Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Siemens; Ποια Siemens;



Μια χαρά τα κατάφεραν πάλι οι "σταυροφόροι της παραπληροφόρησης και της προπαγάνδας". Ούτε ο Γκέμπελς δεν είχε τόση επιτυχία σε αυτό που έκανε, ούτε το σταλινικό καθεστώς. Εδώ μιλάμε για επαγγελματίες...

Ακούσατε για καμιά Siemens τις τελευταίες 2-3 μέρες, για πορίσματα κλπ; Ακούσατε για ευθύνες, για προανακριτικές; Ακούσατε ακόμη και για άλλα σοβαρά θέματα που δεν...αρέσουν στην "παρέα του Μνημονίου" όπως αυτό: Έγινε ήδη το πρώτο επίσημο ''κούρεμα'' κατά 25% ελληνικών ομολόγων!. 

Σιωπή...Παρατεταμένη και εξοργιστική. Για τα...... δελτία των διαπλεκόμενων το μόνο θέμα είναι η κατάληψη της Νομικής(χωρίς να θέλουμε να υποβαθμίσουμε το θέμα). Η συνταγή γνωστή: "Σας φέρνουμε από τη μία έναν "Γεωργιάδη" από την άλλη έναν "Συριζαίο" ψευτοπροοδευτικό και δήθεν ανθρωπιστή, και χάζευε λαέ. Φάε το κουτόχορτό σου. Ξέχνα σκάνδαλα, κρίσεις...Γιατί; Γιατί πολύ απλά εμείς κάνουμε κουμάντο!"


Αυτό σου λένε ελληνικέ λαέ με έμμεσο τρόπο, γιατί ξέρουν πως αυτή είναι η ενημέρωσή σου. Ένα κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Και αυτό θα είναι μέχρι να επέλθει ΕΘΝΙΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ! Εθνική πανστρατιά απέναντι στους δουλεμπόρους συνειδήσεων.

Η λύση είναι μία και καθολική...Αψηφίστε την προπαγάνδα, την παραπληροφόρηση και τον βιασμό της κριτικής σκέψης. Σταματήστε να στηρίζετε τα μέσα και τις φυλλάδες τους.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΕΝΟΧΕΣ........
ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ..... ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ........ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ!!!! ΑΦΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΕ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΝΑ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΚΟΛΟΔΑΧΤΥΛΟ!!!!!!!!......... ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ..... ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ "ΑΝΤΡΙΚΟ ΦΥΛΟ" ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΕΙ.......ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΛΑ