Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

H θα φύγουμε νεκροί ή με τα δικαιώματά μας!!


Αυτό δήλωσε πριν λίγο ο αντιπρόσωπος των λαθρομεταστών που στην συνέχεια είπε φέρτε μας τα φέρετρα!!

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν αξίζεται ούτε τα φέρετρα λεχρίτες, έτσι που καταντήσατε την Ελλαδίτσα μας. Δεν μπορεί πλέον κανένας να κυκλοφορήσει στο κέντρο.

Καθήκια

Ανώνυμος είπε...

ειναι δυνατον ο μεταναστης, που ερχεται στη χωρα, μη θελωντας καν να παραμεινει εδω, αλλα να περασει σε καποια χωρα με βιομηχανια που μπορει να βρει δουλεια, τον οποιο και τον μεταφερουν εδω κ τον εγκλωβιζουν εδω, να ειναι αυτος που ευθυνεται για το χαλι της χωρας? σε αυτο το χαλι τη φτασαμε ολοι εμεις που ψηφιζουμε αυτους τους πολιτικους, που βολευομαστε κ σιωπαμε με εναν μισθο...ο πολιτισμος φιλε μου δεν φαινεται μονο στις γνωσεις, αλλα κ στην ανθρωπια...

Ανώνυμος είπε...

η απαντηση ειναι ευκολη, ουτε καν φερετρα. καψτε τους καλυτερα ζωντανους να απολυμανθει κ ο χωρος

Ανώνυμος είπε...

Εμείς (οι ελληνες) θελουμε απλώς να ξεκουμπιστείτε απο το τόπο μας στον οποίο εισβάλατε με το ετσι θέλω!! Αν μαλιστα φεύγοντας παρετε μαζί σας και όλους αυτούς τους αχρείους που σας επέτρεψαν να είστε εδώ και να κάνετε οτι κανετε ακόμα καλύτερα!!! Τώρα είτε σε οριζόντια στάση φύγετε είτε σε κάθετη ειναι κάτι που εμάς μας αφήνει παγερά αδιάφορους και εξαρτάται κυρίως απο εσάς, και ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ να αποφασισετε τι σας εξυπηρετει περισσοτερο!! Παντως το θέμα ειναι ενα : TΣΑΚΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΜΠΟΡΕΊΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΘΕΛΕΤΕ ΟΝΤΩΣ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΤΕ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο/Η Ανώνυμος είπε...

Φοβάμαι πολύ οτι θα ξυπνήσουν και οι υπόλοιποι λεχρίτες και θα ξεσηκωθούν σε όλη την Ελλάδα.
Καταντήσαμε με τους λεχρίτες να είμαστε κλεισμένοι μες στα σπίτια μας,τα παιδιά μας να τα έχουμε κλειστά μεσα στους 4 τοίχους(αν θυμάστε όλοι σας πρίν έρθει το κάθε σκουπίδι στη χώρα μας στη κάθε γειτονιά υπήρχε μια ζωντάνια απο τα παιδιά μας που έπαιζαν,δυστυχώς το χάσαμε και αυτό,όπως χάσαμε και κάθε δικαίωμα σαν πολίτες σαν Έλληνες σε αυτήν την χώρα.)
Μας κλέβουν και μας σκοτώνουν μες στα ίδια μας τα σπίτια για μια φέτα ψωμι.
Και το κυριότερο από όλα μήπως,μήπως λέω είναι στρατιώτες και μόλις γίνει η αναμπουμπούλα κοινώς το ΜΠΑΜ και επιστρατευτούμε μείνουν πίσω και κάνουν το βίο αβίωτο στους δικούς μας????

Ανώνυμος είπε...

μιλαμε για ανθρωπους, να το ξαναπω μηπως οι κυριοι πιο πανω δεν το καταλαβαν...μιλαμε για ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!!!!!!!ουτε λεχριτες, ουτε σκουπιδια, ουτε ζωα!!!μιλαμε για ανθρωπους!κ οπως λες τα παιδια μας, κ αυτοι ειναι παιδια καποιας μανας... ξεχνατε οταν κυμματα ολοκληρα Ελληνων εφευγαν σε αλλες χωρες μεταναστες χωρις μια στη τσεπη? η μηπως οι Ελληνες δεν κλεβουν?δεν σκοτωνουν? Μηπως κ η Ελληνικη μαφια σε αυστραλια κ αμερικη δεν υπηρξε ποτε? Ανθρωπος που σκεφτεται με τοσο με μισος οπως εκφραζεστε πιο πανω μονο κακο μπορει να προκαλεσει κ τπτ παραπανω...Προσεξτε μονο, μην με αυτους που ψηφιζουμε τοσα χρονια κ καταστρεφουν τη χωρα μας, αναγκαστουμε εμεις κ τα παιδια μας να γινουμε μεταναστες...τοτε αραγε θα θελετε να μας βλεπουν κ εμας σαν σκουπιδια?

Ανώνυμος είπε...

Μια απαντηση γαι τον "φιλάνθρωπο" Ανωνυμο 27 Ιανουαρίου 2011 10:38 μ.μ.

Αγαπητέ να σου θυμίσω οτι και εμείς εδώ οι έλληνες ειμαστε παιδιά μιας μάνας που καθημερινά αυτή και τα παιδιά της ληστευονται,βιάζονται και σκοτώνονται απο ολους αυτούς τους εισβολέις που εσύ αποκαλείς "ανθρώπους" ενώ εγω επιμενω να τους λεω λεχρίτες και φονιάδες γιατί εδώ ηρθαν με συγκεκριμένο σκοπό -οι περισσότεροι-παρακινούμενοι και συντηρούμενοι απο συγκεκριμένους έτερους λεχρίτες και σίγουρα αυτός ο σκοπός δεν ειναι η αναζήτηση δουλειάς η καλύτερης τύχης!! Αν αυτό εσύ δεν μπορείς να το καταλάβεις η να το δεχθείς γιατί ετσι σε βολέυει η για τον όποιο λόγο ειναι δικό σου πρόβλημα! Και ενα εξάχρονο παιδί μπορεί πλέον να αντιληφθεί οτι αυτοί οι "άνθρωποι" βρίσκονται εδώ με σκοπό να αλλοιώσουν και να υπονομέυσουν τη χώρα και τους κατοίκους της,και να δημιουργήσουν πρόβλημα εκεί που δεν υπάρχει! Και μόνο αυτος ο προφανής σκοπος τους τους αρκεί για να τους κάνει αυτόματα εχθρούς μου αλλα και εχθρούς της χώρας μου, και ως εχθροί θα αντιμετωπιστούν, και δεκάρα τσακιστή δεν δίνω πάνω σε τι τους εκμεταλλέυτηκαν και πώς αυτοί που τους έφεραν εδώ!! Τελος να σου θυμίσω οπως συνεχώς θυμίζω και σε ανάλογους "ανθρωπιστές" σαν και σενα για χιλιοστή φορά ισως, οτι οι ελληνες μετανάστες δεν πήγαν πουθενά ακαλεστοι ,ουτε "εισέβαλαν" σε καμμια χώρα ,ούτε κατέλαβαν κανένα δημόσιο κτίριο, και ουτε δημιούργησαν το παραμικρό πρόβλημα σε καμμιά κοινωνία χώρας οπου επήγαν!! Και δεν πρόκειτε οι έλληνες να ξαναγίνουμε μετανάστες γιατί ετσι θέλουν οι λαθρομετανάστες στή χώρα μας βασει του σχεδίου που εκτελούν καθοδηγούμενοι απο τα σκοτεινά Νεοταξικά αφεντικά τους και το οποίο να εισαι σίγουρος οτι δεν θα περάσει!!

Ανώνυμος είπε...

Οργανωμένο σχέδιο είναι ρε παιδιά δε το βλέπετε??Είσαστε τυφλοί τελείως????

"αυτοί οι "άνθρωποι" βρίσκονται εδώ με σκοπό να αλλοιώσουν και να υπονομέυσουν τη χώρα και τους κατοίκους της,και να δημιουργήσουν πρόβλημα εκεί που δεν υπάρχει!"
"οι λαθρομετανάστες στή χώρα μας βασει του σχεδίου που εκτελούν καθοδηγούμενοι απο τα σκοτεινά Νεοταξικά αφεντικά τους"

Πολύ απλά όπως λέει και ο φίλτατος πιό πάνω κατά την γνώμη μου θέλουν να δημιουργήσουν μια αναμπουμπούλα για να μπορέσουν με άνεση οι Γείτονες μας να κάνουν μια αποβασούλα σε κανά δυό νησιά.Από εκεί θα ξεκινήσουν όλα.Οπότε συμφωνώ και εγώ οτι είναι όλοι καθίκια και λεχρίτες.Μακάρι να έρθει η ώρα να καθαριστεί επιτέλους η χώρα από τα σκουπίδια.

Ανώνυμος είπε...

ειναι αστειο το πως καθοδηγειται η γνωμη του κοσμου για να μην τιμωρουνται οι πραγματικοι ενοχοι...ας ριξουμε μια ματια ομως κ στην αντιθετη πλευρα...η δικες μας κυβερνησεις, τις οποιες εμεις εχουμε επιλεξει, δεν ειναι αυτες που μας εκαναν μελος μιας Ενωσης, της Ευρωπαικης? δλδ με λιγα λογια παραδωσαμε τη διακυβερνηση της χωρας σε αλλους, κ μαλιστα πανηγυριζαμε για αυτο επι 2000.Με δικη μας επιλογη λοιπον, μας επιβληθηκαν καποιοι οροι. Αρα, οι κυβερνησεις δεν ειναι σε θεση να προστατεψουν τα συνορα μας, δεν ειναι σε θεση να ζητησουν απο τα υπολοιπα μελη της συμμετοχη τους στη λυση αυτου του προβληματος, κ κυριως, δεν ειναι σε θεση να απαιτησουν τη συμβολη της τουρκιας, που οχι μονο δεν συμβαλλει, αλλα αντιθετα ανοιγει τα συνορα της για να αμβλυνει το προβλημα...Αρα, ποιος ειναι υπαιτιος του προβληματος? ο μεταναστης που ψαχνει μια καλυτερη ζωη, η οι κυβερνησεις? μια αλλη αστεια πλευρα των οσων υποθηκαν πιο πανω, ειναι το εξης, αυτοι που μιλησατε για λεσχες, κ οργανωμενο σχεδιο απο αυτους που χρησιμοποιουν τους λαους για να τους στρεφουν τον εναν εναντιον του αλλου κ να τους εκμεταλευονται με πολλαπλους τροπους, ειστε ιδιοι με αυτους που ονομαζεται εχθρους σας...Απαξιωνετε παντελως την ανθρωπινη ζωη κ αντιμετωπιζετε τους ανθρωπους ως πιονια, οικονομικες μοναδες η ακομα χειροτερα ως σκουπιδια...Αρα φωναζετε οτι καποιοι σας βλεπουν σαν σκουπιδια, η σαν προβατα που τα αρμεγουν, κ ενω φωναζετε για το δικιο σας, αδικειτε αλλους ανθρωπους εσεις με τη σειρα σας...