Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Ομάδα 40(!) τσιγγάνων επιτέθηκε στο σπίτι Αγρινιώτη


Καταγγελία το πρωί κατοίκου των Αη-Βασιλιώτικων, με την παραπάνω φράση, στον Εισαγγελέα Αγρινίου που, σύμφωνα με πληροφορίες, άκουγε αποσβολωμένος όσα έγιναν χτες το βράδυ στη περιοχή Αη Βασιλιώτικα. Ο συμπολίτης μας πήγε νωρίς το πρωί στη δικαστική αρχή να ενημερώσει ότι δεν ανέχεται άλλο ότι συμβαίνει δίπλα στο σπίτι του και ότι είναι σε ηλικία που δεν έχει να χάσει κάτι. Οπότε θα πάρει όπλο και το νόμο στα χέρια του, όπως ανέφερε.

Τα όσα έζησε χτες ο συμπολίτης μας που έχει την ατυχία να μένει κοντά στον παιδικό σταθμό της περιοχής δεν έχουν ξαναγίνει ποτέ στο Αγρίνιο. Επί τρεις μέρες ομάδα τσιγγάνων έκανε πάρτυ με φωτιές, αλκοόλ και κροτίδες, σε μικρή απόσταση από το σπίτι του παθόντα. Κάποια στιγμή δεν άντεξε άλλο και πήρε την αστυνομία αφού το πάρτυ κράταγε μέχρι αργά το πρωί. Μόλις έφτασε η αστυνομία την υποδέχτηκαν οι νεαροί με πέτρες και αντικείμενα με αποτέλεσμα να έρθουν ενισχυμένες δυνάμεις από περίπου 10(!) περιπολικά και από την ομάδα Διας. Όταν όμως τα πράγματα ηρέμησαν άρχισε το μαρτύριο των κατοίκων. Ομάδα δεκάδων (40 και πλέον σύμφωνα με μαρτυρίες)τσιγγάνων έφτασε έξω από το σπίτι του καταγγέλοντος και άρχισε να πετά μέσα ότι έβρισκε. Η γυναίκα του σπιτιού δέχτηκε επίθεση μέσα στην περιφραγμένη αυλή της με κουτιά μπύρας γεμάτα(!) στο κεφάλι. Κλήθηκε εκ νέου η αστυνομία και όλο το βράδυ είχαμε κυνηγητό και…κρυφτό με τις ομάδες των νεαρών ρομά που έδειχναν να το διασκεδάζουν.
Το θέμα έληξε τις πρωινές ώρες αφού παρέμειναν αστυνομικές δυνάμεις για πολλές ώρες στην περιοχή, αλλά αναμένεται σήμερα μια σχεδόν βέβαιη συνέχεια.

Γ.Σ.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ας τα βλεπουν αυτά τα πουαταρια της τοπικης αυτοδιοικησης και οι βουλευτες που για να εξαγοράζουν ψηφους απο τους βρωμογυφτους τους το παιζουν προστατες ενεντι του νομου και εχουν παρει τα μυαλα τους αερα....!!!!!Δεν σεβονται οι σκατοβρωμοτσιγγανοι ουτε πολιτεια,ουτε νομο,ουτε αστυνομια.ουτε τιποτα....!!!Ας τους χαιρονται!!!!!