Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Τσίπρας: Θα πρέπει όλοι να βοηθήσουμε την Αστυνομία


Την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής επισκέφθηκε σήμερα ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξης Τσίπρας.
Πρόκειται για την πρώτη επίσκεψη επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ στη ΓΑΔΑ.
Αρχικά ο πρόεδρος του κόμματος συναντήθηκε με τον Αττικάρχη κ. Ιωάννη Λιούκα, παρουσία ανωτάτων και ανωτέρων αξιωματικών της ΕΛΑΣ...

Ο κ. Λιούκας είπε στον κ. Τσίπρα ότι βρίσκεται σε αυτή τη θέση από το 2008 μιας και δεν έχουν γίνει ακόμη οι κρίσεις στην ΕΛΑΣ, τονίζοντας «τα έχω ζήσει όλα εδώ» για να πάρει την απάντηση «με την ψυχραιμία του Ηπειρώτη τα αντιμετωπίσατε όλα και τα καταφέρατε».
Ο κ. Λιούκας επεσήμανε ότι έχει διαχειριστεί επιχειρησιακά όλα τα γεγονότα που σημειώθηκαν στο κέντρο από το 2004, όταν υπηρετούσε στο ΑΤ Ακροπόλεως, μεταξύ αυτών τα γεγονότα του 2008, μέχρι και σήμερα από τη θέση του ως Αττικάρχης.
Ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, επισκέφθηκε το Κέντρο Επιχειρήσεων όπου του εξήγησαν τον τρόπο λειτουργίας του. Κατά την ξενάγηση αστυνομικός της Άμεσης Δράσης απευθυνόμενος στον κ. Τσίπρα του είπε: «θέλουμε την στήριξή σας», για να πάρει την απάντηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ «Όλοι θα πρέπει να σας βοηθήσουμε. Ξέρουμε το δύσκολο έργο που επιτελείτε, είναι δύσκολα τα πράγματα».
Ο αστυνομικός του απάντησε: «είναι όντως πολύ δύσκολα τα πράγματα, περιμένουμε από εσάς τους νέους ανθρώπους να μας στηρίξετε».
Ο κ. Τσίπρας συνομίλησε με αστυνομικό που είχε βάρδια στο Κέντρο Επιχειρήσεων, ενώ ζήτησε να μάθει για το C4I και την εμπλοκή της Siemens σ’ αυτό. Ο Αττικάρχης κ. Λιούκας απάντησε πως η Siemens είναι ο πάροχος πίσω από την ανάδοχο εταιρεία και το σύστημα δεν έχει λειτουργήσει γιατί δεν έχει γίνει ουσιαστική παράδοσή του.
Ο κ. Τσίπρας επισκέφθηκε επίσης τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και την Οικονομική Αστυνομία.
Newsbomb.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ. ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΧΗΜΙΚΑ ΝΑ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΓΚΛΟΜΠ ΝΑ ΔΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΜ ΕΠΟΣ ΑΜ ΕΡΓΟΝ>>>>ΞΕΒΡΩΜΙΣΤΕ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΝΙΒΑΛΟΥΣ--ΚΑΤΑΛΗΨΙΕΣ!!!p