Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

ΑΣ ΤΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ


ΣΑΜΑΡΑΣ: "Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ..."

ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΝΤΩΝΗ...

Η ΧΑΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ !!!...


«Οι Έλληνες πρέπει να κάνουν την προσαρμογή τους, δεν υπάρχει αμφιβολία γι’ αυτό. Αλλά ποια χώρα μπορεί να χάσει τόσα πολλά σε τόσο λίγο χρόνο; Και ποια δημοκρατία μπορεί να αντέξει τόσο ισχυρό σοκ με τόσο φτωχά αποτελέσματα; «, διερωτάται ο πρόεδρος της ΝΔ, με άρθρο του στην Wall Street Journal...


Ο κύριος Σαμαράς δηλώνει πάντως αισιόδοξος, λέγοντας πως είναι απολύτως βέβαιος, ότι η Ελλάδα δεν είναι «χαμένη υπόθεση», ότι η Ελλάδα δεν είναι «παθητικό» του ευρωπαϊκού «ισολογισμού», ότι είναι πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο και πως μπορεί να επιτύχει μιαν εντυπωσιακή επάνοδο στην Ανάπτυξη.
πηγη

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στις δηλώσεις αυτές του σαμαρά φαίνεται ξεκάθαρα για ποιόν δουλεύει το παλικάρι.
Ενώ από την μία λέει ότι δεν είναι χαμένη υπόθεση η Ελλάδα δίνοντας ένα τόνο αισιοδοξίας στους δανειστές ότι "μην απελπίζεστε, μπορούν να μαζευτούν περισσότερα", από την άλλη δείχνει εξοικειωμένος με το δόγμα ΣΟΚ της νέας τάξης πραγμάτων (και το οποίο λέει πως να χτυπούν ποικιλοτρόπως μία χώρα μέχρι να γονατίσει ο λαός με αποτέλεσμα να αποδεχθεί τα πάντα) και που διαπιστώνει την τακτική ΣΟΚ στην Ελλάδα με πενιχρά αποτελέσματα για τους δανειστές.
Βέβαια στα μάτια και τα αυτιά του ανυποψίαστου, αυτά μπορεί να ακούγονται ότι υπερασπίζεται την Ελλάδα και τον Ελληνικό λαό.
Αλλά δυστυχώς δεν είναι έτσι, γιατί ο συνδυασμός των φτωχών αποτελεσμάτων μετά από το ΣΟΚ, με το ότι δεν είναι χαμένη υπόθεση η Ελλάδα, στην ουσία προμοτάρει τον εαυτό του ότι έχει την λύση! ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΤΟ ΣΟΚ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ!
Καθόλου τυχαίο το άρθρο λοιπόν στο στόμα του λύκου, όπου στην ουσία τους ξυπνά τα ανθρωποφάγα συναισθήματα ότι αυτός έχει το τρόπο να φέρει αποτέλεσμα ξεζουμίζοντας με τρόπο που δεν μπορούν άλλοι, ΠΑΡΑΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ για στήριξη.

mind trap

Ανώνυμος είπε...

το θεμα ειναι οτι ευτυχως εισαι τοσο αχρηστος που ξεσκεπαστηκες πιο γρηγορα απο τους αλλους. ετσι εξηγειται πως πριν απο 3 ή 4 χρονια ειχες λαβει μαζι με τη Ντορα κ την αλλη τη "πετυχημενη" τη Διαμαντοπουλου μερος στη Μπιντελμπερκ. Αντωνακη δε στα ειπανε καλα ακομα κ τα προβατα σιγα σιγα ξυπνανε κ θα σε παρουνε κ σενα αντιμνημονιακε με τις πετρες. δεν εχεις λογο τιμης, δεν εχεις προταση, εισαι διαπλεκομενος, ομηρος, εξουσιαζομενος, ΚΟΙΝΩΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ του Ψυχαρη, των τραπεζων των οποιων αφεντικων. επαιξες κ συ το παιχνιδι ανοιγοντας τα συνορα κ βαζοντας μεσα στη χωρα οτι ναναι. τα παντα για την εξουσια. ποια εξουσια? ουτε καν ανωτεροι υπαλληλοι δεν εισαστε. θα σε αδειασουν κ σενα οπως κ το φιλαρακι σου το συγκατοικο σου οταν θα εχεις κανει τη δουλεια τους κ δεν θα σε χρειαζονται πια. ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΤΟ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ. τετοιοι εισαστε ΔΟΥΛΟΘΡΕΜΕΝΟΙ σπουδασατε σε ακριβα σχολεια για να γινετε υπηρετες. δε σε θελουμε για σωτηρα, αντε σωσε το τομαρι σου βρες αλλη μπανανια να κυβερνησεις αυτη εδω μαλλον ξυπναει..