Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

H. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ : "ΘΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΦΑΠΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ"!


Από το : star.gr
Ένα… δείγμα για το τι πρόκειται να ακολουθήσει αν μπει η Χρυσή Αυγή στην Βουλή έδωσε στην χθεσινή προεκλογική του ομιλία στον Φλοίσβο ο υποψήφιος Ηλίας Παναγιώταρος, ο Νο2 μετά τον Κασιδιάρη σε απειλές και ξύλο. Όπως είπε...

«Θα πέσει ξύλο και στην Βουλή, σε περίπτωση που ανοίξει το θέμα του ονόματος των Σκοπίων»! «Θα τους δείξουμε ως προειδοποίηση το βίντεο του ΑΝΤ1 και εάν δεν το καταλάβουν τότε θα τους εξηγήσουμε»… διευκρίνισε!!!

Και δεν θα πέσει ξύλο μόνο σε αυτή την περίπτωση. Σύμφωνα με τον εμπνευστή της Γαλάζιας Στρατιάς, του γνωστού συνδέσμου που έφερε τον εθνικισμό στα γήπεδα, με την βία θα βάλουν τάξη γενικώς στη χώρα.

«Αν μπει η Χρυσή Αυγή στην Βουλή, θα κάνει εφόδους στα νοσοκομεία, αλλά και στους βρεφονηπιακούς σταθμούς και θα πετά στον δρόμο τους «λαθρομετανάστες» και τα παιδιά τους για να μπουν στην θέση τους Έλληνες», είπε.

Ο κ. Παναγιώταρος πηγαίνει σε όλες τις προεκλογικές ομιλίες του κόμματος και… απειλεί (!), ενώ στους ψηφοφόρους του εύχεται «Την Κυριακή καλή ψήφο και καλές µπάτσες»

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://www.dailymotion.com/video/xrgrsv_y-yyyyyy-yyyyyy-yyy-c-dans-l-air_news?start=136

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΚΑΡΙ...........ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ Ο ΦΤΩΧΟΣ ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΣΗ ΑΔΙΚΙΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΕΕΙΝΟΥΣ ΠΟΙΑ.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Η χρυσή αυγή απειλέι οτι θα εφαρμόσει δια της βίας αυτά που δεν έκαναν οι προηγούμενες κυβερνήσεις δια των νόμων, λογικό ειναι ο λαός να θέλει να βρεί το δίκιο του, έστω και δια της βίας...

Ανώνυμος είπε...

AΡΚΕΤΕΣ ΦΑΠΕΣ ΦΑΓΑΜΕ ΩΣ ΤΩΡΑ Κ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΝΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ. ΚΟΨΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΜΗΝ ΣΑΣ ΑΡΧΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΙΣ ΦΑΠΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ. ΑΡΚΕΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Παιδια λιωστε στο ξυλο το Λοβερδο. Καλο μακιγιαζ θελω!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Γουσταρωωωωωωωω :))))

Ανώνυμος είπε...

Ειναι αλήθεια η δήλωση του για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς και τα νοσοκομεία;
Αν ναι τότε θα οδηγηθούμε σίγουρα σε εμφύλιο
ΕΙΜΑΙ ένας έλληνας πολίτης που δεν ανήκα ποτε σε κανέναν κομματικό μηχανισμό και μάλιστα είχα να ψηφίσω 20 χρονια
ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΔΩ κάποιον να σέρνει παιδάκια και αρρωστους στο δρόμο να ναι σίγουρος ΟΤΙ θα τον καθαρησω με τα ίδια μου τα χέρια
Αυτό δεν ειναι εθνικισμός αυτό ειναι ψυχασθενεια και έγκλημα
Και δεν πιστεύω ΟΤΙ υπαρχει κάποιος πραγματικός Έλληνας και πατριώτης που θα αφήσει να τραβάνε
ψυχακιδες τα ΜΩΡΑ και τους αρρωστους στο δρόμο

Ανώνυμος είπε...

Και φυσικά το blog σας τα επικροτεί όλα αυτά! Μπράβο! Συγχαρητήρια! Συνεχίστε το χάιδεμα των "λουλουδιών"...
Ονομάστε τους και εθνικιστές. Ο.Κ. Ό,τι πείτε! Τώρα τι σχέση έχουν με τον εθνικισμό οι νεοναζί, καλύτερα να διαβάσετε μια σχετική ανάλυση του Καζάκη για να ξεστραβωθείτε!