Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Πρόβα νοθείας και ανωμαλίας ...;;


Μας προετομάζουν για κάτι..;;
Πάνε να κάνουν εκλογές χωρίς exit polls...
καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό...
Διαβάστε τι γράφει το ΒΗΜΑ σήμερα:
Χωρίς exit poll το βράδυ των εκλογών;...

Ως λευκή κόλλα χαρτί παρομοιάζουν οι δημοσκόποι το πολιτικό σκηνικό
Χωρίς exit poll φαίνεται ότι θα περάσουμε τη νύχτα των εκλογών, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Βήματος, οι δημοσκόποι θεωρούν ότι
το ρευστό πολιτικό σκηνικό που υπάρχει σήμερα δεν τους δίνει τη δυνατότητα ασφαλών προβλέψεων του αποτελέσματος της κάλπης και συγκρίσεων με προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις.
Μάλιστα υποστηρίζουν ότι τέτοια ρευστότητα δεν  έχει παρουσιαστεί ποτέ στο παρελθόν, όσο τουλάχιστον πραγματοποιούνται exit poll, και παρομοιάζουν το πολιτικό σκηνικό σαν μία λευκή κόλλα χαρτί. ( ΤΟ ΒΗΜΑ)
exomatiakaivlepo.blogspot.com

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Oι δημοσκοπήσεις, αυτό το κλίμα, τους έχει σπάσει τα νεύρα, τους έχει αποσυντονίσει. Αυτό καταρχήν δείχνει την δύναμη των πολλών, και το πόσο εύκολο είναι αυτή η δύναμη, να ξεγυμνώσει πρόσωπα και καταστάσεις. Αυτό επίσης σημαίνει ότι, όσο συνεχίζουμε να είμαστε «ανυπάκουοι», θα αναγκαστούν να βγάλουν από το οπλοστάσιό τους τα γερά όπλα. Στημένα επεισόδια, εντός και εκτός συνόρων, προβοκάτσιες, επίμονα διλήμματα, εκφοβισμούς, απειλές με μισθούς συντάξεις, λάσπη σε αντιπάλους, τεχνητές κρίσεις και ότι άλλο έχει το οπλοστάσιό τους.

Ανώνυμος είπε...

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ!!

ΑΣ ΜΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ, ΜΕΛΗ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΝΟΘΕΥΣΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!!

ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
!!!!!

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!!!!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΕΣ? ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ? ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ, ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Ανώνυμος είπε...

Διαλεγεις ενα κομμα οποιο θες,συννενοεισαι με τους υπευθυνους και γινεσαι εκλογικος αντιπροσωπος οποτε υποχρεωτικα εισαι και στην καταμετρηση ψηφων

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΙΣ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΕΣ ΣΕ ΚΑΛΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ.ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ Ως ΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΑΧΘΕΙΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ Ν.Δ ΤΩΡΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΝΟΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ.