Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Συνέντευξη Προέδρου «Κοινωνίας» Μιχάλη Ηλιάδη


Σε μια συνέντευξη - ποταμό εφ' όλης της ύλης στον Δημήτρη Σωτηρόπουλο, ο κ. Ηλιάδης αναλύει τις θέσεις της πολιτικής παράταξης "συνεχιστών του Καποδίστρια" για θέματα επικαιρότητας όπως το Μνημόνιο, η...
λαθρομετανάστευση, η Παιδεία, Εθνικά ζητήματα, οι επερχόμενες Εκλογές και άλλα:

Το ΕΛΛΑΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους εκπροσώπους των κομμάτων να ενημερώσουν τους πολίτες για τις απόψεις τους χωρίς όρους, χωρίς λογοκρισία και πάνω απ' όλα χωρίς αποκλεισμούς, όπως κάνουν τα λεγόμενα "μεγάλα ΜΜΕ"
πηγή

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η μόνη πραγματικά ορθόδοξη πολιτική παράταξη που θα μπορούσε να μας βγάλει από το αδιέξοδο, καθώς έχει σωστές θέσεις και προτάσεις για όλα σχεδόν τα ζητήματα. Εναντίον της μασονίας (όλα τα μέλη υποχρεώνται να την αποκυρήξουν με γραπτή δήλωση), της κομματοκρατίας , του μνημονίου και της λαθρομετενάστευσης. Μόνο τέτοιοι άνθρωποι με σωστές αξίες και ιδανικά, τα οποία πέρνει κανείς μέσα από την πίστη μας, μπορούν να αγωνιστούν ανοδιοτελώς εναντίον αυτού του σάπιου συστήματος της παγκοσμιοποίησης. Προσέξτε μην την ξαναπατήσουμε ψηφίζοντας τηλεπροέδρους σαν τον καρατζαφέρη (καζάκηδες, καμένους κλπ).

Ανώνυμος είπε...

Οχι στην κομματοκρατία, οχι στο μνημόνιο, οχι, οχι... Αλλά οχι και στην οικογενοιοκρατία παπάδων και πρεσβυτέρων.Σώστε πρώτα την ψυχή σας και ύστερα σώστε την Ελλάδα. Αρκετές οικογένειες έχετε καταστρέψει.Έλεος.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ

Ανώνυμος είπε...

οι ελληνες μεταναστες του Καναδα ειχαν τη στάμπα κλέφτη.