εν τη ενώσει·

Ύστερα από τον σάλο που ξέσπασε στα ελληνικά ιστολόγια, μετά την ανθελληνική προπαγάνδα της εταιρίας κινητής VODAFONE παρουσιάζοντας την σημαία της "Ανεξάρτητης Κρήτης" την οποία σημαία και προπαγάνδα προωθούν ΞΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, με την βοήθεια αμφιλεγόμενων και διαβόητων ονομάτων σαν του George Soros, μετά την άμεση προβολή του θέματος από το ΑΝΤΙ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ (http://anti-ntp.blogspot.com/2011/01/vodafone.htmlαλλά και πολλών ελληνικών ιστολογίων,

η εταιρία Vodafone έσβησε τις σημαίες πίσω από τον πρωταγωνιστή της διαφήμισης!

Δεν είναι η πρώτη φορά που πράττει τέτοια προπαγάνδα η εν λόγω εταιρία, καθώς στο παρελθόν είχε υποπέσει σε παρόμοια μέσω τηλεοπτικής διαφήμισης για κινητή τηλεφωνία με θέμα την επανάσταση του 1821. Κάνοντας τηλεοπτικό και προωθητικό προϊόν οντότητες οι οποίες έπαιξαν ρόλο στην απελευθέρωση της Ελλάδας από τον Τουρκικό ζυγό.

Ας προσέχει λοιπόν ώστε να μην ξανά διαπράξει τέτοια ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ και ΕΧΘΡΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ εναντίον της Ελλάδας, η οποία θα έχουν άμεση επίπτωση στο κύρος της και φυσικά στα κέρδη της.

Σε μια τέτοια περίοδο που ο Ελληνισμός βάλετε από παντού, μετά την οικονομική κατοχή της χώρας μας από ξένα κέντρα, ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ και ειδικά από εγχώριους κύκλους.
Θα παρακολουθείται στενά η εταιρία και οποιαδήποτε εταιρία της οποίας το παρελθόν είναι μπλεγμένο σε σκάνδαλα εις βάρος της Ελλάδας. Σε περίπτωση που θα επαναληφθούν πράξεις που αντιτίθενται στο Εθνικό συμφέρον, οι επιπτώσεις θα είναι διαφορετικές και δεν θα αρκεστούμε μόνο σε δημοσίευση του θέματος, αλλά θα ακολουθηθεί η νομική οδός καθώς και διοργάνωση εκστρατείας διακοπής συνεργασίας όσων Ελλήνων συνεργάζονται με την παραπάνω ή οποιαδήποτε εταιρία διαπράξει κάτι παρόμοιο.

Η Ελλάδα και ο Ελληνισμός θα είναι για πάντα εδώ να χαλάει οποιοδήποτε σχέδιο της Παγκόσμιας διακυβέρνησης που θέλουν εγχώρια και ξένα λαμόγια

Δηλώνουμε παρόν και νιώθουμε περήφανοι που, όλοι μαζί ενώσαμε τις φωνές μας ενάντια σε έναν κολοσσό όπως η voda-φόνε!
Αυτή η κίνηση επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά το Η ισχύς εν τη ενώσει*

Μπράβο σε όλα τα ελληνικά ιστολόγια που το προέβαλαν!!

Η ανακοίνωση της Παγκρήτιας Δημοσιογραφικής Ένωσης κατά της VODAFONE.

http://anti-ntp.blogspot.com/2011/01/vodafone_26.html


ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ετσι μπραβο!!!!!
Η Vogafone εκανε πισω,να δουμε και τα υπολοιπα κοπροσκυλα που υπαρχουν στην χωρα μας........

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους....αυτή η κωλοVodafone την έβγαλε...
Η σημαία των Νήσων Μάρσαλ που κολλάει...ό,τι να ναι...

ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ είπε...

αναγνώστη... θα μάθεις αύριο που κολλάει...

Ανώνυμος είπε...

Εμείς πάντως στην Κρήτη είμαστε έτοιμοι να αποχωρήσουμε από ένα κράτος διεφθαρμένο από πολιτικούς που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η τσέπη τους, η λαμογιά και οι ρεμούλες. Τώρα για τη σημαία των αμερικάνων είναι απλά "θεωρίες συνωμοσίας".
Εμπρός για μια ανεξάρτητη Κρήτη.

ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ είπε...

Ανώνυμε αποχωρήστε... τους διευθαρμένους εσείς τους ψηφίζετε τόσα χρονια... αποχωρείστε και την επομενη ημερα σας περιμενουν οι τούρκοι και η αίγυπτος...

Unknown είπε...

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΜΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΠΟΙΚΟΤΑΖ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ VODAFON ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ¨ΑΛΛΗ¨ΦΟΡΑ.

Nikos είπε...

Οι Κρητικοί δεν πρεπει μιλάνε για διαφθορά με την διακίνηση οπλων και ναρκωτικων που γινεται στο νησί, μην αναφερω και του πολιτικους που εχει βγαλει π.χ Μητσοτακης που δεν ειχε αφήσει μαρμαρο για μαρμαρο ελεος επιτελους.

Ανώνυμος είπε...

δημιουργησατε ενα θεμα απο το πουθενα!μονο καποιοι αργοσχολοι καθονται κ ψιρίζουν το βίντεο!και να μαθετε οτι η προπαγανδα απευθυνεται σε όλο τον κοσμο και στην τελικη κανεις δεν ειδε τις σημαιες,αλλα μεσα απο το blog πετυχατε αυτο που δεν πετυχε η διαφήμιση:να το δουν ολοι! "συγχαρητηρια" λοιπον!

Ανώνυμος είπε...

Ο Βενιζέλος, ο Μάνος και ο Φούμης πρωτοστάτησαν για μια Κρήτη Ανεξάρτητη από τις ξένες δυνάμεις, Aνεξάρτητη από τους μουσουλμάνους (αυτό που συμβολίζει το κόκκινο τετράγωνο και το "αστέρι του σουλτάνου" το αναρωτηθήκατε "επαναστάτες της ντροπής";), συνεπώς ΕΛΛΗΝΙΚΗ! Όποιος ανιστόρητος θέλει την Κρήτη μας ξανά έρμαιο των τουρκόσπορων, θα μας βρει αντιμέτωπους! Κι αν δεν ξέρουν τι σημαίνει "εξαγριωμένος Κρητικός" καλύτερα να μην το μάθουν ΠΟΤΕ! Διότι κι όσοι το αψήφησαν (βλ. Χίτλερ) το μετάνιωσαν πικρά!

Κώστας@Χανιά

Ανώνυμος είπε...

Παιδεια κουλάρτε λίγο. Η Κρήτη μας είναι κομμάτι της Ελλάδας, ήταν και θα είναι. ότι μας βάλουν από παντού το κάνουν. Όπως είπε και ο φίλος ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ και να θέλαμε ανεξαρτησία ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΥΜΦΈΡΕΙ. Οι θερμοκέφαλοι ας ηρεμήσουν λοιπόν. Οι Έλλαδα έχει χίλια δυο προβλήματα και απειλές να αντιμετωπίσει, και ναι οι πολιτικοί τα έχουν κάνει πόλύ πάνω από σκ... για αυτό το τονίζω ξανά ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

Phil !! μπράβο ρε φιλε !! εσύ είσαι πιο καλός απο τον ανώνυμο που θέλει να αποχωρίσει λόγω διαφθοράς...
Δυστυχώς η παιδεία μας είναι τόσο φτωχή (όχι τυχαία) που έχουμε γίνει ένα κράτος ηλιθίων.

Ανώνυμος είπε...

Αχαχαχαχα χάρη σε σας το είδαν όλοι, ποσα σας έδωσε η vodafone?

A είπε...

Eimai apo tin kriti alla den pavw na eimai kai ELLHNAS!!!!!!....to theorw APARADEKTO ayto to pragma!!!Eprepe na ntreponte ta koloskyla!!!