Πέμπτη, 23 Αυγούστου 2012

Μεσσηνία: ''Τάγματα ασφαλείας'' συγκροτεί η Χρυσή Αυγή


Τάγματα Ασφαλείας" που θα υποκαταστήσουν την Ελληνική Αστυνομία συγκροτεί η Χρυσή Αυγή στο Δήμο Οιχαλίας.

Με πρόσχημα την πάταξη της εγκληματικότητας...συγκροτεί ομάδες προστασίας, ενώ παράλληλα προκαλεί τον αστυνομικό διευθυντή Μεσσηνίας ταξίαρχο Βασίλη Γεωργακόπουλο επειδή σε συνέντευξή του στην τοπική εφημερίδα "Ελευθερία" δήλωσε ότι δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να υποκαταστήσει την Αστυνομία....

Στη σύσταση των "Ταγμάτων Ασφαλείας" πρωτοστατεί ο απόστρατος αστυνομικός και υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής Φώτης Μπέλλος. Εστειλε μάλιστα ανακοίνωση στην εφημερίδα "Ελευθερία" με την οποία καλεί τους νέους "από 15 έως… 70 ετών σε αφύπνιση και επιστράτευση".
Σε άλλο σημείο της ανακοίνωσης περιγράφει τους στόχους των "Ταγμάτων Ασφαλείας":
  "Η μεγάλη εγκληματικότητα που μαστίζει την περιφέρειά μας και όλη την Ελλάδα προέρχεται κυρίως από την εγκληματική δράση των αλλοδαπών εισβολέων εγκληματιών, κατοχής της χώρας μας, από τους θρασείς και υπότροπους εγκληματίες, γύφτους-τσιγγάνους, μάστιγα εγκληματικότητος κατά των Ελλήνων".
Για τους αστυνομικούς του Τμήματος Μελιγαλά η ανακοίνωση αναφέρει: "Να μετατεθούν από το ανεπαρκές υπάρχον στα χαρτιά Αστυνομικό Τμήμα Μελιγαλά, όσοι αστυνομικοί είναι ανεπαρκείς, φοβισμένα ανθρωπάκια και λειτουργούν ως να ευρίσκονται στο αμπέλι τους, χωρίς υπηρεσιακή γνώση και συνείδηση".
Τέλος ο κ. Μπέλλος ρίχνει το γάντι στον αστυνομικό διευθυντή Μεσσηνίας γράφοντας ότι η συγκρότηση συντονιστικής επιτροπής για τη δημιουργία των ταγμάτων ασφαλείας αποτελεί απάντηση στην συνέντευξη που έδωσε στην "Ε" ο κ. Γεωργακόπουλος. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση που υπογράφει εκ μέρους της συντονιστικής επιστροπής ο κ. Μπέλλος αναφέρει τα εξής:
"Η συντονιστική Επιτροπή Αλληλεγγύης των Ελλήνων την καταγωγή της περιφέρειας του Δήμου Οιχαλίας Μεσσηνίας είναι και απάντηση στην στημένη συνέντευξη του αστυνομικού διευθυντή Μεσσηνίας ταξίαρχου κ. Γεωργακόπουλου Βασιλείου, στην εφημερίδα "Ελευθερία" Καλαμάτας της 30 Ιουνίου 2012 σελ. 16 (στην δημοσιογράφο Κέλλυ Δημητρούλια), που προσπάθησε να ασκήσει πίεση και τρομοκρατία εναντίον μας (περί παρανόμων και επικίνδυνων ομάδων περιφρουρήσεως)...
Η τρομοκρατία του κράτους του υπουργείου Προστασίας του λαθραίου αλλοδαπού εισβολέα και της παράλυτης Αστυνομίας της αλλοδαπολαγνίας δεν θα περάσει. Θα έρθει η ώρα της τιμωρίας για τις πράξεις και για τις παραλείψεις των κρατικών οργάνων. Δυστυχώς φτάσαμε σήμερα στο σημείο να λέμε κύριε Γεωργακόπουλε "ό,τι κρατικό αντεθνικό".
Συγκέντρωσε όλη την οργή σου, συσσώρευσε όλο το μίσος σου, για την ώρα της εκδικήσεως, που πολύ σύντομα έρχεται, εναντίον όλων αυτών που με τις πράξεις τους ή τις παραλείψεις τους σε οδήγησαν στην δυστυχία, στην κατάθλιψη, στην εξαθλίωση, στην ανασφάλεια και στον οικονομικό μαρασμό. Εσύ ξέρεις καλύτερα από τον καθένα ποιοι είναι".
πηγή

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ξύδακι!Αφού δεν υπάρχει Αστυνομία τι πάει να πει ''υποκαταστήσουν''?Τουλάχιστον θα υπάρχει κάποιος που θα μπορείς να απευθυνθείς για την ασφαλειά σου!Καλώς να δημιουργηθούν λοιπόν μπας και νιώσουμε λίγο ασφαλείς!

Ανώνυμος είπε...

Αντε! Με το καλο και στα μερη μας!!!
Και δεν ειμαι χρυσαυγιτης, ουτε καν δηλωνω δεξιος, για οσους βιαστουν.
Ειμαι και δηλωνω ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΨΗΜΕΝΟΣ.....
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΡΕ!!!
ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΣΟΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝ0Υ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ................

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΑΚΤΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ.
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ό ΤΟΠΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!